Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Antonia, Oana, receptie!
Acum o juma de ora am mancat un ardei umplut cu smantana, mi-era o foameee! E prima data cand mananc noaptea!
Carmi, bafta la control!
Kristinutza, ! Sa vezi ce frumos o sa fie dupa ce termini tot! Lasa ca mai bine asa, cu treaba, sa nu ne plictisim cumva pe-acasa...

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Anya, !
Iti dai seama cum ar fi sa-si scoata asistenta tacticoasa banii din buzunar si sa dea de vreo 10 bilete de tramvai compostate!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Intrebare: am cumparat gama Sanosan si am 2 dubii: primul, sunt 2 tipuri de sampon, sampon simplu si sampon spumant, eu am luat doar simplu, voi ati luat si din celalalt? Care e mai bun? Alta: mi s-a spus ca nu exista gel de corp, ci doar ulei de corp! Nu exista? Ca am niste dubii...
Si inca ceva; am cumparat finet ca sa-i fac niste scutece - vorba vine scutece - s-o asez pe finet cand o schimb sau cand mergem in vizita la cineva sau mai stiu eu pentru ce; daca ati luat finet, ati gasit pe undeva din acela moale moale ca pe vremuri cu puf pe el? Asta parca nu-i chiar asa pufos si moale!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Nu e nimeni? Mai, mai, ce mai dormiti!
Somn usor in continuare! Si noapte buna, Oana, Anca!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Scuze Miflore, nu eram pe faza...la mine este 22.30, mai e pana sa ma culc.
Ai inceput bine si eu tot pe la 32-33 am inceput sa mananc noaptea.
Si eu am scutecele de finet, 10 bucati. Si sunt moi-moi .
Se vorbea despre chiloti de baba. Ei bine, eu prin casa port chiloti de mos. Adica niste boxeri din aia maaaari-anatomici, adica din aia care se muleaza pe forme si cu un pic de manecute. Asta pentru ca daca apuca sa-mi creasca parul pe picioare de la genunchi in sus unde m-am facut pana acum cu lama si acum cu crema si imi atinge burta, e jale. Mai ales cand ma freaca de vergeturi. V-am spus ca eu cand stau jos trebuie sa ma cracanez ca altfel nu am loc de burta..
Antonia, ma bucur daca mai dormi si tu un pic, e asa de dulce somnul de dimineata..

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

De data asta ies si eu la apel la 6 dimineata. Ma rog, e trecut de 6 dar cam pe atunci m-am trezit. Nu prea imi place asa dis de dimineata...Scutece de finet nu am luat deloc, nici material. Credeti ca ar trebui? macar cateva? Am fost atat de satula de ele la fiu-meu incat am zis ca acuma nu vreau sa le mai vad. Spala, fierbe, calca...mi s-a luat de ele. Chiloti de baba nu pot sa port, cel putin acuma. Tot tanga! O sa trebuiasca pentru spital dar inca nu mi-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Karmenutza, eu nu le-am luat pentru infasat ci pentru baita, ca sa-l invelesc partial in caz ca nu-i place in pielicica goala, sau daca e foarte cald, ca sa nu-l acopar cu patura sau plapumioara ci numai cu un scutecel de finet, sau cand il scot din cadita, pana la prosopel il transport in scutecel..sau chiar sa-l sterg la fundulet cand il spal de treburile mari pentru ca absorb apa foarte bine. SI am luat 10 ca sa nu raman in pana.. in caz ca nu am timp sau chef sa spal la 2-3 zile. Trebuie sa ne menajam, nu?

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, mi-ai luat-o inainte! Raportez: ora 5 azi! Ceva mai bine...
Eu o sa cumpar niste scutece de finet, am inteles ca se gasesc de gata, nu are cine sa-mi faca. Am vorbit cu o prietena cu bb si mi-a spus ca daca e ceva de care ne trebuie in cantitati mari, ei bine astea sunt prosopele, scutece, si alte carpute, cica se consuma la greu. Eu nu prea imi imaginez cand se consuma chiar asa, dar o sa o ascult.

Am si eu o nelamurire, cam prea din vreme e drept, cand se face baie la bb se fierbe apa sau se spala cu apa de la robinet?

E o superpromotie in farmacii la detergentul ala pt copii: Derma.., cumperi o cutie imensa cu 230.000 si mai primesti una mai mica gratis. Cica e antialergic. Vroiam sa va intreb si pe voi daca e bun de ceva. E produs in Danemarca.

Kristinutza, ce bine ca esti pe terminate cu renovarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, eu incalzeam apa rece pentru baita. Nu puneam apa calda de la robinet, ca de multe ori era murdara. Apa calda o foloseam doar cand il duceam si il spalam la fundulet la chiuveta. Eram paranoica. Dupa fiecare pipi si kk il spalam la fund. Daca nu era apa calda, il spalam cu ceai de musetel, care era tot timpul facut si caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, deci nu fierbeai , doar incalzeai? O oala imensa, nu? Sau cum? Si acum tot asa o sa faci?

Mergi la inceput