Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ai dreptate Oana!Merg si eu la .Noapte buna si somnic dulce.Iar voua celor de mai departe, va doresc o zi buna. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata!!! vad ca unele dintre noi abia acum pleaka la culcare, eh eu abia m-am trezit si zau ca am dormit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu am fost tare somnambula asta noapte ..m-am trezit deseori sa ma duc la toaleta si sa beau apa apoi chiar nu puteam dormi dar nu am venit deloc la calculator.
Acum vad ca ati fost mai multe insomniace asta noapte si ca as fi avut companie.
Nu stiu ce se intampla cu mine dar m-am trezit aproape din ora in ora si cu tot felul de probleme in cap ..ba despre nastere, ba ca nu am terminat bagajul ...

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Somn usor fetelor si vise placute !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Somn usor oana, si la toate americancele.
Mai mai, nu pot sa cred ce activitate intensa a fost as'noapte pe forum. Sincer, mi-e drag de voi, dar ma bucur ca dorm noaptea.

Gina, si mie mi-au iesit rau analizele de glicemie; apoi n-am mincat dulce 2 zile si le-am repetat, si am iesit sanatoasa tun. Poate poti si tu sa le repeti fara sa mai maninci dulciuri si fainoase o zi-doua ...
oana, deci esti fremoasa? O sa vina zburatorul la noapte. Bafta la control!
Antonia, felicitari pentru eco! Cind ma gindesc ca bb meu avea 2 kile la 30 de saptamini ... nu mai am rabdare pina luni, cred ca o singura data am mai stat 3 saptamini fara nici un eco, sa vad ce mai face bb.
miflore, nu vreau sa-i pun cercei de la nastere, ca sa nu ma incurce pe mine. Dar am de gind sa-i pun cam pe la 6 luni.

Eu ieri mi-am cumparat un bax de apa plata la sticlute de 0,5 (deh, asa e recomandat pentru cele cu cezariana, ca sa nu ridice 2 kile); mai trebuie sa string banii de 50.000 si 100.000 pentru asistente, si inca citeva lucruri. Voi cit aveti de gind sa dati asistentelor? si cind, de fiecare data cind vine sa ma vada trebuie sa-i pun in buzunar???

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana cica la asistente se da cate 50 de mii pt fiecate vizita ...100 mii numai pt lucruri importante, iar la infirmiere lumea da si cate 20-30 mii ....
IOANA sa inteleg ca te-ai hotarat la cezariana????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc alina. Acuma nu vreau sa par crescuta in padure, dar cum deosebesc o asistenta de o infirmiera?

Eu o las pe dr sa se hoatarasca cum stie ea mai bine, ultima oara inclina spre cezariana pentru ca bb o sa aiba peste 4 kile (zice dr).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

Si eu am crezut ca am nimerit gresit cand am vazut ca a aparut prima mamica pe forumul de septembrie-octombrie.

Felicitari Alinutzza si sa va bucurati de cea mica, sa creasca sanatoasa, isteata si frumoasa si sa va aduca cat mai multe bucurii!!!

Ati fost atat de harnicute la scris incat de o ora tot citesc citesc si parca nu mai termin. Si ca de obicei eu iar sunt pe fuga, ca de dimineata nu a mers forumul, iar acum cand merge, trebuie sa plec eu.

Am fost saptamana trecuta la echo si asistenta de acolo ne-a spus ca ea crede ca avem un baietel in burtica, nu vrea sa ne dea pronostic sigur de 100% ci numai de 95%, asa ca speram sa fie asa, avand in vedere ca si doctorul din Ro ne-a spus ca este baietel. Dar pana nu se naste.... am auzit povesti asa ca nu bag mana in foc. In rest, de masurat a masurat cate ceva dar nu pt noi ci a scris in dosar fara sa interpreteze rezultatele, ne-a spus numai ca este in medie ca dimensiuni, ceea ce de fapt ne spusese si doctorul in Ro, ca va fi un bebelus de 3.2-3.5 kg. Este deja cu capsorul angajat in jos si sper sa ramana asa.

De cumparat si noi am intrat in frenezia cumparaturilor, parca tot cumparam si nu mai terminam, de la patut si carucior la pampers si servetele si ulei de baie si alte cele, o groaza de lucruri. Mi-am luat si eu doua camasi de noapte cu nasturi in fata si un halat pt la spital, plus absorbante, tampoane de sani si alte cele. Mai trebuie sa le pun pe toate in bagaj si cam atat.

Mai am de spalat hainutele pt bebe. Deja mi-e groaza cand ma gandesc cat de putin mai este. Deocamdata parca visez, nici nu realizez ca mai sunt cateva saptamani si gata... vom fi trei. Doctorul din Ro mi-a dat ca termen 20-22 septembrie in timp ce echo de la 14 saptamani de aici mi-a spus 6 octombrie. Om vedea ce va fi.

Imi pare rau ca nu ajung sa va citesc mai des, poate in viitor. Marti sper sa ajung iar la net iar miercuri cu siguranta sunt on-line, sper ca pt mai mult timp.

Va pupic pe toate,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare si de la mine gravidutelor!
Ioana, pai asistentele iti fac injectiile, iti dau pastilele, iti pun perfuziile, chestii din astea mai elevate. Pe cand infirmiera iti shimba patul, iti face clisma (cu toate ca cica nu au voie, tot asistentele tre sa o faca, dar de, e scarbos) si alte joburi de genul asta.

Raluca, 31 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ai ca s-a spart buba cu heckari, zau daca inteleg de ce sa heckareasca un site domestic.
A venit soacra mea de luni, s-a cazat la cumnata si ieri seara a invitat-o sotul sa vina la noi , cu aceasta ocazie sa ne faca de mincare.
Am lasat-o de dimineata, cu masina de spalat in functiune si cu program strict de facut ardei umpluti cu mult suc de rosii sa nu iasa bolnavi de icter ca nu suport.
Ma suna cumnata pe la o ora sa imi zica sa sunam de urgenta acasa ca nu stiu ce s-a intimplat cu masina de spalat... eram super nervoasa aproape ca am tipat si la cumnata care nu avea nici o vina, dupa care am continuat tipetele catre sot ca nu am nevoie sa imi faca nimic daca nu este in stare sa se uite la o masina de spalat.
Sotul, care de dimineata imi povestea cit de mult l-a obosit mama lui aseara, ca lui ii era somn si ca ei nu ii mai tacea gura, vorbind in nestire, pune mina pe telefon, o suna , o intreaba ce se intimplase.
Teava de scurgere de la masina de spalat sarise din cada si se scurgea in baie pe jos... ea era crizata, nu stia decit numarul de telefon al cumnatilor si ii sunase pe ei sa vina sa opreasca masina, de parca ea nu putea sa o traga din priza...
Oricum eram enervata , dar cind am vazut-o asa neputincioasa mai rau mi-a sarit tandara si i-am zis sotului ca e ultima oara cind o rog sa faca ceva. Ca de bunavoie nu face niciodata, data trecuta cind a venit nici macar nu s-a sinchisit sa ne faca o mincare ceva.

Uf Uf Uf de asta ma supar eu citeodata ca fac baietel ca asa o sa ajung si eu , in gura nurorii de nu o sa ma spele toata Dunarea,

Jadi
31+

iaca_poze

Mergi la inceput