Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ralucuta, rasadurile mi-au fost plantate la spital, pe masa direct! Adica spital Polizu, acolo ma voi caza in viitor pentru cateva zile. De unde e doctorul. Dar stiu ca parca se fac si la Medicover sau alte d-astea.

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata Oana ..asteptam sa ne zici ce ai facut la .
Alinam mi se pare cam exagerata chestia cu cei 50.000 lei la fiecare vizita ...asa o fi .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kidule, mersic pentru raspuns! Si legat de chilotei stiti fetelor reclama aceea de la TV cu individul acela de consumase prea multa bere si era legat de pat cu catuse? Si scoate chilotii de sub plapuma? Asa chiloti mai zic si eu! D-aia ne trebuie!
Kid, legat de rochie lalaie si eu am cautat mult si n-am gasit nimk; in piete sunt doar modelele acelea stas si nasparlite; eu am gasit o rochie gen tricou lung si larg in Cocorul, la etajul 2 parca; gen rochie de plaja in care sa intre si burtoiul; si e frumusica, e portocalie cu albine si scrie bee-autiful pe ea de zeci de ori; e un raion special pentru gravide, la un capat de culoar, de fapt chestia asta se numeste camasa de alaptat - are 2 fante in dreptul sanilor - dar eu le-am prins cu ata si ac si o port asa!
Oana, te asteptam cu vesti bune!
Ioana, mersic si eu de raspuns, si eu vreau chiloti cat casa!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna fetelor. Nu stiu ce a fost cu site-ul astazi: ba nu a mers, ba e hackuit, acum e "in continuare" hackuit. Sa ne mai lase in pace. Nu si-au gasit si ei ce alt site sa hackuiasca decat pe al nostru. Ne saboteaza.
Ce a fost fetelor cu voi aseara. Nu mai puteti dormi tocmai acum cand e racoare si placut? Eu am dormit asa de bine ca nu mai voiam sa ma trezesc.
Maine sunt fericita ca ma duc sa imi fac ecografie sa aflu daca mai sta copilul stramb si daca a mai crescut. Data trecuta era mai mica decat trebuia sa fie...Sper sa fi intrat in normal intre-timp.
Acum ma duc la scoala de soferi. E ultima lectie . Si tot nustiu nimic .
Cred ca o sa iau carnetul cand o sa fie copilul major.
Pup
Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, hai ca nu e greu sofatul asta. Gindeste-te la un singur lucru: citi soferi sint pe lumea asta care n-au nici macar liceul terminat, nu mai zic de o facultate? Deci e treaba simpla, totul e sa o privesti si tu ca atare. Ca daca te gindesti ca e greu, te incurci. Bafta!!!
Agri, vezi ca avem pe prima pagina, in primul mesaj, linkuri catre site-uri cu dimensiuni; vezi acolo exact cum sta bb-le tau. Si la mine la eco de 30 de sapt bb era asa de jos, ca Pop a zis ca nu mai poate masura colul. Si uite ca acum bb are 36 sapt si 3 zile, si n-am nascut (inca). Stai si tu linistita, nu te enerva, nu te supara, si o sa fie bine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Agri, asa mi-a spus si mie ieri la eco, ca nu mai poate masura colul din cauza capului, dar n-a spus nimic de nastere prematura. M-ai speriat si pe mine! Greutatea e normala, uita-te pe linkul de pe prima pagina.

Eu n-as face gauri in spital, mi-e frica de infectii intraspitalicesti, e un mediu cam jegos. De ce nu faceti pe la 2-3 luni? Al meu e baietel, dar ziceam si eu...

Am cumparat cateva lucruri pt bb de imbracat. Am spart la bani pana acum si n-am terminat inca!

Mi s-a facut frica! capul e pe col...

Mergi la inceput

Ha, ha, o tipa s-a plans adminilor la Discutii generale ca hackerul a schimbat "membru nou" in "membru bou".

Mergi la inceput

Acum am vazut ca toate avem mesajedin astea. Are umor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Oana-ma tot tineam sa iti multumesc de urarea.Multumesc mult de tot.Si abia astept sa iti vad si tie bebelusulTu esti in 39s de fapt?Any day now?Sau am inteles gresit?

Pupici pe burtici la toate!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza fetelor,
Vad ca ati avut treaba azi noapte, nu gluma! Nici eu nu prea am putut sa dorm si mi se mai facuse si o foame de zile mari pe la o bucata de noapte...
Cristina m-a bufnit risul cind mi te imaginam cu burta mare incercind sa te bagi prin casutele lui Victor. E tare dulce si vad ca e tare grijuliu cu mami. Andreea, de fiecare data cind ma vede ca ma aplec sa iau ceva de jos, imi spune: pai nu spuneai ca nu poti sa te apleci?
Oana bafta la control! Sa ne spui vesti bune. Mi-am rugat si eu sotul sa ma ajute cu pedichiura si a m-a trimis frumusel sa mi-o fac la cosmetica .
Cit despre cercelusi la fetite, pe aici nu se fac la spital sau la medicul pediatru asa ca noi i-am pus Andreei cerceii cind a implinit un an. Am mers la un magazin specializat in "prostioare" pentru fete si i-au pus cu un pistol. A plins putin dupa ce i l-a pus pe primul, dar cind s-a uitat in oglinda, dupa al doilea, i-a trecut plinsul. Urechiusele au fost rosii cam jumatate de ora si n-a facut nici o infectie (o dadeam de vreo 3 ori pe zi cu o solutie antiseptica). Cerceii earu din aia cu fluturas la spate, nu cu toarta curbata si nu au deranjat-o (verificam mereu sa nu ii lase urme sau sa o intepe cind doarme).

Sofia bafta la ecograf!

Anca 33+

Mergi la inceput