Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Buna burticutelor!
Ariadna ma bucur ca nu a-ti patit nimic,totusi e bine ca ai mers la medic sa fii tu linistita.Fetelor dragi va multumesc de raspunsuri,eu ma simt ca naiba mi-e somn intr-una dar asta e azi am avut cateva interviuri trebuie sa fie cineva in locul meu la birou si....m-au cam obosit,Dimineata nu pot sa mananc,apoi mi-e rau etc. stiti voi.Cu secretiile e de culoare galbuie nu ma mananca nu ma pisca n-are miros dar tot ma deranjeaza.
Fetele cu ingrasatul nu va faceti probleme aveti timp sa slabiti dupa nastere,oricum slabiti ca v-a fi treba multa nu-i usor dar merita tot efortul din lume pt. bebei .
Si fetelor toate aste a vor trece....asa ca trebuie sa suportam eroic!
Fiti barbate fetelor!
cu drag Dia6s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

De dimineata singerez cu cheaguri si ma doare burta si abia maine la 4 dupa-amiaza am programare la doctor!Dimineata testul de sarcina era inca pozitiv...Sint tare suparata!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Mia, eu incerc sa te incurajez povestind din propria experienta. La sarcina trecuta am avut si eu cam prin saptamana 6 niste sangerari f. puternice si pline de cheaguri. Am fugit imediat la doctor care a constatat ca sarcina era bine mersi. 8 luni mai tarziu l-am nascut pe puiul meu.
In sarcina de acum, saptamana 11, am avut iar sangerare cu cheaguri. Si de data asta a fost cu noroc.
E drept ca niciodata nu poti stii, o sangerare poate insemna si ceva periculos, dar nu intotdeauna. Exista si destule cazuri in care nu e asa.
Mult, mult noroc si sper ca maine sa primesti la doctor o veste buna.

Fetelor, hai ca incep sa ma simt aici ca intr-o familie. M-am bucurat mult sa vad atatea reactii de usurare. Va multumesc si va pup

Ariadna 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina, utrogestanul il iei cat timp iti recomanda dr. El ti-a recomandat sa iei si oral? Ptc stiu ca oral se da doar daca ai scurgeri si stiu ca poate afecta ficatul!
Mia iti tin pumnii sa fiti bine si tu si bebicul tau.

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu o burtica de 7+ si vreau sa ma amestec in vorba. am toate simptomele de rigoare si in plus o durere de burtaaaa!! ( si de spate - mai ales cand am crampe si sunt ); si daca nu fumez 1-2 tigari ca sa rezolv problema ma doare de . Doctorita mi-a dat 2 NO SPA pe zi dar totusi prefer 2 tigari...
Glumeam... Adevarul e ca mi-e frica sa iau pasile asa in nestire, chiar si cand ma simt mai bine.
A mai avut cineva dureri de genul asta (crampe, ca la menstra)? E normal? Ma gandesc la ce e mai rau! Pupilici pe burtici!
(eu) - 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Uitai! Pt. lista:
UM - 22IUN
DN - 29 MAR

ancond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Doamne, burticute dragi..ce de probleme au fost de cand nu am mai citit, si Ariadna, chiar asa m-am simtit si eu de la inceput, ca in familie, ma bucur ca te esti ok,sper si Mia sa fie bine..
Nu stiu sa pun semnele astea faine, cu burtici imense si pupicuri rostogolitoare..si nici nu stiu unde e site-ul ala cu analizele ce trebuiesc facute la inceput
Eu am fost ieri la doctor..mi-o facut PAP, mi-o luat ceva secretie de pe col, m-o palpat frumusel cam peste tot, noroc ca e doctora, mi-o plasat o pungoaca cu carti si teste de studiat si eu inca habar nu am ce tip e RH-ul..ma rog.. pe cand am ajuns acasa..pac..secretie cu sange..am intrat intr-o panica de numa, am vorbit cu cumnatica mea, si s-o oprit rapid...sper ca totul sa fie ok..
Cand citesc de cheaguri...imi vine rau..as pune semn aici..da nu stiu cum, offf, muta m-o facut mama..am gasit: show the entire smile list

Deci..habar nu am ce sa ii zic la doctora sa imi faca peste doua sapt,plus ca mai am o problema, o dat astia in autobus cu o substanta de curatat foarte puternica, de ma ustura nasul.si imi curg lacrimile..mi-e o frica de numa sa nu il afecteze pe piticut, chiar de imi pun batista la nas..voi ce stiti de dezinfectante si sarcina???

Va pupicesc oricum..si bine ca merge iar forumul..

Bia , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mai copii ,scoteti-ma de pe lista!Am stat 7 ore la urgenta ca sa imi zica ca se mai intimpla si nu-mi dau medicamente ca se elimina natural,mai greu dar se va curata uterul..Nu se stie cauza...si m-am dus "bou" si m-am intors "vaca"..ca sa zic asa...Am pierdut sarcina si cu asta -gata!Cui i s-a mai intimplat pote sa-mi dea sfaturi de recuperare?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Mia, imi pare rau pentru tine si bebe-ul tau. Iti urez insanatosire grabnica. Suntem alaturi de tine.

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Mia ,imi pare foarte rau de ce sa intamplat ,nu pot decat sa iti povestesc ce mi s-a spus cand am pierdut eu sarcina ,era de vreo 6 sapt ,in fine o sangerare puternica ,dureri nu ,doar o intepatura acuta in partea dreapata ,asta e tot ce am simtit ,la fel ca tine m-am dus la urgenta ca alt spital in afara de maternitate duminica nu era deschis .Doctorita a spus se prea poate ca acel ou sa nu fi corespuns din toate punctele de vedere cu unul sanatos ,de aceea corpul la eliminat de la sine.Eram suparata ,dar m-am gandit ca poate asa e mai bine decat sa am un copil cu nu stiu ce traume .Nu mi-au facut nici o injectie nimic ,mi-a spus sa revin in cazul in care sangerarea nu se opreste sau se opreste .La mine sangerarea a fost mica fata de celelalte dati ,doar o zi ...eu una nu m-am dus sa ma curete ,asta insemna un chiuretaj,nu stiu cat de bine am facut ,dar am asteptat uramtorul ciclu si am vazut ca totul e bine ,nu mi-am mai facut probleme .In cazul in care faci temperatura asta inseamna ca nu sa eliminat ,ma rog sa fie bine cu tine .Din ce stiu nu ai voie sa ramai insarcinata imediat dupa o pierede ,sa treaca cam 6 luni ,asa spun doctorii .Iti doresc insanatosire grabnica ,ai grija de tine .Eu exact dupa 6 luni am ramas cu sarcina care o am ,nu am probleme ,iti doresc multa bafta .Nu iti pierde speranta ,gandestete ca poate era mai rau daca nu era asa .
12 fix

Maria

Mergi la inceput