Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alinutzza, foaaarte frumoasa e bebelusha. Sa fie sanatoasa si sa manince bine in continuare.

PS: Zi-ne si noua de ce erai speriata zilele trecute.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna gravidutelor! Vad ca nu aveti somn noaptea!
Eu cand mergeam la munca as fi dormit dimineata si la pranz, iar acum nici gand!
Ioana, in sfarsit, te-ai decis sa ramai acasa! Eu de luni intru in prenatal, pana acum am avut CO.
Cred ca m-am decis am sa nasc cu cezariana. Stiti cumva care sunt scorurile: doctor, anestezist, neonatolog, moasa (daca exista la cezariana)?

Pupici

Nicole 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult pentru urari, si eu sper sa se distreze Victor in tabara.
Este o tabara germana, langa Sibiu, la Rusciori.
Tot ce vor manca va fi natural, de la ferma lor.

Regimul este mai auster, asa ca o sa vina mai putin rasfatat

M-ati convins cu cantarul, din asta vom lua si noi.

Alinutza, multumim pentru mesaj.
Stai linistita, printesa ta va creste mare si frumoasa.

Daca vrei, iti pot arata niste poze cu finutul nostru nascut acum 2 ani tot la municipal. Primele lui poze sunt facute tot in patut cu 'Pampers' si era tot asa micut.
Si acum este un flacau mare (pe 20 august face 2 ani) si cu personalitate puternica.

Miflore, magazine cu haine din India, am inteles ca este unul in Piata Amzei, si eu am unul la scara blocului.
Va dati seama ca nu aveau rochii de gravide de ocazie, dar am rugat-o pe patroana sa caute si sa vedem ce a gasit.
Te tin la curent.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, foarte bun cantarul de la Tefal! ia-l cu incredere.
Nu am incercat sa ma plimb seara decat ocazional pt ca de la ora 19 nu prea mai am vlaga si ma retrag sa-mi fac tabieturile de seara.

Alinutzza, e dulce foc fetita ta! Sa-ti traiasca!

Ina, tinem pumnii! Poate mai sta o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, asa si eu, intru intii in CO o saptamina, apoi in CM. Mi-am mai lasat 6 zile de CO pentru sfirsitul lui decembrie, sa pot jongla cu legile. (desi parca vad ca o sa aleg intre 2 rele) Cu banii, ti-am zis, as da 200 euroi la dr, de anestezist si neo nu stiu, cred ca maxim 50 euro de caciula. Sa-mi zici si mie neaparat daca afli ceva. Oare sa o intreb pe dr luni cind ma duc? Sau se supara? Sau sa intreb asistenta? Nu stiu cum sa fac ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

In sfirsit , am gasit si eu un moment in care sa fiu libera si sa mearga si forumul . Barbatii mei au iesit singuri la plimbare .

Miflore , parca tu ai intrebat daca am avut curaj sa ma plec la munte la 32 de sapt . Ei bine, nu stiu daca a fost curaj sau inconstienta , insa m-am simtit excelent si daca nu ar fi plouat am fi stat si mai mult . Am indraznit sa plec doar pentru ca aveam de mers cu masina numai 2 ore , altfel stateam acasa linistita .

Curios a fost ca Mihnea a dormit aproape tot drumul si la dus si la intors , pe cind cel mic din burtica s-a zvircolit non-stop . Cred ca nu i-o fi convenit ceva si protesta si el in felul lui .

Alinutzza , felicitari pentru fetita si sa fie sanatoasa si cuminte .

Cristina , distractie placuta lui Victoras in tabara !

Voi ati gasit usor uguentul Garmastan ? Eu il caut de la inceputul saptaminii si nu il gasesc in farmacii .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana nu cred ca se supara. Poti sa o intrebi de anestezist si neonatolog. Daca aflu ceva te tin la curent.Eu in decembrie daca ma avantajeaza legea noua am sa vorbesc la munca sa figurez prezenta si sa-mi platesc eu darile cateva zile astfel incat sa fac cererea de ingrijire cu 1 ianuarie. Oricum azi ma duc la munca si daca ma mai cheama de cateva ori ar putea chiar sa-mi plateasca ei darile.

Am vazut ca ati discutat despre umidificator. Eu mi-am luat de la Chicco dar numai pentru aerul conditionat ca ni se usuca rau gatul si bebe va fi mult mai sensibil. Dar daca nu dati drumul la aer nu e necesar. Cand vor da drumul la caldura, e intr-adevar suficienta o cana cu apa pe calorifer, insa daca bagati aeroterma sau aer cred ca trebuie umidificator.

Pupici

Nicole 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua fetelor!
In ultimele zile nu prea sunt in apele mele. Am tot felul de ghinioane mici si enervante...certuri si mai enervante. Capacul insa l-a pus faptul ca nu pot sa imi iau program de 6 ore decat daca am sarcina cu risc. Si nu vreau sa recurg la tertipuri de genul asta...

Alina, sa iti traiasca minunatia. E absolut superba, ptu ptu sa nu o deochi!

Ieri am fost la ecografie unde am intrat bou si am iesit magar. Mi-a facut ecografia un dr care nu e specializat. Si nici el nu stia prea bine ce sa imi spuna. Copilul sta stramb, pe orizontala in loc de pe verticala. Nu e o problema, se poate intoarce...Ma rog, am plecat complet nelamurita...

Eu am o mare nelamurire. Nu am primit niciodata fluturas de salariu,nu am cartea de munca inca si nu stiu cum pot afla daca mi-au platit asigurarile. Aveti idee cum aflu? Ce ii cer celui de la personal?
Multam fetelor si distractie placuta in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, cere-i adeverinta de salariat. zici ca-ti trebuie pt medicul de familie. ar trebui sa-ti dea fara nici o problema. iar acolo tre' sa specifice ca a cotizat firma la fondul de sanatate si ca esti cu platile la zi. cel putin asa stiu eu... dar cred ca sunt alte fete mai avizate.

si multumesc mult celor care, probabil stiind ce inseamna santier in casa , se bucura pt mine ca incep sa ma destzelenesc si ca se clarifica situatia...

cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alinutzza frumoase poze, daca ii pui bretele la pampers poti sa zici ca e costumas

Nicole fiecare medik are alt tarif, sunt unii care cer cateva sute de euro sunt altii care nu se uita cat le dai, important de sa le dai ceva. dar ca exemplu: cca 200 euro doktorul care te opereaza, de la 1 mil lei pana la 50 euro anestezistul ??? cam putin mi se pare ...
un ban (vreo 500 mii asistenta care te pregateste, clisma si alte alea), si mai e un dr de obicei care asista, aluia zau ca nu stiu ...
hehehe mie o prietena mi-a zis, in sala de operatii intri doar cu banii de anestezist in mana, in cazul in care nu vine sa te vada inainte ...

Mergi la inceput