Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
alinam spune:
Marlena si mie mi se pare mult da astea sunt preturile, te orientezi si tu , vezi cat dau celelalte mamici. orikum la noi in spital trebuie sa incepi sa sai inca de la internare, de la alea care iti dau camasa de noapte ca altfel te alegi cu o carpa cu gauri multe, asta stiu de la mamici, cum dai banul cum se schimba treba, adika mama de care zic eu asa a patit, si cum au vazut suta au luat camasa cea rupta innapoi si i-au adus una mai imbracabila.
IOANA cica nu poti sa dai o singura data hehehe ca asistentele au memoria scurta. ![]()
mysweetest spune:
Eu am devenit membru cu ochi
.
Iti multumesc pentru detaliile legate de spital
Alina.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.
oana0204 spune:
Am venit , multumesc de urari fetelor.![]()
Bebelusul e bine, am mai luat 400 gr in ultima saptamana, respira bine (lichid), inimioara bate bine (a verificat amanuntit ca i-am spus ca e cam lenes) si.. tineti-va bine, saptamana asta este BAIAT

. I-a vazut testiculele, ne-a dat si poza
. L-a mituit tati, i-a zis ca o sa-i dea tanti dr 1 dolar daca ii arata putza(el inca mai spera in taina sa fie baiat).
Si am ras de se zguduia patul cu mine cand am vazut ce titulaturi avem.![]()
Oana D - saptamana 36
Foto
Ioana75 spune:
Salut fetelor
!
Da, m-am distrat si eu cu titulaturile ieri; se pare ca azi le-au inlocuit adminii cu niste titulatori "normale". Eu pe mine ma vad cu titulatura mea veche; va rog, sa-mi confirme una din voi ce titulatura am, ca poate doar eu ma vad asa
.
Marlena, deci esti piloasa rau
. O sa-ti fie bine in spital, abia astept sa ne povestesti cum roiau in jurul tau asistentele
.
Ioana
mysweetest spune:
In sfarsit merge DC..avem titulaturi vechi ..nu mai suntem membru bou, cu ochi si asa mai departe.
Oana nu cred ca iar ti s-a zis iar ca e baiat...si eu care incepusem sa cred ca va fi fata...o sa vezi tu cand vei naste ce este.
Referitor la data nasterii ti-au mai spus ceva?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.
ancadm spune:
Oana sa stii ca incep sa ma bucur ca inca nu stim ce vom avea. Cum pot sa isi schimbe asa opinia de la un control la altul?
Ce ti-au spus despre data probabila a nasterii?
Sotul meu a inceput sa realizeze ca intr-o luna o sa aiba inca o "gulie" prin casa asa ca m-a sunat azi dimineatza de la servici sa imi spuna ca e cazul sa ne apucam de asamblat patutul si ca o sa imi caute in garaj scaunul de masina al Andreei ca sa il spal
. Dragul de el
.
Anca 33+
miflore spune:
Buna gravidutzelor!
Ma si gandeam daca ne tin astia fara forum, noi ce facem?
Oana, ce sa-ti mai spun, bine ca nu ti-au zis ca ai gemeni sau tripleti!![]()
Eu aseara n-am intrat si n-am vazut titulaturile...am avut musafiri pana la 1 noaptea!
Mihaela 33+