Copilasi de Mai-Iunie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Tuturor Mariilor. Sa aveti parte de tot ce va doriti.

Acris asa e si Bia in gurita. Dimineata am vrut ma ma conving mai bine, am bagat degetelul, gurita nu o deschie, si are gingia putin crapata si la a doua maseluta, tot sus. Jos are doar doi incisivi.
Super distractie la voi. Si mie imi place Holograf. Amaliei.

Ne-am facut si noi de cap aseara, da in casa. Ne-am uitat la "razboiul lumilor". Am pus o patura pe jos pt Bia sa se culce, da s-a foit tot timpul. Pa ma duc sa termin bagajele.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multzi ani tuturor sarbatoritzilor de azi!

La multzi ani, MariaI!
Madutza, sa itzi traiasca zulufata, Ana-Maria!
La multzi ani, Maria Carolina!
La multzi ani, Mara!
Paloma, sa itzi traiasca Cristina-Maria! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
La multzi ani Patricia Maria!
La multzi ani mamica Clara Maria!
La multzi ani mica Maria!

Alus, si Clara are momente cand spune ceva si noi incercam sa ghicim, insa, vorba ta, de regula o intzelegem...

Va las ca a venit Cori si abia asteapta sa intre pe email...

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!!
acum am constatat cat sunt de multe...
Sanatate si multa fericire!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele mele dragi,

Pupici multe pentru toate si la toti piticii nostrii.

Scuze ca nu am mai scris, dar sunt deja pasibila de pedeapsa doar pt ca citesc (sefu m-a atentionat de multe ori, dar ce pot sa fac, sunt dependenta de voi!. Sper sa nu puna cine stie ce penalizare in aplicare!).

Insa nu am vrut sa ratez asa o zi mare sa nu urez si eu la toate mamicile si fetitele care isi sarbatoresc ziua numelui.

LA MULTI ANI TUTUROR MARIUCILOR!

Pentru noi insa aceasta zi are si o alta semnificatie, ca si pentru mammy de altfel. Acum 1 an de sfanta Marie l-am botezat pe Eric. Acum alergam non-stop si avem vanatai mereu. Ii spunem "energizer-bunny". Seara cadem toti ca mustele dupa ce-l culcam. Ne chinuie si un canin si o maseluta, ca noi suntem mai lenesi, avem doar 5 dintisori si astia 2 pe drum. Asa ca noptile mele sunt mereu intrerupte de plansete. Dar ce sa-i faci, trebuie sa trecem si peste asta.
In rest toate bune.

Imi cer mii de scuze pentru fetele care si-au sarbatorit zilele de nastere si n-am fost pe aici.

Alus, ce-a zis sotul de rochita?! Sunt sigura ca i-a placut!

Acris, Amalia cred ca e campioana grupei, e tare dulce. Dar e si cea mai mare din grupa. Oricum e isteata foc. Pupici multi!

Cius22, intotdeauna te-am admirat pt curajul tau de a-l avea pe Victoras mai tarziu. Eu sunt nauca de cap la 32 de ani, nu stiu daca mai fac fata la inca unul.Iar faptul ca ai adoptat-o pe Roxy, pentru mine esti nemaipomenita! Sa-ti traiasca amandoi si sa-ti aduca numai bucurii, caci meriti!

Cat despre Monet, alta mamica eroina. Las ca cres ei piticii si tot voi o sa fiti cele mai fericite si mandre cu asa piticuti. Se zice ca atunci cand ai 2 copii, problemele sunt duble, dar si fericirile.
Pupici Liutei si burticutei!

Irinusha, pupici multi lui Cris sa se faca repede bine! Sper ca deja e bine si nu mai faci fata la nebunicile lui ca sa ne scrii si noua noutati!

Tnicoleta, imi plac nebuniile voastre. Lasa ca e bine sa fie mai multa nebunie, ca iei si supararile mai usor. Biancutei si voua drum bun in Delta si vacanta placuta!

Va pup pe toate celelalte si scuze daca nu am scris la toate ceva, dar m-am gandit la toate si v-am pupat pe toate si pe toti piticii.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Multumim frumos de urari!
La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de astazi!

Cristina se aseamana foarte mult cu nazdravanii vostri, numai ca eu nu prea am talent la povestit si uneori nici chef de scris, dar va citesc zilnic.

Una din placerile ei este sa terorizeze catelul, adica sa-i deschida botul, sa-l dea cu parfum, cu crema si bietul caine sta si nu scoate nici un sunet. Cred ca deja s-a obisnuit. Oricum e cel mai bun prieten al ei si chiar isi imparte mancarea cu el. Mai devreme a venit cu punga cu biscuiti sa o desfacem si sa-i dam , dar de fpat nu vroia ea sa manance, ci sa-i dea catelului. De cateva ori am prins-o in castronul catelului, asa ca totul se imparte.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, pitici, mamici, tatici, ii pupam pe toti la gramada!

