Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Hi,hi, Roxane, veni negresit si plaim biiiiiine....pupam dulce rau baieteii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - noi plecam pe 21 noaptea la Constanta. Mi-e groaza de drum ...
Ceau Philip, buna-dimineata, pupam si buba din frunte
Roxanaz -
Leeloo - tinem pumnii sa fie totul ok !!!

Fetili, la plaja sunteti toate ? Ce fac bebelinii , bebelinele ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata daria. si noi pupam
mey, voi ati vazut ca-i hakuit siteul? vedeti ce srie pe albastru sus?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa e Philip, am vazut acuma, "hacked by redNe" ... acuma asta ce naiba inseamna pt noi ??? ...

Pupici si o seara frumoasa, fug si eu la capra meaaa si o taiem afara ca e soareee

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tocmai am intrat pe site si am vazut si eu ce scrie - sper sa nu fie nimic grav...
Eu inca sunt la servici, dar sper ca sa plec in curind spre casa (imediat ce sefa mea vine de la seful ei...) ca mi-e dor pui si am o groaza de lucruri de facut acasa, inclusiv de mincare pentru el...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat sa va salut...
Roxa ...marmota este bomba vie..a luat toat acasa l-a cercetat si daca nu-l lasam...tipa si ne cearta :). Asteptam si noi copilasi la reciclare..ca si noi papam toto, orice, oricind...Suedezul meu ce mai face /zice...merge?
Daria fii fericita ca papa mult si nu se ingrasa...ti-am spus eu ..metabolism de vedeta!
Andreea ..pupici pe umflatura...sa treaca...
Dana si Andrea..hai va mi-ati placut cu explicatia voastra!
Emanuela am primit emailurile...raspund///
Adela nu da cu rosii...dar eu sint de acord cu ce ai citit....eu una asa stiam ....dar asta nu inseamna neaparat ca am si dreptate...
Miha ..bine ca ati scapat de boala....
Gabriela...cind mergeti la neurolog?
Andreea B ai ramas la Breaza////
Simo..te astept la schimbul 3.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, eu ma miram de aia ca e prima data cand aflu de chestia asta cu copiii si marea. Inteleg explicatia faptului ca nu e bine sa-i duci la mare daca sunt mai mici de 1 an jumate (ca e pricol de insolatie, de tulburari digestive din cauza greselilor alimentare sau infectii respiratorii), dar nu inteleg, de ce nu are efect cura marina daca dureaza mai putin de 2 saptamani. E vreun rationament in spatele chestei asteia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela este ca si la adulti..nici o cura balneara nu este recomandata sa fie mai scurta de 2 saptamini..asa si la copii...efectele nu pot fii rapide...este nevoie de timp pentru ..schimbarile ulterioare...in organism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bag de seama ca de cand e olivia acasa ne-am cam lenevit. mai cu seama aici la schimbul III. noi ne-am intors din plimbare, eu transpirata fleasca desi nu-i foarte cald, doar neobisnuit de umed (aici fiind desert), pupi nu a dormit, m-as fi mirat dupa ce a dormit 12 ore azi-noapte, asa ca acum il asteptam pe tati la papa si poate dupa aia dormim un somn luuuung si odihnitor. si asa reuseste si mami sa faca un dus, nu de alta, dar nu mai vine tati la 3 acasa...glumesc, desigur, dar chiar sunt uda rau. hei, nu in sensul la care va ganditi voi...
pupicei

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'sara buna.
hehe e prima data cu atac de hackeri pe site...inseamna ca suntem tari si meritam bagati in seama!
ce face suedezu? se catar peste tot, cotrobaieste peste tot, ultima dragoste este cuptorul cu microunde care, spre oftica lui adanca, este blocat. asa ca nu mai poate sa il faca sa bipaie cum ii place lui. bad luck! acu tocmai si-a baut laptele si cred ca a adormit ca era rupt de oboseala. are un singur dinte amarat da cu ala zgirieeee....de zici ca si-l ascute la fiecare ora.
azi am pus pe picioare si am primit aprobarea ptr spotul TV asa ca...la treaba! abia astept sa incepem treaba, sper sa iasa super cool!
o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput