Mamici de martie-aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Biuta spune:
Tina draga..fii fericita ca ti-au facut atatea analize..iaca..mie nu mi-a facut nici una..in afara de test de sarcina si palpare...si is complet pe dinafara..mi-a zis sa imi aleg eu testele..asa ceva nu am auzit de cand sunt..
nu am nici o idee cum ar trebui sa se numeasca testele..Poate reuseste sa ma ajute careva..Va pup
Bia
, 5+
Maria28 spune:
Neatza burtici ,
Eu ma simt bine ,doar starile astea de insomnie noaptea ma inebunesc ,stau treaza de la 3 pana la 6-7 si abia dupa adorm ,nu stiu ce sa fac ,sa beau ceaiuri ?
Laura iti tin pumnii pentru echo ,sa-i vezi inimioara si sa ne dai vesti bune !
Ileana pune-te imediat pe acid folic,lasa-l in colo de medic ,daca ti-ar fi zis era bine ,daca nu eu cred ca a uitat ,mergi la farmacie ,nici nu e scump acidul folic (vitamina K),se ia pentru a preveni splina bifida ,mai mult nu stiu ...sa iei pana in saptamana 12 ,dupa care te pui pe vitamine .Multa bafta
Tina Welsh ,ai dat enorm pe analizele alea ,dar mai bine ca tine decat de mine ,ca habar nu am daca am ceva sau nu ,eu mi-am facut o serie de analize generale ,din care nu reiesea daca am avut sau nu bolile din copilarie ,pentru ce m-o fi mai trimis doctoritza de familie sa le fac ,nu stiu .Eu am dat 500 mii la policlinica cu plata si tot am zis ca e mult
Era sa uit felicitari pentru visa
,cine mai e ca tine acum 
Catrlinel m-ai facut sa rad de numa numa cu batul ala
,mi-ai adus aminte de una din pataniile mele la un medic ginecolog ,ma duc si eu sa imi fac un control acu cativa ani ,deh tanara fata si ma pune ala sa stau cracita ca el regleaza lampa sa bata pe mine ,si omu nostru o tot regla de 5 minute ,va dati seama cum m-am simtit eu acolo![]()
Andreea sa sti ca si eu am stat cu frica de data asta ,abia acum simt ca totul e bine ,mi-a fost teama sa le spun la socri ca sunt insarcinata ,ma gandeam ca daca se repeta episodu zic astia ca am glume in program ,acum ca am implinit 12 saptamani lucreza placenta pentru mine si ovarele pot sa se mai odihneasca saracutele ca au muncit destul.Ma rog sa fie bine pentru toata lumea .Pupici 

12+
Maria
BitaB spune:
Buna fetele,
Va urmaresc de cand banuiam ca voi fi mamica si iata-ma printre voi...Felicitari ptr. toate fetele de aici!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista: UM 9.06/DPN 15.03.2006
Fetele care sunt din Buc..imi puteti spune si mie unde ati facut voi testul Papanicolau +secretia de col? Nu stiu unde sa ma duc...
Bita
oanadiana spune:
buna tuturor viitoarelor mamici asa cum sper sa fiu si eu daca va fi totul bine.as vrea si eu pe lista
am avut UM 11.07 si dupa calculator DPN e pe 17.04 ;si DN 8.01.1981
Diana
4+
kit spune:
Biuta, intra pe www.medfam.ro-formulare-prenatal-
Evident, nu o sa fie cazul sa le faci pe toate, dar eu tot cred ca trebuie sa ii ceri trimitere dr. - pana la urma e obligatia ei. Iar noi platim o asigurare, totusi. ![]()
Eu nu am facut toate analizele astea, dar, culmea!- la grupa sanguina am avut surprize: de la 14 ani stiam ca am AB, iar acum a iesit B!!!
Am refacut de 3 ori si in final am B pozitiv![]()
Reactia dr.: se intampla tot timpul, chiar si in maternitate.... ![]()
Pupilici si curaj
!
7+
ancond
mamaariadna spune:
Maria, si eu am exact aceleasi stari de insomnie, si culmea, la aceleasi ore. Si eu ma trezesc mai mereu noaptea pe la 3, si cam pana pe la 5:30-6:00 stau treaza. Apoi adorm, dar nu mult, ca pe la 6:30-7:00 se trezeste puiul meu si vine sa ma trezeasca. Noroc ca la pranz mai pot inchide ochii o ora.
Fetelor, voi ati inceput sa aveti pofte? Eu constat ca, cu cat imi trece mai mult greta, ci atat apar pofte nebune. Perioada de muraturi am terminat-o, acum o am pe cea de ciocolata de casa. Ieri m-a busit si o pofta nebuna de unt de arahide, de l-am pus pe sotiorul meu pe drumuri.
Va urez la toate un weekend minunat,
Ariadna
11+
Laura Ioana spune:
Fetelor sunt foarte fericita! Azi am vazut si eu inimioara puiului meu! Si era zbenguit, ca incerca dr sa il masoare si el era de colo, colo! Suntem super fericiti! Aaa si dr a zis ca ea crede ca e fetita ptc bate inimioara altfel decat la baietei. Ce bine ar fi sa aiba dreptate, desi chiar daca e baiat sanatos sa fie! Are 21 mm! Ce sa mai e voinic!
Felicitari noilor venite si sa aveti sarcini usoare!
Tina sorry da', cu toata rusinea, nu mai stiu cum am facut, ca m-am chinuit ceva! Vezi ca la capitolul trecut ne-a explicat Adriana mica exact cum se face.
Laura
8+
Puiutul meu
emy_pw spune:
Mai fetelor, sunt in ceata rau de tot..si furioasa pedeasupra...
Am reusit in sfirsit sa ajung la medic ieri...si in afara de fatul ca mi-a confirmat ca sunt insarcita...yupyyyyyyy....
...nu mi-a spus nimic, nici de ce am crampe , nici de ce am singerari, nu mi-a dat nici un fel de tratament sau vitaminele care se iau de obicei. Ca sa nu nu mai spun ca la control , cind m-a palpat pe partea dreapta am zis ca mor de durere.Mia spus ca data viitore facem echo..dar cind data viitore, el stie.
Problema este ca am avut mereu probleme cu trompa stinga, Acum doi ani am mers la Ancar si mi-aspus ca trompa este infundata.Alt medic mi-a spus ca nu...
Credeti ca este cazul sa merg la alt medic???
Va pup pe toate..
Biuta spune:
Draga Kit, tare multumesc pt informatii
..m-ai lasat masca cu grupa sanguina,tu in cate saptamani esti?
Aici e un pic mai complicat cu trimiterea de la doctorita si cu asigurarea..da, sper sa ma descurc, o sa caut o romanca, cred, pt inceput, ca sa pot sa ii explic tot ce vreau..
Felicitari Laura-Ioana ..sper ca totul sa fie foarte bine si in continuare..
Si eu ma trezesc fetelor exact la 3 noaptea [smile]..dar..reusesc sa ma culc la loc, deocamdata
Numai bine la toata lumea...si sarcini cat de usoare
Bianca
6 +