Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, si mie imi spunea Victor cand eram la mare ca s-a saturat sa o astepte pe bebelusha si sa ma duc si eu in Casa Fantomelor sa ma sperii zdravan si sa o scot

Sunt mortali fratii astia mai mari.

Tu cum te descurci cu Andreea si cu burtica de rigoare ?

Mie imi este din ce in ce mai greu.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele care sunteti in renovari, stati linistite ca pana la urma va descurcati si cu renovatul si cu bebelushii.

La Victor, noi nu aveam caldura si apa calda in apartamentul nostru de 2 camere, fugise administratora blocului cu banii.
Asa ca am fost si am stat vreo 2 luni cu chirie intr-o garsoniera unde cel putin era caldura si apa calda.

Si uitati ce baiat mare si destept a iesit (acuma nu zic asa ca e al meu, chiar asa e, va jur).

Asa ca solutii se vor gasi si la voi daca bebelushii se grabesc sa iasa. Va fi bine pana la urma, sa fiti convinse.

Sofia, ai dreptate cu pregatirea culcusului, eu numai povesti din astea am auzit: mamicile au facut o curatenie zdravana, si dup-aia au plecat sa nasca.
Inclusiv eu la Victor

Sofia, multumim ptr mutarea capitolului.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Am dormit neasteptat de bine azi noapte, cu trezirile de rigoare. Chiar ma gandeam sa-mi pun un carnetel la baie si sa trag cate o linie de cate ori ma duc. Asa pentru statistica.
Sotul ma rasfata in dimineata asta, mi-a adus la pat o felie de paine unsa cu branza topita si o cana de lapte cu un pai, ca nu cumva sa-mi sucesc gatul incercand sa beau culcata . Oricum voua tot la orizontala va scriu, asa ca scuzati daca se mai strecoara vreo greseala
Ioana, daca pui la cate sapt a nascut mamica e ok, zic ca nu mai este nevoie sa pui si DPN, e suficient una din ele. Acum, cum vrei tu, sa nu zici ca te sucesc prea mult .
Marlena, Ioana, burta mea parca a stagnat, parca s-a mai si micsorat un pic, am citit ca este explicabil cand bebelusul coboara pe canalul de nastere.
Country girl, daca e marti, e Belgia, nu? si eu ma gandeam sa pun fotografii de prin sectia de maternitate a spitalului unde voi naste, dar ma gandeam ca si tine sa nu pun sare pe rana .
Alinutzza, ce frumos trebuie sa fie sa il tii in brate pe puiutul tau.
Jadi, apropo de titi, eram sambata in magazin si mie mai sa-mi exlodeze sfarcurile. Erau tari ca piatra, dureroase de-mi venea sa le smulg, aratam ca un balon cu butoane.
Marlena, nasa noastra de cununie a nascut f usor. Initial s-a trezit noaptea cu niste crampe, crezand ca este deranjata la stomac. Apoi s-a gandit ea.. daca nasc? Noroc ca spitalul este peste drum de locuinta ei si a zis hai sa mergem totusi..A ajuns acolo si in 20 minute a nascut. Nu i s-a rupt apa, i-a rupt-o doctorul si de aia bebelusa a iesit ff repede, cam o data cu jetul de lichid, a alunecat f usor, fara sa trebuiasca sa impinga pana i-au iesitochii din cap. D-rul i-a zis ca daca mai statea 15 minute, nastea acasa, asa era de dilatata. Si la prima mastere tot cam asa s-a intamplat, ea dilatata, membranele rupte de dr, bebelusa iesita afara odata cu lichidul amniotic.
Sofia, esti o eroina. Eu nu m-am mai legat singura la incaltaminte eheee...Felicitari pentru mutarea capitolului.
Anca si la noi tot cald, traiasca AC. Bine ca ai terminat cu parchetul.

Maine mergem la control. Abia astept sa vedem ce si cum.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu ma cert cu sotul, amindoi inca la servici... am facut eu un calcul si ar trebui ca bb sa ia in greutate cite 1 kilogram la fiecare 4 saptamini de acum incolo... problema mea este ca deocamdata nu iau nimic in greutate, cum sa creasca bb? El zice ca nu e musai sa iau eu in greutate, eu il contrazic , ca doar nu o sa incep sa slabesc si diferenta sa creasca pe bb...

