Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor stiti ceva de Adriana mica? Nu am mai "vazut-o" de mult, sper ca e bine!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Mia, imi pare rau. Si eu am pierdut o sarcina anul trecut si am incercat numai sa ma gindesc ca era ceva in neregula cu embrionul si mai bine asa. Acum sint la a doua sarcina si sint cam ingrijorata. Iti spun sincer ca e mai greu acum decit cind am pierdut sarcina. Ma tot gindesc ca se va repeta istoria. Si doctorii din Canada mi se par putin cam dezinteresati in situatii de genul asta. Asta este, cu Dumnezeu inainte. Doctorul mi-a zis de 6 luni de asteptat si sa iau anticonceptionale pentru reglarea de hormoni. Nu le-am luat, dar asta e partea a doua.
Iti doresc toate cele bune si sa treci cu bine peste asta.

Andreea 7 sapt. + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ariadna ,ma bucur ca ai scapat de chist ,sarcina usoara in continuare .
Kit bine ai venit printre noi .Sa stii ca eu am avut dureri de burta incepand cu saptamana 5 pana in a 9-a ..nu vreau sa te descurajez ,sper ca tu sa scapi mai repede de dureri ,eu nu am luat No Spa ,cu toate ca puteam ,pur si simplu am preferat sa stau cumintica mai mult in pat si fara eforturi ,acum sunt bine Unele mamici au dureri de burta ,cand mergi la control vorbeste cu doctorita.Multa bafta si sarcina usoara !
Ileana acid folic e recomandat chiar inainte de a ramane insarcinata cu 3 luni pana in saptamana a 12-a ,dupa care il opresti si se recomanda vitamine ...in general am auzit de materna cu seleniu !
Nicole imi pare bine ca analizele au iesit bine si bebe e binela fel ma bucur si pentru tine Laura,eu nu mi-am facut analiza asta ...la ce foloseste in afara de a vedea daca bebe e in grafice ?
Rocsana sa sti ca eu pana acum am luat 2 kg si de faza cu stansul burtii nu mi se pare a fi sa natos pentru bebe ,lasa-l sa se dezvolte cum trebuie ...de aia or fi japonezii astia mici de inaltime
Mia eu asa am auzit ca nu ar fi indicat sa ramai 6 luni ,poate o fi valabil dupa un chiuretaj ,mai intereseazate sa stii sigur cum stai .Ma pentru tine .Pupici
12 fix

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare burticutze. Vai cate probleme am avut cu forumul asta!! Mia imi pare sincer rau! Insanarosire grabnica atat fizica cat si sufleteasca! Gandeste-te ca inca mai sunt posibilitati! Hai capul sus si sa te auzim curand cu alt bebe! Pupici!
Fetelor am si eu o mare mica problema...Am fost la doctoritza ieri de dimineatza si am facut un control. Mi-a colectat secretie de pe col, mi-a zis ca am cam 3-4 saptamani de sarcina. Luni sunt programata la ecografie intravaginala. Ce e aia? Stie careva? Mi-au luat o caruta de sange...din care se vor face aproximativ 40 de teste si m-a costat frumushel 10.000.000 lei. Va vine sa credeti? Analizele vor iesi in 2 saptamani:(( Am sa mor pana atunci.. si + de asta pe fisa medicala pe care mi-a dat-o mai am un diagnostic ciudat...insa eram atat de ametita incat nu am intrebat-o ce inseamna dar nici ea nu mi-a zis daca e ceva in neregula ci doar sa revin cu rezultatele analizelor si cu ecografia. Am sa va transcriu voua poate stiti voi ce inseamna! Zice asa: Examen valve: col de nulipara,violaceu, cu leziune peririficiala si multipli chisti Nabth pe suprafata colului;in vagin secretie modificata abundenta. TV:col lung, inchis; uter in AVF, de volum la limita superioara a normalului,mobil,nedureros. Ovarele nu se palpeaza. Anexe suple! DIAGNOSTIC: COL LEZIONAL SI COLPOVAGINITA MIXTA! O fi de rau? Ajutati-ma care stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mia, imi pare asa de rau!!! Doamne… nici nu stiu ce sa spun. Chiar, in cite saptamini erai? Iti doresc din suflet sa iti revii cit mai repede. Ai grija de tine!

Nicolle, ma bucur ca BB e bine, totul e OK si starea ta s-a mai imbunatatit!

