Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MIA IMI PARE F. RAU!si eu am trecut prin asta anul trecut,dar pe mine m-au chiuretat,nu m-au lasat asa!si cu recuperarea,eu am plans f. mult si am stat in pat!stiu ca e f greu sa treci prin asa ceva mai ales cand e un copil pe care l-ai dorit!inca o data imi pare foarte rau,sper sa treci cu bine peste asta si sa mai incerci dupa ce iti revii!
ARIADNA f. bine ca te-ai dus la doctor imediat si mai bine ca a fost un lucru bun ce s-a intamplat si nu a patit nimic bebe!
KIT bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebel sanatos!
CAT multuesc ptr. urare si aprecieri!
LAURA IOANA ai sa-l vezi si tu, dar mai ai putin de asteptat ,pana ai sa-l vezi asa cum l-am vazut eu ,cum dadea din manute si misca mereu,e o chestie unica!
pupici la toate fetele cris 14 azi

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Mia si inca ceva ,dupa ce iti trece sangerarea te-as sfatui sa iti faci un control sa vezi daca nu cumva esti racita acolo ,sau ai avut o forma de raceala ,eu cand m-am dus la doctorita asta si i-am povestit cum am pirdut sarcina ,mi-a spus ca se poate sa fi fost si de la o viroza ca multe femei nu pot ramane in iarna ,acum e plina vara ,ce sa zic ....eu mai degraba racesc vara decat iarna .Dar pentru linistea ta fa acest control,o raceala netratata poate crea si astfel de probleme .Sper sa fie bine cu tine si intr-o zi sa fi din nou printre noi .
12 fix

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Mia, imi pare tare rau ca s-a terminat asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mia, m-am cutremurat cand am citit. M-am luat cu strangeri la stomac. In cate saptamani erai?

Mie deja a inceput sa mi se ingroase talia. Azi dimineata m-am masurat si aveam 76 de cm. La 51 de kg, cat aveam si cand am ramas. Deci de ingrasat nu m-am ingrasat inca. In luna a treia voi cat ati luat in greutate? Eu nu as vrea sa ma ingras prea tare caci la 1,60 ai mei imediat se cunoaste si as arata ca o minge. Insa pe de alta parte vreau ca bobita sa creasca mare si sanatoasa. Aici japonezele in ultimele luni de sarcina isi strang burta cu tot felul de braie speciale ca sa nu creasca prea mare.... si nu se ingrasa mai deloc marea majoritate. Insa parca sa strang burtica.... n-as putea...

Abia astept urmatoarea vizita la doctor peste doua saptamani

Va pup pe toate si multa sanatate!

8 saptamani si 2 zile

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

quote:
Originally posted by Mia.

Mai copii ,scoteti-ma de pe lista!Am stat 7 ore la urgenta ca sa imi zica ca se mai intimpla si nu-mi dau medicamente ca se elimina natural,mai greu dar se va curata uterul..Nu se stie cauza...si m-am dus "bou" si m-am intors "vaca"..ca sa zic asa...Am pierdut sarcina si cu asta -gata!Cui i s-a mai intimplat pote sa-mi dea sfaturi de recuperare?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Imi pare tare rau pentru experienta prin care ai trecut.
Eu am patit-o anul trecut, sper sa nu mai fie si de data asta.
Anul trecut avean doua luni cand s-a intamplat... Sangerari si dupa 5 zile de tratament in spital nu s-a mai putut face nimic.
Nu stiu daca iti trece durerea din suflet, mie nici acum nu mi-a trecut dar te impaci cu gandul ca daca nu a fost sa fie. Ceva s-a intamplat in dezvoltarea bebe-ului si decat sa iasa o eroare mai bine asa. Corpul respinge in mod natural ceva ce nu este bun. Asa ca roaga-te bunului Dumnezeu sa mai fie alta data si spera.
Cu drag si intelegere Dana Rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

ciao! burticutelor!
Kit sa stii ca si eu ma confrunt cu aceleasi dureri de burica dar stiu ca am un chist pe partea dreapta ,medicul mi-a dat no-spa e ok poti sa-l iei nu-i face nimic la BB doar relaxeaza muschii profunzi pt.asta e mesicamentul sau supozitoare de Indometacin .
Asa ca poti sa iei medicamentele linistitta la mine e a 2 - a sarcina si la prima a fost cam asa decat tigara care este foarte nociva mai ales acum cand se dezvolta puiutul .Asculta-ma vara-mea a fumat pe toata durata sarcinii si a nascut un BB mic si cu probleme asa ca....gandeste-te ce e mai bine pt. el.Si daca ai probleme la wc daca e constipatie pune-ti un supozitor de glicerina sau invers daca e diaree mananca cascaval sau bea cacao sau ciocolata orice numai tigara nu.
Te rog din suflet sa te gandesti bine.
Iti doresc o sarcina usoara!
cu drag Dia6s+
ps.sper ca nu te-ai suparat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mia imi pare tare rau ca s-a terminat asa. Insanatosire grabnica! Si eu la fel stiu ca daca e ceva in neregula cu embrionul corpul, natura il resping.
Am refacut marti analiza BHCG si azi am primit rezultatul 148 000 ( sarcina intre 2 si 5 luni mi-au spus cele de la lab.) Sunt asa de fericita!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna fetelor,

Mia, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, mi-e foarte greu sa realizez prin ce treci.

Ieri a fost mama la doctor in locul meu, ca n-am putut pleca de la serviciu, au iesit analizele facute saptamana trecuta si a zis ca e foarte bine si ne vedem peste 30 zile.

Ce ma pune pe ganduri este ca nu mi-a dat sa iau nici acid folic, nici vitamine, nimic. Sper ca nu mi se intampla nimic, voi ce ziceti?

Va mai scriu mai incolo, ca am de lucru si mi-e si foame.

Va pupic dulcic,

Ileana 9fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

MIA,imi pare sincer rau ptr ceea ce ti s-a intamplat.Nu stiu ce simti ca nu am avut asa o experienta dar cred ca e dureros.Trebuie sa fii tare.

Dragele mele burtici sunt foarte fericita,ieri am fost la control si am vazut bebelusul,a fost ceva deosebit.Are 4,5 cm acum,ultima data era doar un puct und batea inimioara.Analizele imi sunt bune.Am emotii ptr RH,ca este negativ,dar deocamdata nu sunt anticorpi.Starea mea s-a imbunatatit considerabil.
Doresc bun venit noilor burtici si sarcina usoara.

M 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Va multumesc ca-mi sinteti alaturi,sinteti niste dragute!Extraordinare,ce mai!Dar deja m-am mai linistit si sper sa fie bine!
Deci sa nu ramin 6 luni gravida?si cum fac,ca nu mai vreau sa iau anticonceptionale!Sau daca ramin mai devreme asta e!In fine azi ma mai duc la un ginecolog,sa vad ce mai zice si ala si raminem optimisti!Stie Dumnezeu ce face si cum le aranjeaza lucrurile!Tot raul spre bine si va doresc la toate sarcina usoara si sa auzim numai de bine!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput