Copilasi de Mai-Iunie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta, la fel patim si noi cu galagia. Dar nu doar cand il culc. la noi parca au innebunit cu totii. La parter s-a facut un notariat si au spart si peretii si tot ce se putea sparge ca au reconstruit cum au vrut ei, deasupra mea s-au mutat unii si au renovat, jumatate din scara si-a pus termopan, pe strada din spate se construieste o vila, iar noaptea cand se culca astia toti, am o casa in spate cu niste tigani care incep petrecerea si dau manele la maxim sau melodii de dor sdi jale, depinde in ce stare sunt. Si mai e o chestie, sub geamul meu (stau la 3) e un fel de bara de covoare si se aduna toata pustimea din bloc seara la o sueta (cu tipete, inghionteli si injuraturi).
azi noapte Catalin s-a chirait incontinuu. Il zapacesc caninii de sus. Au iesit colturile dar pana ies de tot...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nicoleta!,petrecere frumoasa in Delta si...sa n-aveti parte de tantari( sa nu uiti Autanul!)

Vanessa si Nicoleta,ma primiti si pe mine in clubul "disperatelor"?...mey,parca toate blocurile sunt la fel,indiferent unde s-ar afla ele...si la noi e la fel...bormasini,ciocaneli,covoare si...manele,basca pustimea cartierului...unde sunt "orele de liniste" de altadata??uuf
toti copilasii necajiti de dintisori!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Aoleo Vanesa e mai rau ca la mine. De tigani stiu cum sunt am locuit15 ani cu ei sub geam. Incepeau puradeii dim si terminau adultii noaptea. lui Cata sa scape mai repede de dureri.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am intrat o clipa ca sotul ma alunga, maine are liber si tot nu prea am sa am cun sa stau si sa va scriu mai mult.

La noi toul este bine, lui Julia ia trecut alegia la castane, Cius iti multumesc ca miai spus cum se numeste in romaneste, Numai ca ieri a avut un accident a cazut din patut , mama ce a mai plans, noi ne-am speriat tare rau ne era frica sa nu se fi intamplat ceva rau. Va inchipuiti ce spaima am tras. Astazi am fost la IKEA si am cumparat ceva special ca sa punem la aragaz sa nu ajunga si pe acolo si sa ne mai faca de petrecanie.

Nicoleta- petrecere cat mai buna in Delta.Si noi avem probleme cu galagia, vecini de doi ani de cand este blocul fac cate ceva si cateodata se aude bormasina parca ar fi la noi in casa si batai

Alina- ii doresc lui Alexandra multa multa sanatate si cat mai putine raceli.

Madisor- Julia spune multe cuvinte care le pot intelete, de pilda dami, nu este, plusc cand vrea sa faca baie. Si alte care nu le inteleg dar imi inchipui ce vrea sa spuna.

Imi pare rau dar trebuie sa va parasesc ca sotul sa intors de la dus si ma alunga. Si el zice ca nu este informatic fanatic

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta, tiganii mei nu au puradei (sau nu prea multi) si nu stiu de ce dar am senzatia ca e un mini bordel acolo ca prea ard felinarele noaptea si nu e tot timpul scandal.
a inceput si Cata sa turuie. el stie ce zice dar zice incontinuu. acum nici sa doarme nu vrea ca are de vorbit. si dupa ce vorbeste cateva minute incepe sa rada in hohote.
azi m-a muscat de mana ca tineam mana pe usa de la un sertar sa nu-l deschida
in rest, de maine raman singura ca-mi pleaca sotul la cursuri - la mare, fara noi. Si sta pana duminica. acum incepe chinul.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey fetelor am bagat degetelul in gurita la Bia sa ii scot o hartie si am dat de un colt de masea. Nu mai stiu cine zicea de masele inainte sa iasa toti incisivii, da uite ca se poate. Bia are doar 6 incisivi si un colt de masea.

Alus poate isi face omul mobila in casa. Ca soacramea are pe venul de deasupra ei. Si se muta dintr-o cara in alta taman acolo unde vrei sa dormi.

Vanesa pai puradeii iaseau dim pe la 6 din casa in picioarele coale, chiar si pe zapada, si se puneau pe injuraturi. Dupa o ora incepeau sa tipe ca le e foame.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

vanessa iti urez sa ai multa tarie sufleteasca iar copilasilor tai o saptamana linistita, sa nu o supere pe mami lor.
nicoleta, distractie placuta in delta si felicitari Biancai pt maseluta. Tare-l mai chinuie si pe Andrei - cred ca o sa-i apara si lui vre-una odata cu un incisiv de jos.

si pt ca mesajul meu intra pe 15 aug (acum un an aveam botezul) urez un calduros
LA MULTI ANI!!!! tuturor Mariilor / Marianelor de pe DC si mai ales de aici. Paloma, madutza, bebeBeca sa va traiasca fetitele!

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!!

Cum va povesteam vineri seara am fost la Festivalul Berii.
Ei bine, am fost si sambata la concert in aer liber. Lume ca la balamuc, vreme super. Amalia mea super incantata.
Va rog sa ma credeti ca ne-a uimit. Ma uitam la ea si nu vedeam un copil ci un om matur. Canta HOLOGRAF (noi suntem innebuniti dupa aceasta formatie). Cand i-a auzit a inceput sa aplaude. A luat-o taica-su si a pus-o pe umerii lui sa vada ecranul imens din piata si s-o vedeti ce chitaia, ce incantata era. Tinea mainile in sus, apoi iar aplauda.
A fost fantastica. I-a uimit si pe cei din jur.
Si uite asa am stat pana la orele 23.30. Nebuni, nu?
Dar a fost asa frumos....

Referitor la maselutze, e posibil sa apara. Si Amalia are doar 6 dintzisori (patru sus si doi jos) si i-a aparut si-o masea si acum se pregateste alta.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Mariilor, Marianilor!
In privinta dintilor, cred ca Sebastian bate toate recordurile: i-a iesit o masea (aseara am reusit sa o vad si sa o simt bine), desi are doar 2 incisivi frontali sus, 2 jos bine iesiti; acum se pregatesc sa mai iasa unul lateral sus si unul lateral jos.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI!!!
tuturor celor care sarbatoresc astazi ziua numelui,sau care au in familie sarbatoriti! sa aveti parte numai de sanatate si multe bucurii!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput