Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Azi sunt prima!!! Antonia, ti-am luat-o inainte! Va place ora, nu?
Nu pot sa dorm, am mancat pe seara (pe langa altele) si niste afine cu zahar si acum le simt direct in gat...si nu pot sta la orizontala...ufff!
Multumesc pt. sfaturile cu vaccinul!
Nu-l mai fac nici batuta!
Ralucuta, cam rar ne vizitezi, lasa treaba si apuca-te de tastarnitza!
Eu am facut alaltaieri culturile din col si secretiile vaginale; nu e prea placut dar nici asa naspha si dureaza putin, poate 1 minut cu tot cu suit pe masa!
Kid, n-am mai trecut pe la librarie de luni. Dar trece sotul! Si am si telefonul, o sa sun azi!
Sofia, multumim pentru schimbatul capitolului!
Santiere, santiere...la mine s-a mai luminat un pic! Treaba mai e destula dar am zis ca daca vad camera bebelinei gata ma linistesc! Inca sunt nelinistita...
Mihaela 32++
miflore spune:
Sa va spun programul de divertisment din luna asta: duminica pe 14 merg la un botez!
si pe 28 august merg la o nunta!
Si habar n-am cu ce sa ma imbrac!

Mihaela 32++
miflore spune:
Antonia, ce-ai facut la eco? Cat e de mare bebelusul?
Am senzatia ca voi dormiti acum... cu cateva exceptii de peste mari si tari!![]()
O sa incerc totusi sa ma duc sa ma culcusesc...poate poate, cine stie?
Mihaela 32++
oana0204 spune:
Mihaela, mai esti? Abia acum am vazut cu tu bu huhuuuu pe aici.
Oana D - saptamana 36
Foto
oana0204 spune:
Anca si pe aici meteorologii de la yahoo ne promit maine ploaie, poate se si tin de cuvant. Cica de maine s-ar mai racori. Amin ![]()
Oana D - saptamana 36
Foto
cge spune:
Fetele, si eu sunt in clubul celor care nu pot sa doarma.
Anca, mie imi e greu cu Victor in sensul ca isi construieste case, si vrea sa stau si eu in casa lui. Va inchipuiti ca eu cu burta mea ajung in curtea vecinului.![]()
![]()
Ma intreba aseara daca o sa imi para rau ca n-o sa mai burta.
Si i-am zis ca da, si el lasa mama ca o sa o avem pe bebelusha.![]()
Acuma ma stresez ca daca trebuie sa plec la maternitate, cu cine o sa il las pe Victor. Mi-am facut planurile sa o chem pe maica-mea de la Slatina, dar pana ajunge ea, ce facem cu el, daca de exemplu, trebuie sa plec la spital in mijlocul noptii.
O sa o sacrific pe sora-mea.![]()
Mihaela, incearca pe la magazine din astea cu haine aduse din India, poate gasesti vreo rochita de seara.
Cristina, 33+
Tonnia spune:
Raportez: la ora 3 m-am trezit! Nu stiu ce m-oi face cu insomniile astea, am niste cearcane...si sunt asa de obosita si cam confuza!
Da' voi ce faceti la ora asta?!
Am fost la eco, a iesit bine, bb are 1,600-la aproape 30, Ir-urile au mai scazut, placenta cam batraioara-II-III, colul nu se mai poate masura din cauza lui bb care s-a intors cu capul in jos. Cica e cam agitat, asa mi-a spus si data trecuta. Am simtit eu ca s-a intors, miscarile sunt mult mai puternice de cand \e cu capul in jos iar mersul la toaleta mai des.
Kid, multam pt site, o sa le fac o vizita!
Mary, eu pe cap ma spal superusor, de altfel zilnic o fac, asta de ani de zile, mie mi-e greu cu spalatul pe picioare, nu mai stiu in ce pozitie sa stau.
Ma apuc sa ma uit pe masuratori si in tabelele de pe aici.
Tonnia spune:
Oana, bafta la control!
Jadi, se poate sa creasca bb iar tu sa slabesti.
PS A venit patutul, prompt, fara probleme, impecabil (comandat pe alt site).
oana0204 spune:
Antonia, buna dimineata. Si eu ma spal pe cap usor, dusul meu il pot fixa sus si curge apa de sus. Si cu picioarele am rezolvat-o cat de cat, in sensul ca ma asez pe cada cu picioarele in interior si ridic piciorul pe lateral pana il asez peste celalalt, un fel de semi-turceste. Si asa reusesc cat de cat sa "stau de vorba" cu talpile mele. In schimb unghiile
nu le pot intercepta deloc. De obicei se ocupade ele cine e prin preajma. Ultima data era nepoata mea de 12 ani si va dati seama ce valurile Dunarii au iesit. Acum imi rezolv unghiile de la maini, iar apoi incep epilatul. Ma fac mumoasa, maine merg la dr.
Oana D - saptamana 36
Foto
Gina M spune:
Mamicilor
N-am mai dat semn de viata de multa vreme insa, v-am citit printre chicuse, ori de cate ori timpul mi-a permis.
Ma bucur de voi,de unitatea,intelegerea si suportul moral mentinut in grup!Felicitari!
Constructia casei noastre s-a incheiat la termen asa cum a fost planuit,iar acum dupa toata alergatura si munca grea depusa,in sfarsit respir ceva mai usor...
Cu sarcina nu sunt tocmai bine deoarece, in urma cu ceva timp am facut analizele de sange si nu mi-a iesit bine glucoza. Zilele trecute am fost chemata la doctor pentru a le repeta .Asa s-a facut ca, in 3 ore mi-au luat sange de 4 ori.Astazi am primit rezultatul:Diabet gestational,insotit de indicatiile stricte in ceea ce priveste regimul alimentar.
Dar,daca imi este dat sa trec si prin aceasta grea incercare, nu pot decat sa zic : Doamne,iti multumesc pentru ca ingadui sa trec prin aceasta boala,si pentru lectia de viata pe care vrei sa ma inveti. O spun cu inima plina de pace,deoarece stiu bine ca in toate El are stabilit un scop precis.
Mai este careva dintre noi care trece prin aceasta?Daca cunoasteti cazuri similare ,m-as bucura daca mi-ati impartasi cate ceva.Voi reveni sa va citesc ceva mai tarziu.
Va
si va multumesc anticipat
.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.