Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ati vazut fetelor ca este un hacker care umbla pe forum? Din cauza asta nu am putut intra pe net pana acum.
Irina, eu ma spal intravaginal cu degetul umezit in apa simpla. Pai altfel se aduna acolo toate capsulele alea dizolvate si nu se elimina.
Ariadna nu mai sta nici o clipa! Du-te urgent la un doctor sau la urgente, undeva! Stiu ca nu e bine deloc daca iti curg cheaguri. Du-te de urgenta!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

INTAI BUNA!ce ma enerveaza asta de a schimbat denumirile,ati vazut,apare membru bou,canibal si sugar,ce suge?,ce parere aveti?????ce nesimtit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apoi vreau sa va spun ca azi am fost la doctor si mi-am vazut ingerasul,se misca intruna,i-am vazut manutele .piciorusele ,capul si nasucul,sunt ataaaaaaaaaaat de fericita!mi-a zis ca totul merge perfect,ca e dezvoltat normal si are 6 cm!!!!!!!!!!!m-am cantarit si nu m-am ingrasat deloc,tensinea buna,analizele bune,toooooooooate bune!ceea ce va doresc si voua fetelor!
acum, bine ati venit AILEANA,CAT si IONICA,sarcini usoare si bebei sanatosi!
IRINA71,sa stii ca spalaturile intravaginale se fac si inca daca ai posibilitatea ptr. scurgerile astea care le avem noi cu ceai de musetel sau pelin,dar numai ca cu grija,chiar azi am fost la doctor si mi-a spus ca e bine,finndca pot afecta sarcina daca nu te speli cum trebuie!
MAMAARIADNA nu mai astepta programarea ci dute la doctor maine,daca poti ptr. ca este o urgenta ce s-a intamplat!eu anul trecut ampierdut sarcina,asa ca fuga!!!!!!!!!
CAT sa-ti traiasca fetita!eu am un baietel si mai mare,are 6 ani!sac!!!!!!
pupici la toate fetelecris 13+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ce bine ca au pus forumul pe picioare!! Am asteptat toata ziua sa va intreb:

Voi v-ati simtit (va simtiti) permenent rau sau aveti si zile cind nu aveti greturi, hiper salivatie, etc? Ieri a trebuit intr-una sa rontai ceva ca produceam o gramada de acid, salivam, etc, iar azi – nimica! Nu-mi mai este rau, nu ma doare nimica, nu singerez, sunt numai obosita… sanii ma dor, totusi.

Nu stiu ce sa cred, sunt un cam ingrijorata!!!

pup burticile!!!

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Fetelor, va multumesc mult ca mi-ati scris!!!!
Am ajuns la doctor si totul e in regula, ba chiar mai mult de atat: sangerarea a avut ceva bun, si anume s-a intamplat exact ce mi-a zis doctorul, s-a spart chistul ala nenorocit care ma stresa. Bebe e bine, inimioara bate si este dezvoltat coresponzator saptamanii de sarcina.
Va pup si numai bine!!

Mergi la inceput

Fetelor, ce bine ca merge iar forumul!
Catrinel eu am simptome de sarcina mai mult noaptea. Si eu ma ingrijorez de multe ori, dar mi s-a spus ca simptomele nu le ai mereu si nici toate odata.
Ariadna ai fost la doctor?
Tcelen ma bucur ca e totul bine si ca ti-ai vazut bebelusul! Abia astept sa il vad si eu pe al meu!
E culmea: cand sa trimit mesajul s-a dezactivat iar forumul! E 17 si 28 de minute. Sper sa mai pot trimite mesajul asta azi. Mama lui de hacker! Imi vine sa-i dau numai in cap! Numai la forumul nostru si-a gasit sa se joace!
Adriana Mica ai mai fost la un alt consult sau eco? Ai noutati?

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Ariadna ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de chist.

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare burtici! Ce bine ca avem din nou forum!
Adriana, ma bucur mult ca esti bine si tu si bebe! Am apucate ieri sa citesc mesajul tau dar n-am mai reusit sa si raspund, bine ca ai ajuns repede la medic si ca e totul bine!

Catrinel, tizo, stai linistita ca e normal sa te simiti asa, eu zic ca nu ai motive de ingrijorare.Si eu ma simt super obosita, pana acum o saptamana sanii m-au durut ...iar cu greata ma bucurasem degeaba ca am scapat.Dar tot asa ca si tine, zile mai bune , zile in care mi-a fost f rau... Am vazut ca nu numai ca purtam acelasi nume dar esti si "geamana" de iunie
Uitasem,eu stau intr-un orasel micut in Bayern.

Tcelen, multumesc ca mi-ai trecut datele in lista.Sa-ti traiasca si tie baietelul, am vaut pozele, e un frumos!!!

Pupici tuturor!

Catrinel 10+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multumesc Laura Ioana si Cat! Sunt cam paranoida zilele astea... In sfirsit merg maine la medic, abia asteeeept!

Cat - si tu esti geamana? eu ma inteleg fantastic cu gemenele, cele mai bune prietene ale mele sunt gemene. Si gemene si tize? pai trebe sarbatorit!

Ariadna, uffffff, ce usurare!!! Bine ca ai scapat de chist!

Doamne, ce ma bucur ca s-a reparat forumul...

pup cu drag mare toate burticile!!

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Serj, sunt aici, iubita ! N-ai vazut ca am tot intrat in ultimele zile (tocmai cand lipseai tu )?
Problema e ca nu mai am net la serviciu , iar cand ajung acasa imi vine sa ma sui in varful patului si sa nu ma mai dau jos.
Mie de la inceput mi-a lipsit cu desavarsire un simptom : durerea de sani. Dar cu somnuuuuuuulll .....toata ziua as dormi
Fetelor, deci nici utrogestan nu o sa mai iau dupa sapt. 12 ??
Yupiiiii !!! (ca ma gandesc ca si de la el imi e asa somn - cel mai penibil e la job, cand casc intruna). Eu iau si oral (2 buc), pe langa cel vaginal, si am citit pe prospect ca luat oral, da somnolenta.
Eu m-am ingrasat 6 kile pana acum. O sa ajung cat Casa Poporului Ehhhh ... macar sa fie bebe sanatos, ca nu ma mai vaicaresc de nimica.
Pup toate fetele

Irina. 10+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna burtici!!!
in sfarsit se poate intra pe forum!!!!!
bun venit la noile fete, si sarcini usoare!
ariadna ma bucur mult ca ai scapat de chist, si ca totul decurge cum trebuie! sa fie bine pana la capat pt. toate noi!!!
si eu am o salivatie nesuferita, si aciditate si tot ce vreti
si o foame, ca deja se vede burtica, am inceput sa imbrac hainute lejere, pt. ca nu mai intru in nimic
vad ca la oboseala nu sunt singura, eu cad jos dupa fiecare miscare pe care o fac incepand de dimineata dupa micul dejun, trebuie sa ma intind putin in pat, apoi daca la pranz nu dorm sunt distrusa
pupici la burtici

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput