Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gina, imi pare rau ca trebuie sa treci prin treaba asta cu diabetul! Dar nu te speria, se tine sub control cu regim iar bb habar nu are! Pe fertilityfriend e un forum unde am vazut foarte multe cazuri, baga un ochi pe acolo. Tinem pumnii!
Aaaa, aud si eu de o casa terminata la termen! Dar nu in Romania...

Oana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna Gina, eu sunt ofiterul de serviciu pe tura a 3-a pana se trezesc fetele(exceptand insomniacele )
Ma bucur ca a fost gata la termen casa, in situatia in care ne alfam, este foarte important lucrul acesta. Imi pare rau ca nu ti-a iesit bine analiza glicemiei, eu am scapat cu bine ca prin urechile acului, am fost si eu destul de aproape de asta. Din cate am inteles, de cele mai multe ori dupa sarcina se revine la normal, dispare diabetul. Nu este ceva foarte grav, insa trebuie avut grija la nastere copilul sa nu fie f mare si sa ridice probleme pentru o nastere naturala si mai ales avut grija la alimentatie.
Ne bucuram ca ai revenit si te asteptam mai des printre noi.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Tovarasa educatoareeeee, Antonia ma face pe la spateeeeeeee.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAA PLOUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Acuma stiu... daca la Sibiu ploaia vine de la Cluj, la mine la Chicago ploaia vine de la Anca

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Raportez: terminat operatiunea epilatul cu aparatul pana la genunchi, ma duc sa ma epilez de la genunchi in sus cu crema.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumesc pentru raspunsuri Tonia & Oana0204
Hihihhh.. Tonia ,vezi ce inseamna sa ai sotul General contractor! Un asa barbat,sot si tatic doresc la toate fetele.
Excesul de glucoza in sange rezulta de la torturile si prajiturile mamei soacre care nu stie cu ce sa ma mai indoape
Ooohhhhh,truda ei de treaba...niciodata nu am fost o amatoare a dulciurilor.Cu greu "imi baga cineva pe gat" o felie de tort.
Nici o problema insa,ca tot ea o sa imi faca mancare de regim, o sa-mi stea cu fetita mai mare (Rebecca) etc..,daca o sa ma simt rau

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cred ca ne transformam incet incet in huhurezi!Bu hu huuu!
Cristina, multumesc pt. sfat, o sa incerc, da pe unde sunt magazinele astea?
Tonnia, felicitari pt. eco! Esti bine cu BB la 1600grame, la 30 de saptamani in tabel scrie 1300!; tu te incadrezi intre sapt. 31 si 32, bravo!
Oana, nu ne-am mai gasit azi-noapte dar cine mai stie la noapte ce voi face! Pe la 4 dimineatza am adormit si am dormit pana la 7! Si acum ca te-ai facut asa frumoasa, Bafta la eco!
Gina, imi pare rau pentru diabetul asta, dar daca tii regimul prescris de ei nu sunt probleme; cat ti-a iesit glicemia la test? Hai ca mai e putin si de diabetul asta scapi rapid dupa nastere!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor care faceti fete! (si nu numai!) Voi ce faceti cu cercelusii bebeluselor? Cumparati dinainte? Am inteles ca in spital exista o persoana anume care vine cu un pistol si face gauri la bebeluse si introduce niste cercei sterili pe care trebuie sa-i lasi cam vreo 3 saptamani; si de-abia dup-aia noi putem sa-i scoatem si sa le bagam in urechi cercelusii nostri! Asta daca vrem sa le punem cercei! Unele mame zic ca mai asteapta, sa le puna mai tarziu, ca la baie cand sterg copilul cu prosopul sa nu se impiedice in ei, pe de alta parte, bebelusa atunci nu simte mare lucru, e luata rapid si chestiile alea sunt si sterile; eu i-as face gauri, voi? (ca eu tot le am infundate de 10 ani, poate le zic sa-mi faca si mie sa avem amandoua cercelusi!)

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari fetelor, sper sa fie bine la dr.
Si acum ca am terminat operatiunea "bella", ma duc sa parchez repede pe perna pana nu sare somnul. Poate mai am timp sa mai intru cand ma trezesc, sa trag un ochi la ce ati mai scris.
Buna dimineata fetelor, buna dimineata Ioana , o zi buna va doresc tuturor.
Iar celor de peste balta de la mine, un somn usor si dulce (Gina cred ca e bun si pentru diabetul tau)

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput