Mamici de iulie - august (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici si cateva burtici !

Am fost si eu ieri la control si inca nu da bebe semne ca vrea sa iasa. M-a mai chemat dr. si vineri dar cum sunt ametita am uitat s-o intreb de ce ma cheama si vineri. Poate a simtit ceva.
M-a intrebat daca vreau sa nasc cu epidurala. Sper sa apuc s-o folosesc. Ieri m-am enervat pe maica-mea ca a auzit ea ca daca nasti cu epidurala iese copilul "botit". N-am mai auzit asa ceva pana acum.

Fetele care ati nascut cu epidurala, de unde ati cumparat cateterul si cat costa? Dr. mi-a zis ca il pot returna daca n-apuc sa-l folosesc.
Cum e sa nasti cu epidurala? Ce simti?

Azi primit vreo veste despre vreo burtica care a nascut?

Vecina mea de palier a nascut si ea ieri dimineata. Saraca, ii era frica ca o apuca plansul p-acolo si se face de ras. A nascut normal o fetita de 3.400.

Katink, bine ati venit acasa!

Irina, foarte frumoase pozele cu sosu! Esti tare haioasa! Ce zodie esti de esti asa "zgubilitica" ?

De-abia astept sa naste si noi care am mai ramas! Sa luam si noi parte la discutiile despre bebei! Va invidiez!

Pupici
acusor 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

[red]Fetele la mine vine bebe maine .Desi initial cezariana era stabilita pe 19 august iata ca bebe da semne ca vrea afara si doctorul m-a chemat maine cu bagajelul la spital.Am avut ieri dureri mari si contractii aseara si azi noapte.L-am sunat pe dr.aseara si i-am spus ca nu am infectie urinara dar am dureri de bazin si de mijloc si cred ca ma inceput sa pierd si din lichid putin nu mult.M-a chemat dr.azi de dimineata sa ma vada si mi-a confirmat banuiala mea:bebe vrea sa vina. Am niste emotii , un gol in stomac pe drum spre casa chiar am si plins dar acum tb.sa ma linistesc ca sa nu o sperii pe mama. Ce ma fac ? Azi noapte nu am dormit deloc nici acum nu pot sa dorm si cred canici l-a noapte nu am sa dorm. Curios a fost faptul ca sotul meu chiar mi-a spus de dimineata ca bebe are sa vina maine si uite ca a avut dreptate. Ce ma fac ? Sanii mei stau linistiti nu dau semne de lapte sper sa nu am vreo surpriza pt.ca as vrea sa-l alaptez pe bebe cel putin 6 luni. Nu mai am stare fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, te rog sa ma scuzi ca ieri seara nu am vazut intrebarea ta. Mie mi-au dat in spital algocalmin intr-o seara cand m-a durut tare capul(plansesem ca Sara dormea si nu manca). M-au zis ca e Ok. Acu', eu cred ca fiecare medic e cu parerea lui, intreaba si tu pe al tau daca in el ai incredere.
Katink, si Sara regurgiteaza uneori. Se intampla mai ales cand nu o pot face sa ragaie, desi stau si 15 min cu ea in brate. Si eu procedez la fel cu alaptatul, o data la un san...
Oana_C, eu retinusem ca Eva are problema cu kk. Incearca si cu ceiucul, doar e natural. Bea-l tu, ca nu are ce sa strice la o adica. Va pupam, cred ca e greu pentru puiuta ta sa se chinuie, dar o sa treaca.
Acusor, nu te pot lamuri cu cateterul, eu nu am platit nimic, mi s-a dat in spital.
Va scriu cu Sara in brate. De o ora tot suge, doarme, o doare burtica. Asa ca azi avem alt fel de program artistic.
In 10 min pun pozele de ieri.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Valcampan, nastere usoara maine, odihneste-te la noapte ca sa te refaci rapid dupa cezariana. SI o sa vina si lapticul dupa, vei vedea. La mine a venit dupa 5 zile, dar nu am renuntat si o puneam pe Alexia la san la orele de masa cate 30 de minute, chiar daca dupa aceea manca formula cu paharelul (nu-i dadeau cu bibe ca sa nu renunte la supt de la san) pe care-l sorbea ca o betziva mica...

Katink, ma bucur ca vei avea familia alaturi de tine pentru o luna si jumatate. Cred ca si ei erau nerabdatori sa va vada, mai ales pe mititica!

Irina, bafta la control. Merge si Radu s-o vada pe printzesa la ecograf? Ca sotul meu n-a vrut sa mearga la echo morfologica, ca era mititica fata, asa ca l-am luat la echo pe care am facut-o cu o zi inainte sa nasc, sa o vada si tati in burtica! Si a fost asa de fascinat cum dadea ea din manute si picioare, si i-a aratat dr. inimioara cum bate, capsorul ci gurita si ochisorii... Ce mai, s-a topit tot! Nu rata experienta asta!