Fetelor, azi am fost si eu prima data la medic – i-am spus cind a fost ultimul CM, i-am spus ca am facut Clear Blue 2 si au iesit pozitive… Tacea. Mi-a zis sa ma urc pe masa, si dupa tuseu tot tacea… Io din ce in ce mai stressata. Numai dupa de l-a vazut pe monitor la echo, mi-a zimbit laaarg si mi-a zis felicitari, sunteti gravida! Of, ce usurare A zis ca e bine prins, totul este Ok, si ma intreaba – sa-l chem si pe sotzul Dvs? Io de colo, “daaa, va rog” si am ramas sa tin bastonul ala de la echograf infipt in mine pina s-a dus el sa cheme omu’ de afara. De toata coma!!

Asa ca am vazut impreuna cum bate inimioara mica! Este un moment unic, cred ca nu am sa uit toata viata! Totul e perfect, mi-a facut o reteta noua pt acid folic (eu si pina acuma am luat oricum) si mi-a dat magneziu si inca un supozitor pt mediul vaginal, sa-l fereasca de infectii.
Ce zi, fetelor!!!

Tina, colpovaginita? Asta e o infectie, parca. Sa fie o infectie a colului? Poate stiu celelalte fete… Medicamente nu ai primit??
Stai, am cautat pe internet si am gasit asa: Vaginitis is a name for swelling, itching, burning or infection in the vagina that can be caused my several different germs. The most common kinds of vaginitis are bacterial vaginosis (BV) and yeast, a fungus. Sometimes trichomoniasis is called vaginitis too.
Dar trebuia sa primesti ceva tratament!

Pup cu drag burticile!

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria analiza asta e doar pentru a vedea daca evolueaza sarcina. Maine ma duc si la eco sa vad sigur cum sta treaba.
Tina eco intravaginala se face cu o sonda care se introduce in vagin si vede prin interior sarcina. Trebuie sa ai vezica goala, goala la ecografia asta, spre deosebire de cea obisnuita, cand trebuie sa ai vezica plina. Dar ce analize ti-a facut de au costat atat? Pentru gravide stiu ca sunt gratuite analizele pe care trebuie sa le facem!
Felicitari Catrinel! Eu inca nu am vazut inimioara, poate maine o vad!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Maria28, multumesc pentru raspuns. Stiam de mult de acid folic si vitamine, chestia e ca eu am aflat ca sunt insarcinata cand eram deja in 5-6 sapt. (sarcina a fost o surpriza, deci n-aveam cum sa iau acidul folic inainte, de vreme ce nu planuisem sarcina).
Chiar dupa cateva zile am fost la doctor, care nu m-a examinat, ca era prea devreme, doar am stat de vorba si m-a chemat pt analize.
Analizele au iesit bine si n-a pomenit nimic de acid folic sau altceva.
Oi fi io wonder woman de nu-mi trebe nimica si nici lu' bebitza al meu? Sau e doctorul uituc? (prefer sa nu gadesc neglijent, desi asta a fost prima idee).
Voi ce ziceti?
Va pup burtelelor si uichend plaut tuturor.
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura, iti tin pumnii maine sa se vada bine inimioara.

Sa-ti dea si primele poze de album!!

C+

7 sapt

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Mercic Catrinel si mercic Laura[/red][red] din cate stiu si eu da sunt gratuite. insa eu nu am medic de familie pentru ca nu am...sunt mai multe cauze iar la spital de stat sa ma duc mi-e o frica de mor la cate lucruri am auzit. Am optat pentru o clinica privata...dar cam imi pare rau.. nu prea imi place doctorita...si tot nu inteleg de ce m-a pus sa repet testul de sarcina? Si daca e infectie de ce nu mi-a dar tratament? Oare astaepta rezultatul analizelor mai intai? Ca mi-a zis sa revin cu analizele. Si daca imi face aceasta ecografie intravaginala, il vad pe bebe daca e mic mic mic asa cum zic ei? Va pup fetelor si va multumesc cu lacrimi in ochi ca suneti alaturi! nu stiu ce m-as face fara voi! Astazi am mai rezolvat o problema! am obtinut visa de fiance pentru Anglia! FREE TO GET MARRIED! va pup pe burtici pe toate si va urez sarcini usoare si bebei frumosi!

Mergi la inceput

aaa si fetelor o intrebare am vazut pe la voi un link pe care il atasati mereu unde apare un bebel pe o bara in dreptul saptamanii de sarcina. CUm ati adaugat?

pupici dulcici

Mergi la inceput