Mamici de iulie - august (83)
Raspunsuri - Pagina 13
emaaimee spune:
Eu stiu ca a fost o controversa cu algocalminul, o prietena de-a mea care e dr neonato mi-a zis.Si aici mi-au dat voie sa iau paracetamol-ca in timpul sarcinii!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
andatudor spune:
Kulta-simpatic sotul tau cu apa !! Cred ca sunteti amandoi stresati cu asteptarea.Hai ca mai avem putin!!
Irina-
merci mult de aprecieri! Esti o dulce ca intotdeauna!! Si mie imi place numele Mara!!
Oana C-La multi ani !! Sa fiti fericiti toti trei si sanatosi !!!
Cand le vad pe fete discutand despre bebei ,ma apuca nostalgia si dorul de numai pot,dar lasa ca mai e vorba doar de zile si ne alaturam si noi clubului!!
Anda si
buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Katink spune:
Anis, cu sfarcurile nu am avut probleme, garmastanul sa traisca! Am avut la mine un tub si m-am dat din prima zi, e drept ca sambata m-au deranjat putin, dar am dat in continuare si duminica cand a venit laptele si aveam un san cat capul meu
a fost bine.
Cat mananca, cantitativ nu stiu sa zic, nu am pompa si ii dau numai san...
In spital pana sa vina laptele m-a sfatuit sa pun puiuta la ambii sani la o masa, iar dupa ce vine laptele sa dau un san la o masa si doar daca cumva mai vrea sa o pun si la al doilea san, iar urmatoarea masa sa o incep cu sanul pe care nu l-a golit la ultima si tot asa...
Ieri cand am venit din spital, imi era teama ca aveam un san mai plin, dar am aplicat metoda asta cu un san golit bine si acuma sunt la fel amandoi.
Bun deci cu regurgitatul laptelui m-am linistit, asa ca dadea putin afara nu ma panicam eu, dar cateodata da destul de mult... de ma intreb ce ii mai ramane in burtica, ca vezi si tu ce inseamna un 75-100ml...
Asa e si Emma mea, doarme peste zi si cate 3 ore, cateodata 2 ore, depinde, acuma de exemplu doarme de la ora 21.00 (22.00 ora Romaniei) si nici nu da semne de trezire...
Nici eu nu o las mai mult de 3 ore sa doarma...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
emaaimee spune:
Katink-bine ati venit acasa!Nu te nelinisti,e ok sa dea laptic afara,sa scuipe,daca vomita cu jet atunci sa te ingrijorezi.Papa si ei ca purcelusii
Nu stai rau la kg.Eu le-am dat deja si am mai dat si din ale mele[8D ca eu is balenarina![]()
Anis-atentie si la pozitia in care alaptezi.Pune 2 perne pe genunchi cand ai bb in brate si o alta sa iti sustina spatele.Ca ne doare si mai rau daca nu ne protejam spatele!Niciodata nu te apleci sa ii dai san la bb,il ridici la nivelul sanului.
mamini-succes maine,poate te lasa sa dormi acasa nu se razgandesc.
Andy- a venit ginerele?
-ce frumos e bondarelul,sa il mananci alta nu!
Katink spune:
Sunt tare fericita!!!!
M-a sunat acuma sotul din aeroport, au ajuns ai mei cu bine, fara probleme!!! Au venit toata trupa, soacra, mama, tata si bunica mea, dar maine ai mei pleaca in Olanda la sora mea, stau acolo 3 sapt. si cand pleaca soacra inapoi in Romania (adica peste 3 sapt.) vin ai mei aici si stau pana pe 20 sept.!!!
De abia astept sa ii vad pe toti si ei sa o vada pe dulcineea mea scumpa si draga, care inca mai doarme ![]()
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
emaaimee spune:
Katink-ma bucur pt tine,esti o fericita sa iti ai familia aproape!
Oana C-La multi ani fericiti impreuna!Poate iesiti totusi un picut in oras,daca nu oricum enjoy the day!
Si acum sa va zic ce m facut la control:am si eu unda verde
.Bibi are 4.420kg a luat 200gr fata de sapt trecuta.Dr a zis ca un bb normal poate sa ia intre20-40gr/zi.Si are 36 circ capului,la nastere a avut 33cm,iar tineti-va bine are 56,5cm cu aproape 10cm mai mult de cand s-a nascut(47cm).Dr a zis ca seamana cu mama si ca o sa fie o lungana
.Nu mi s-a parut mie deci ca scutecelul cu care o invelesc a ramas scurt
Si de aia ii vin mai bine la lungime body-rile de 3-6luni,dar ii sunt largute!
emaaimee spune:
Anda-ce slabuta esti,numai bb e de tine!Cate kg ai pus![]()
Irina&mamini-mi-a trecut supararea,mersi.