Cred ca am gindit prea mult, incepe sa ma doara capul

Jadi
31+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Jadi, din cate am citit si prin cartile de pe aici, sa stii ca e posibil sa creasca bebelusul si tu sa scazi in greutate, realizandu-se un echilibru intre greutati si per total sa stagnezi.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata Oana ..ce bine ar fi sa nasc ca nasa ta...
Eu in continuare respir greu si am acel ceva pe stomac si ma jeneaza dar sper sa imi treaca curand.
Mia stau putin si fug si eu la culcare de acum ...racoarea asta imi face somn.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cristina,
Cu Andreea ma descurc bine, nu sunt probleme. Singurele puncte sensibile sunt ca vrea toata ziua buna ziua la parc si eu nu prea pot sa mai stau pe afara pe caldurile astea si vorbeste si vorbeste. Imi este din ce in ce in ce mai greu sa ma concentrez la tot ce spune si sa ii raspund. Am cerut ajutor de la tati, dar el e cel ursuz din familie si imi spune "tu ai invatat-o sa vorbeasca atita" . Uneori ma uit la el si ma minunez cum poate sa se detaseze asa de total de tot ce e in jurul lui. Stai in fata lui, ii spui ceva si nu aude nimic!
Oana ce n-as da sa nasc si eu ca nasa ta. Ma consoleaza gindul ca la al doilea timpul de nastere s-ar injumatati . Pe de alta parte ma gindesc ca inainte sa nasc trebuie sa ajungem in capatul celalalt de oras sa o lasam pe Andreea la niste prieteni.

Anca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna,

fetelor nu stiu cum se face dar parca ultimele saptamani (ma refer dupa saptamana 36) sunt diferite fata de ce a fost pana acum, cel putin la mine.
Dureri de stomac cum spune mysweetest ''acel ceva pe stomac care ma jeneaza'', bebe se impinge in partea dreapta, cred ca e partea preferata etc.
Pana acum o saptamana ma simteam excelent fata de cum ma simt acum.
Mama ce am reusit sa ma plang, dar zau asa de ce e asa diferit acum...
Vineri merg la control cred ca de data asta o sa ii fac capul calendar la tanti doctorita.
Ma simt obosita, bine ca pot dormmi si pot sa stau intinsa.
Cu luatul in greutate am luat 400 gr in 2 saptamani.
Vitaminele normale ce le-am tolerat toata sarcina acum nu le mai suport, am trecut pe vitamine pt copii care vad ca stomacul meu le tolereaza mai bine. I s-a mai intamplat la careva povestea cu vitaminile asa pe ultima suta de metri?

Sofia felicitari pt legatul la pantofi. Eu mi-am luat incaltari fara siret ca nu cred ca as fi in stare sa ma leg. Abia ma aplec sa iau lucrurile care le scap pe jos, asta de ce indemanatica sunt.

cge mortala ideea lui Victor, e tare scumpic, grijuliu cu mamica lui.
ancadm printesuca ta cred ca asteapta cu nerabdare sa aiba cu cine se juca.
Ioana tu mai lucrezi, bine ca poti, da te rog eu mult sa nu nasti la birou. Sa nu intrii obosita in etapa 2 ca bebe are mare nevoie de o mamica sanatoasa. Stii ca aici majoritatea stau la job pana prin ultimele zile. Mie toate colegele mi-au spus sa nu fac prostia, asa ca mi-am luat concediul de odihna.Interesant articolul pus de tine.

Oana cum te mai simti? Sa ne povestesti cum a fost la control.
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, ce faci? Cum a fost la eco? Nu ne-ai mai povestit nimic. Sau n-am vazut eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor,
Pe aici tocmai a tras o ploaie de zile mari! Furtuna mai bine zis. N-am mai vazut de mult asa potop cu asa amar de tunete si fulgere. La ora 3 era bezna, bezna afara. Acum asfaltul e uscat de parca nu abia a plouat. Macar s-a mai racorit si s-a curatat aerul de praf.

Anca 33+

Mergi la inceput