Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
sofia_misicu spune:
Ieri cat stateam pe culoare la Giulesti, asteptand ecografia am auzit dintr-o rezerva plangand niste nou-nascuti. La inceput mi s-a facut pielea gaina. Ma gandeam ca sunet mai frumos nu exista. Dupa vreo 10 minute de urlete incontinue, deja ma intrebam daca nu e cumva ceva in regula. Dupa juma de ora regusisem numai auzindu-i. DIn pacate cred ca erau copii aceia abandonati...Saracutii, urlau si nimeni nu venea la ei. Mi s-a rupt sufletul. Saracii, nu au nici o vina ca s-au nascut din niste parinti fara capatai...
Alinutzza spune:
Ioana, eu pana sa o am pe Mariuca, nu prea am avut multe tangente cu copii nou-nascuti, asa ca tot ce stiam era ceea ce am citit din carti. Ca urmare, orice reactie a lui Mariuca ma speria (inca ma mai sperie unele din ele), pot sa-ti dau exemplul modul cum se incordeaza cand are crampe la burtica, faptul ca vomita atunci cand nu e alaptata corect, ma sperii cand nu stiu de ce plange etc. Miercuri dimineata spre exemplu m-am speriat ca nu a luat in greutate fata de ziua de marti.
Oricum am inceput sa prind din ce in ce mai mult curaj, asta din cauza ca o vad ca se simte bine si e sanatoasa.
Ai sa vezi ce ciudat e cum corpul tau se adapteaza la nevoile copilului. Desi dorm maxim 4 ore pe noapte (cumulate), nu sunt foarte obosita, am laptic atat cat este nevoie si atunci cand este nevoie (uneori mananca la interval de o ora), iar cel mai ciudat e ca atunci cand printesa incepe sa planga, mie incepe sa-mi curga sanii ca la balamuc.
Alina
romana_74 spune:
SALUT fetele, in sfarsit am si eu net nonstop! NOi suntem bine, azi am implinit 36 de saptamani si bb e foarte hotarat si puternic. Pe langa faptul ca am facut o traheo- bronsita de toata frumusetea, cu febra si alte chestii, mi-a spus medicul ca am si tens oscilanta si tahicardie. EXCELENT! Mi-am zis fix asa imi lipsea ca tare mergeau bine lucrurile! Acum sper sa nu nasc in curand ca nu prea ma simt in stare de travaliu si efortul expulziei. Am fost azi in clinica unde s-a nascut Matei si unde il voi naste si pe Luca si nu prea m-a incercat asa sentiment de bucurie ca la Matei. Probabil ca inca nu sunt in forma, dar las ca imi revine eu si voi face o figura frumoasa cum spun fotbalistii! HA HA Va pup si mai revin cu alte noutati ca ma cheama datoria... adica Matei.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
Ioana75 spune:
Alinutzza, multumim ca ne-ai impartasit din experienta
. Tot asa si eu, n-am avut nici o tangenta cu bebelusii. Mai rau, eu de-abia sint la inceputul cartii "Mama si copilul", trebuie sa ma pun cu burta pe carte ca macar teorie sa stiu, daca practica ne omoara
. Ma bucur ca sinteti bine
.
Romana, sanatate multa, ai grija de tine!
Hai, cine se aboneaza la schimbat capitolul?
Ioana
deeapui spune:
in ultima vreme tot intru sa citesc la mamici de iulie-august 2005...
asa as vrea sa fiu si eu printre ele...deja nu mai am rabdare..si mai e asa muuuuulllttttt..
bebe alex la purtator
29+ sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
gabiarama spune:
M-am amuzat copios citind pe forum perlele scoase de copilul atomic .
Asa ca va invit si pe voi sa vedeti cam ce ne asteapta peste citiva ani .
Subiectul il gasiti la Poznasii sunt mereu la pinda
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
anya spune:
Sofia, daca erai la parter si i-ai auzit plangand din salonul de langa amfiteatru (langa scara) erau intr-adevar cei parasiti si mai mari de 1 luna. UF...iti dai seama ca langa acel salon de BB-i parasiti e salonul si rezerva pt fetele care fac inseminari si fertilizari in vitro (nu pot avea copii)!!! Oricum, si in salonul de BB-i de la etajul 2, unde vor fi si BB-ii nostrii vei vedea pui parasiti.
Jadi, azi o sun pe Cerasela Radu si dupa, iti dau un PM sa stabilim ora si alea-alea (vorba ta).
Cat despre apa de baita.. eu pe Matei l-am spalat direct cu apa calda de la robinet. In primele zile mi s-a iritat (cred ca de la servetelele umede) si il stergeam cu ceai de musetel dupa ce il spalam de kk. Dar fie vorba intre noi... apa si sapunul sunt sfinte - si la BB-i si la noi.
anya