Fetelor, n-am prea mai intrat sa nu va amarasc si pe voi! Am avut numai necazuri cu Darius in ultimul timp. Dupa 4 luni de la episodul de la 9 luni, cand i-am dat peste si a vomitat rau si nu si-a revenit decat dupa o perfuzie la spital, am incercat iarasi si a vomitat din nou, din fericire nu la fel de rau, si-a revenit mai repede.
In alta ordine de idei, am descoperit ca are viermisori (de fapt banuiam ca are, dar nu stiam ce), mai precis oxiuri, asta dupa vreo 20 de coproparazitare, cred ca ma cunosc toate asistentele de la lab. din centru Acum facem tratament, inclusiv eu si tati, chit ca noua ne-am iesit ok analizele de sange.
Asa ca nu ne-am prea distrat in ultimul timp. De fapt eu ma consum rau de tot, el n-are nici o treaba, mananca la greu, suge la fel, alearga ca nebunu', ce sa mai, nu are nici un simptom de copil cu "chiriasi" intestinali. Of, of!

Am citit tot ce ati scris, dar nu mi s-a mai aratat sa scriu si eu, eram asa de deprimata, mai ales ca mi-am facut si eu analizele si au iesit f proaste, calcemie si glicemie fff mici, putina anemie, se mira dr ca n-am lesinat inca. Da' eu sunt tare si nu ma las, mai beau cate o cana de lapte pe zi (cah!!!!) si pap si o ciocolatica (immmm, buuuuuuuna, ce bine-i sa ai motiv sa mananci dulciuri).

Cand am mai citit si mesajul Vanesei, intr-o seara f trista, am bocit rau de tot, mi-am plans de mila si m-am consolat ca nu sunt singura, am zis ca asa o trebui sa fie cateodata. Mi-am amintit si eu ca n-am mai facut o baie de nu stiu cand, ci numai dusuri fff rapide, ca sunt neepilata, desi epilatorul e la 1 m de mine, dar nesimtitul nu vrea sa-si faca treaba singur, ca eu nu mai am putere nici sa-l bag in priza. Mi-am dat seama ca n-am mai iesit in oras de nu stiu cand, ca n-am mai dormit cu sotul de luni de zile, ca si daca nu ma simt bine, ma tarasc cu copilul la plimbare, ca lui tati i-e lene si sa ma ajute sa-l spal si, ce-i mai rau, mi-am jurat ca nu mai fac altul, chit ca mi-ar placea sa mai am vreo 2, da' nu mai suport s-o iau aproape singura de la capat.
Poate va par frivola, dar jur ca asa am gandit intr-o noapte urata, cand totul mi se parea negru si mi-am dat seama ca ce scriu aici n-as putea spune nimanui, nu conteaza daca citeste cineva sau nu, eu ma simt un pic mai bine.
Poate e un gest egoist sa postez asta pe un forum pt copii, dar va rog sa ma iertati daca v-am indispus sau plictisit.

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta nu esti egoista. Uite poate te mai inveselesti putin. Hai ca m-a distrat faza cu epilatorul.
lui Darius sa se faca bine.

Gata. Am terminat. Daca imi spunea cineva ca intr-o zi poti face si bagaje cu curatenie luna in casa zau ca il bateam. Da uite ca am reusit sa la fac pe toate. Ma duc sa imi fac un dus si sa ma culc, ca ma bate sotul la cap sa trec la nani.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Bertha, nu am vrut sa te indispun. Sotul meu ma ajuta cat poate dar el vine seara pe la 8 de la servici, ii face un dus lui Cata si cam atat. La Andu ma ajuta mult dar avea si timp maimult. Acum... Mi-a zis de cand eram gravida ca nu o sa ma mai poata ajuta ca la Andu.
Suntem singuri ca tati a plecat la mare. maine ma duc sa o aduc pe bunica-mea la mine sa mai stam si noi "ca fetele".

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

vanessa ma bucur mult ca o sa fie cineva cu tine si nu o sa fii singurica in calea "furtunii"; ce bine e sa ai o mamaita (eu nu mai am demult nici un bunicut).
carmen 'iepurasului' ; pe mine m-a incantat foarte mult sa fac botezul de Sf Marie desi era cam singura zi in care puteam sa-l fac. Slujba mi s-a parut mai innaltatoare - oricum imi place mult bisericuta 'Cutitul de Argint' (acolo am avut si nunta).
bertha, un pupic mare de tot pt Darius si pt tine, sa treceti cu bine peste faza asta. Si eu m-am plans mult in spital mai ales cand il vedeam la perfuzii pe Andrei. Chiar am auzit-o pe o asistenta zicand ca "astea ori sunt tare in gura ori plang" / adica mamicile - si se purtau de parca noi nu eram oameni ci doar masinarii de facut copii.Bine ca ati descoperit buba, sa nu mai treceti prin astea.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Laurina!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput