Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am gasit o discutie care mi-a placut mult despre lucruri pe care nu ti le spune nimeni, legate de travaliu si sarcina, e in engleza:
http://preg.fertilityfriend.com/PCircles/viewtopic.php?t=676016

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Aveam o oala cam de 8 litri. La inceput, cand era el foarte mic, nou nascut, o fierbeam si o mai lasam sa se mai raceasca. Cand a mai crescut un picut si nu mai era asa de sensibil, doar o incalzeam bine. Tot la innceput, dupa baie, aveam o alta oala cu ceai de musetel cu care il limpezeam. Un fel de dus final. Eu il tineam si ta-su turna pe el ceai, cu ibricul. Am renuntat la ceai cam pe la 2 luni. Erau o gramada de oale, cratiti si ibrice la baie...De fapt ibric era 1, oale erau 2.
Cred ca si acum o sa fac tot la fel, doar ca acum nu mai stiu sa fac baiela bebei. Mi-e frica sa nu-i scap, ca sunt foarte mici. Ce frica mi-a fost la fina mea la mir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia, cred ca depide foarte mult si de calitatea apei in zona in care stai. De exemplu acasa la mama aveam apa f curata. Cand strangeam in cada era albastra ca in piscine. Unchiul meu tot timpul glumea ca punem putina cerneala in cada, pecand la el ramanea si cada murdara din cauza depunerilor. Tot timpul apa lor avea impuritati ori de la decantare ori de la tevi. Si cea rece era....calda vara, pecand a noastra era rece incat nu aveam nevoie sa beau apa de la frigider. Si eu am de gand sa intreb pediatru cu ce apa sa-l spal pe bebelus.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Si eu is treaza de pe la 6, noaptea dorm bine, insa dimineata ma trezesc foarte devreme, mi-e ciuda, da n-am ce sa fac.
Tonnia, misto site-ul, merci.
Fetelor, voi cate biberoane ati cmparat si de la ce firma?
Pupici la toate fetele,

Carmi 30 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

eeee..ma duc si eu la somn asevarat ca destul am adormit pe aici.. Antonia ma uit maine peste site-ul tau.
Carmi, 3 bucati, Avent.
O zi buna si folositoare la toata lumea.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
eu am experimentat iar aceea durere vaga de burta ca in timpul ciclului ..chiar m-am trezit din somn din cauza ei pe la 5.00 si a trebuit sa iau un no-spa si un magneziu+b6 si am mai si papat dupa care m-am culcat la loc.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Somn usor Oana!

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Mai-mai ce activitate aveti noaptea. Sper in continuare sa nu va insotesc si eu, mai bine . Scutece de finet mi-a luat maica-mea ca eu n-am vazut: 6 patrate si 2 triunghiuri. Ieri am imprumutat de la nasi cintar pentru bb, plus colectia de reviste Mami de 2 ani, sa nu cumva sa ma plictisesc in concediu. Azi e ultima zi la servici, se pare ca au scapat colegii de asistat la travaliu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oana, acum cu siguranta dormi! Somn usor! Deci zici ca am inceput bine cu mancatul noaptea! Si asa e cu scutecelele, nu de infasat, pentru alte trebi!
Tonnia, intr-adevar, scutece din astea se gasesc si de-a gata doar ca sunt ceva mai micute, exact pe dimensiunea bebeului, cred; dar sunt f. bune!
Eu nici nu m-am gandit pana acum la chestia asta, daca se fierbi apa pt. baita! Noroc ca baita se face seara cand e si tati ca de altfel dupa cezariana parca nu-ti prea vine sa umbli cu oalele de 10kg taras...Deci, pana la urma se fierbe sau doar incalzim? Sa intrebam si pediatrii! Chestia asta cu fiertul apei si ailalta cu detergentul special pt. copii - eu sunt tentata sa le fac pe amandoua dar totusi n-as vrea sa-mi tin copilul intr-un glob de sticla, sa-l sensibilizez; dar nici n-as vrea sa faca iritatii de la un detergent normal sau de la apa cma nasparlita de la robinet...si acum mai e si promotie la detergentul ala!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele !
Si noi la Victor, fierbeam apa de baita si apoi o lasam sa se raceasca. Va dati seama ce distractie pe capul nostru.

Noroc ca nu ii trebuia multa apa.
De sters la fundulet, l-am sters cu servetele umede.
N-a avut probleme cu pielea, nici acum nu are.

Si eu vreau sa va intreb despre cantar.
Am avut cosmaruri la Victor, cu cantarele mecanice, mai ales cand trebuia sa ii facem proba suptului.

Cred ca am avut si 2 cantare metalice, sa ne stresam dublu.

Acum am vazut la Flanco pe site, un cantar electronic Tefal la 3 milioane.
A mai luat vreuna dintre voi din asta ? sau de care ati luat ?

PS:
Am terminat bagajul lui Victor de tabara, si l-am trimis la gradinita, ca bagajele pleaca inaintea lor.

O zi super,
Cristina, 33+

Mergi la inceput