Irina-acum tu erai suparata,hai ca o vezi pe bebelica maine.Sunteti tare draguti in poze.
Katink-si pe mine tot asa m-au sfatuit,la o masa un san si la urmat celalalt si merge fbine!Pt ca sunt 2tipuri de laptic:mai apos-cel de la inceput-care tine de sete si apoi cel mai cremos-care e mai gras si tine de foame.
emaaimee spune:
Cami-pt ca sa evitam faze de genul:Cum nu ai nascut inca? pe noi la orele prenatale ne-au sfatuit sa spune ca nastem cu 2 sapt mai tarziu decat DPN.Smart,isn't it?
Anda-vine si bb acusi si o sa ne intrebi si tu cate ceva!
mamini-bine ca ati mers la restaurant ca aveai nevoie de un respiro inainte de venirea bebelusei.Ma refer la faptul ca nu ai mai stat sa faci tu de mancare.
MONAI-ce super ai pedichiura facuta,ce rasfat,vreau si eu!Pai du-te si ia-ti ceva daca iti fac reducerile cu ochiul
Simonaci79 spune:
Oana- La multi ani, sa fiti sanatosi si fericii!
Emaaimee- La multi ani si tie, scuze pt intarziere dar si acum sunt cu bebe in brate si nu am avut timp sa citesc.
Simona si Mario 22.07.2005
Oana C spune:
Anca, Anda, Ema, Simona, multumesc mult pentru urari. Pina la urma am iesit la un restaurant (preferatul nostru)
si am mincat steak-ul meu preferat (si supa preferata!!!).
Eva a vrut toata ziua in brate, asa ca nu am apucat sa gatesc nimic azi si mai mult de nevoie am iesit. Soacra a venit si a stat cu Eva; se descurca bine, insa nu prea stie sa ii puna diaperul pe ea (ca mereu dupa ce o schimba Eva face pipi pe delaturi
); dar las' ca se obisnuieste ea.
Dar cind am plecat la restaurant am uitat celularul acasa si am stat ca pe jar toata seara 
. Si sint asa de indragostita de micuta mea, ca uneori nici nu pot sa maninc; e ca si cum as fi la prima si marea mea dragoste ... cred ca asa este
. Imi este dor de Eva de fiecare data cind plec pe undeva fara ea si abia astept atunci sa ajung inapoi acasa ... Parca mereu imi vine sa pling atunci cind nu sint linga ea. Mami o iubeste asa de muuuuuult!!!! 

Acum doarme, mititica, si mi-e asa de draga; ma uit la ea tot timpul cind doarme si imi vine sa o pap, nu alta. Abia astept sa mai creasca putin, sa poata sa vorbeasca si sa ne jucam mai mult, sa mergem pe la magazine si diferite activitati pentru ea, sa poata sa imi spuna ce are cind o doare ceva ... Of, of, of ....
Ema, ce lunga este Bibi!!!! Da, sigur seamana cu mami si tati ai ei ... Ce inaltime aveti? Noi nu stim cu cine o sa semene; sper ca cu tati; el are 1,83m; eu am doar 1,58m ![]()
Katink, esti o fericita!!! Nici nu iti inchipui ce norocoasa esti ca poate cineva sa te ajute acum cu Emma!!! Ce bine ar fi daca ar veni si la mine cineva sa stea aici tot timpul si sa ma ajute cu Eva ...
Monai, pediatra Evei mi-a spus sa ii dau suc de mere indoit cu apa, iar ieri, cind Eva a fost foarte suparata cu constipatia, am sunat-o si mi-a spus sa ii bag in fundulet doar capatul unui supozitor cu glicerina (am mai scris asta? - la cit de obosita sint, nu mai stiu ce mai scriu). Asa a facut kk aseara, in sfirsit. Da, sigur Eva se constipa, pt ca atunci cind face kk (si a inceput asa de vreo saptamina), face si 1-2 bucatele tari, sa le dai de-a rostogolul ... Asa ca asta e sigur constipatie; mi-a zis si pediatra. Inainte facea numai ca o pasta.
Fetele cu bebelusi maricei ... Cine a facut deja vaccinurile? Au avut reactii? A durut? Cum au fost bebelusii dupa? Ca pe 25 august, la 2 luni, o sa mergem sa-i faca si Evei vaccinurile; sint 4 (2 singure, iar celelalte 2 au in ele combinate mai mlte vaccinuri). O sa-i faca 2 in fiecare piciorus ... Sper sa nu o doara foarte tare; deja mi se rupe sufletul cind ma gindesc. Uneori ma bate gindul daca e neaparata nevoie sa i le fac; pt ca pediatra mi-a dat o lista cu vaccinurile, unde scrie si reactiile adverse, care merg pina la cele mai rele crize si chiar handicap sau moarte ... ![]()
![]()
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos