Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, mai ai doar cateva ore de servici! Si intri in clubul pensionarelor! Eu am deja vechime in domeniu, am implinit o saptamana de cand stau acasa!
Ioana, da de ce scutece triunghi?

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, eu am observat ca daca fac ceva plimbare in aer liber seara inainte de culcare, dorm mult mai bine.
Ma trezesc dar reusesc sa adorm la loc relativ repede.

Tu ai incercat asa ?

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Cristina, ii urez distractie placuta lui Victor in tabara! Banuiesc ca e in al noualea cer! Unde merge?
De cantarul acela, numai vorbe bune! Eu l-am cumparat cadou pt. o prietena, tot 3 milioane, doar ca l-am luat de la Media Galaxy; banuiesc insa ca e acelasi model, tot Tefal; si e f. bun, merge din 10 in 10 grame, prietena mea e f. multumita de el!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, nu stiu la ce-mi trebuie scutece triunghi, da' a zis maica-mea ca-s bune, si o cred.
cristina, sa-i urezi lui Victor distractie placuta in tabara din partea noastra.

Ioana

Mergi la inceput

Cristina, buna idee! M-apuc si eu de plimbat seara!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Sa scriu repede ceva, ca am vazut 666 la numarul mesajelor mele!
Ce mai faceti fetelor? (asta a fost mesajul)

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata (Noapte buna) oriunde v-ati afla!

Iaca revin si eu cu vesti: ieri am fost la monitorizare si cica nasterea e iminenta. Am contractzii permanent, da' eu de ce nu le simt? Cica probabil pentru ca fata s emisca intr-una ca o zvarluga, de cel putin 2 ori pe minut a trebuit sa reseteze doctoritza aparatul.
Urmarea e ca de aseara (cand oricum am fost la un BBQ - nu puteam rata ocazia) stam cu valiza de maternitate in portbagaj si asteptam clipa.
Desi doctorul meu e in concediu inca doua saptamani si eu mi-am propus sa-l astept. Asa ca de azi, fara cafea si fara picanterii, ca sexul l-am pus oricum in cui de vreo 3 saptamani de cand ne ameninta doctorii cu nastere prematura.
Cred ca fata mea vrea sa fie leoaica ca tat-su si nu fecioara cum ar fi trebuit dupa DPN.

de maine in saptamana 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!

V-am trimis niste informari pe care le aveam eu in calculator cu privire la concediile medicale, ultima informare este de acum 1 saptamina si aveti model de calcul , pe email la septoct2005@yahoo.com.

Anya, ramine pe marti , dimineata banuiesc... trec sa te iau?

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Buna,
Astazi sunt mult mai putin speriata fata de zilele trecute, asa ca m-am hotarat sa va mai scriu cate ceva si sa va trimit si niste poze cu printesica mea. Pozele sunt facute la 2 ore de la nastere, cand mi-a adus-o in salon si la 2 zile de la nastere, cand am ajuns acasa.
Mariuca a recuperat ceea ce a pierdut dupa nastere (azi dimineata avea 2700 g), a dormit destul de bine si azi noapte, iar acum e cumintica ca un ingeras.
Noi avem tot un cantar tefal, pe care il folosim in fiecare dimineata. La proba suptului am renuntat, pentru ca chinuiam copilasul inutil. Printesica mananca cam de 8 ori pe zi (ceea ce e bine) si o lasa pe mamica ei sa doarma cam 4 ore pe noapte.

Alina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kiralina07000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, iti tinem pumnii, sa ai nastere usoara! Poate mai sta bb in burta, vezi si tu cu ce-l momesti. Sa nu uiti sa ne anunti si pe noi.
jadi, multumesc mult pentru documentul ala.

Ioana

Mergi la inceput