Fetelor, la 22-24 grade Celsius tineti bebeii in body cu maneca lunga si cu caciulita subtire, sau in manecuta scurta si piciarele goale? Ca eu o tin imbracata subtire, dar n-as vrea sa raceasca...

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, asa face si fata mea, galben si semi-dens, e normal la laptele de la san. A mea acu trei zile n-a facut 24 de ore, asa ca i-am pus jumate din varful unui supozitor cu glicerina pediatric, i-am tinut funduletul strans cu mana ca sa nu-l scoata, iar dupa 2 minute a facut de a umplut un pampers.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Valcampan - succes maine! Dormi bine la noapte si nu te gandi la ce o sa fie. Oricum o sa treaca, asta e. Cred ca toate suntem stresate si infricosate, e perfect normal.

Eu ma simt ingrozitor de ieri. M-a durut spatele de mk-a omorat, dar nu mijlocul, ci mai sus, iar azi dimineata am varsat de cava ori fara sa fi mancat nimic si am crampe la stomac. Doctora spune ca e de la stomac si nu are legatura cu bebelina, dar eu totusi mi-am facut ultima parte din bagaj. A patit cineva asa ceva? Are vreo semnificatie?

Am mai intrebat, poate totusi stie cineva: la polizu care sunt preturile pentru nastere normala? Ma intereseaza doctorul, anestezistul si neonatologul. Aveti idee daca folosesc trusee lor de epidurala? Eu am de gand sa iau, dara daca ma ia pe nepregatitye vreau sa stiu daca ma opresc la farmacie in drum spre spital, ca daca ma lasa fara epidurala din lipsa de trusa cred ca omor pe cineva.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Poze cu noi:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_gidiuta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Oriadam eu nasc maine la Polizu.Daca mai are bebe tau rabdare sa astepte pina vin acasa iti pot spune ce tarife se practica la nasterea normala.Eu pt.cezariana am pregatit 150e pt.dr, 50e pt.anestezist, 500 mii lei vechi pt.neonatolog si cele 2 ajutoare ale dr.cite 500 mii fiecare. Vor mai fi nevoie de cite 50-100 mii pt.fiecare asistenta ce se ocupa de bebici in fiecare zi, cite 50 mii de 2 ori pe zi la spalaturi,daca vrei o rezerva mai cu mot si aici alti bani etc. Asta e tb.sa dai mereu ca sa stai linistita ca e bebe pe maini bune. Oricum la Polizu asistentele au prostul obicei sa ti-l dea pe bebe imedit cum te vad treaza si tb.sa te rogi de ele sa il mai tina ele pe bebe in prima si a doua zi macar pina ai lapte. Fac precizarea ca dr.meu nu a avut deloc pretentii financiare, adica o anumita suma, pt.ca sunt si astfel de dr. in Polizu. Cel mai bine ar fi sa-ti intrebi dr.in fata cu citi oameni lucreaza el in echipa si daca stie ce pretentii financiare au fiecare, eu asa am facut. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult Simona.
Cu placere Oana C.Ce bine ca ati fost un pic out.Te inteleg cu dorul de fetitz,nici eu nu as putea sta fara ea.Si stau si eu si ma uit la ea in patut cum doarme-ce drag imi e de ea.O iubesc asa de tare.Si eu si tati de abia asteptam sa se faca maricica sa impletim parutz(tati vrea) sa vorbesca,etc.Dar pana atunci ma bucur de tot ce face si zice:face u,a.Vorbeste cu noi si atat de mult rade la noi si daca radem si noi la ea rade inapoi.Sa o mananci alta nu.Si azi dimineata inainte sa plece sotul la munca a venit la lungutza sa s-a uitat un picutz la ea cu toate ca era in intarziere-asa ca sa-si incarce bateriile for the day...
Eu am 1.73cm si sotul 1.84cm.
Si eu mi-as dori pe cineva de acasa:mama,tata,soacra,sora sa vina la noi sa ma ajute.Tu macar ai pe cineva-socrii-buni si aia,eu nu am pe nimeni aici
E normal sa te ingrijorezi in leg cu side effects,dar gandeste-te ca sunt f rare.Nu e cazul sa eziti o clipa,vaccinurile trebuie facute.Si noi mergem la vaccinutz pe 2sept.Poti sa ii dai paracetamol pt bb dupa ce ii face vaccinul daca o doare.Iti va spune si dr.La noi se cheama Calpol, e cel mai des folosit-suspensie lichida.
Ce am plans si eu cu ea cand i-a luat asistenta sange din piciorus si a intepat-o de 2 ori.
Acusor-uita faza cu copii botiti.Eu am nascut normal fara peridurala,nu stiu sa iti spun.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Uf merge forumul asta..mai mult nu.
si eu si Mirela ne chinuiam sa anuntam ca :

A NASCUT andre_ea, la 9:50 pe bb Tudor de 3850 g si 53 cm , prin cezariana!!

Doamne ce ma bucur pt ea....ce minunat e cand iti tii copilul in brate ,e extraordinar! FELICITARI!!!!!

*** AniS si ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput