Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lasa ca ma intorc eu la servici....strig catalogul , convoc comitetul de bataita, pun absente..ca zau asa nu mai merge!
Pup pe suedez...mai zi, mai zi...asa ma mai linistesc si eu ...eu zau ca amj copil atomic...mai este vreun cupil care nu sta mai mult de un minut intr-un loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai sa vedem ce sa mai discutam....
1.cum merge actiunea olita?
2.ati renuntat la biberon..daca ca nu, cind aveti de gind s-o faceti?
3.mai folositi pe d-na suzi? pina cind si de cite ori(adica tot timpul , numai noaptea etc)?

eu fug sa ma joc putin cu d-nul Luca si ..revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

1. noi nici n-am inceput operatiunea olita. si asta pt ca n-am gasit inca olita ideala, adica am gasit-o, dar trebuie sa o comand online si tot timpul gasesc altceva mai bun de facut.
2. de biberon v-am spus ca au "disparut" de la noi din casa si indragim mult canuta cu pai.
3. noi nu am folosit niciodata suzi, dar sugem degetelul. ieri am fost la dentist si mi-a spus sa stau linistita pana apare dentitia definitiva. asa ca ma relaxez pt moment

eu mai asteptam raspunsuri cu lingurita, dar nu vreti sa-mi spuneti...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia,actiunea olita merge binisor zic eu...dimineata de vreo doua zile incearca sa se puna singur pe ea sa faca kk,azi dimineata chiar a reusit...dar dupa masa cand mai face o data(sunt zile cand face de doua ori kk) face tot in pampers...pipi mai rar la olita....Deci deocamdata doar kk si numai dimineata.
Apa o bea din cana,acum a inceput sa bea si din cana de la Nuk(magic cup),sucul de la pranz l-am transferat din biberon in cana si vad ca e ok...o sa incerc si cu laptele de sapt viitoare...
Pe doamna suzi o folosim doar la nani,dupa cateva minute dupa ce adoarme o scuipa si si-o mai culege din pat spre dimineata cand i-e foame...in timpul zilei nu i-o dau eu,mai are zile cand le gaseste fie prin pat fie la mine in rucsac si si le culege de acolo,dar o arunca ca are alte lucruri mai buna de bagat in gura(jucarii,pixuri,biscuite etc)
Atomic..daaaaa...ne inscriem in categoria asta...cum se trezeste nu sta nici sa se dezmeticeasca,se duce la marginea patului ,se da jos din pat,deschide usa si pleaca prin casa,cu mana intinsa,aratand spre usa de la intrare...n-are stare doua secunde...eu m-am resemnat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

1. olita nu prea merge - mai incearca mama sa il puna da e tare haotic...oricum e hotarita!
2. biberon da, apa si lapte. bea din canita ca o pisica da da ff mult pe el.
3. suzi da, noaptea. si cind o gaseste prin casa o iubeste la greu
copil atomic??? hahahahaha. pai asta nu sta 10 milisecunde locului!!! si cica lumea "da de ce ii zici grasun ca nu e deloc!!" pai cum sa fie daca maninca ca disperatu si nu sta o clipa locului?

Mergi la inceput

Andreea ce faza cu lingurita? scuze, eu nu am tinut-o minte....imi mai spui odata?

Mergi la inceput

pe tine te scuz, ca ai mintea prinsa-n proiecte. intrebasem care si cum papa cu lingurita. daca le dati sa incerce, cat sunt de performanti etc

philip&andreea

Mergi la inceput

tati pleaca la inceputul lui septembrie in florida pt o saptamana si el zice sa venim si noi acolo dupa ce termina el. of sunt asa bucuroasa si va zic voua ca altcuiva n-am cui. numai ca-s vreo 8 ore si jumatate pana acolo si numai eu cu piticul...

philip&andreea

Mergi la inceput

mey da' nu mai scapam de hackeru' asta?

philip&andreea

Mergi la inceput

Andreea, multzamesc de iertare! iepurele maninca doar fructele singur, cu mana in schimb. cu lingurita face lupte deskise, adica o baga altcuiva in oki. asa ca deocamdata nu-l stresez. florida??? ce mistooo.....duceti-va, duceti-va duceti-vaaaa!!!!
ma duc sa citesc ceva gagice! asa ca pupez schimbu' III si va urez o zi frumoasa, schimbu' I...nani nani usor si linistit!

Mergi la inceput