Mamici de iulie - august (83)
Raspunsuri - Pagina 12
KULTA spune:
quote:
Originally posted by anis
Kulta, de ce nu iei no spa? daca sunt dureri false iti vor trece instantaneu.Iti spun, in noaptea cand m-au apucat contractiile, am luat vreo 3 pastile..eu tot am crezut ca sunt durerile alea obisnuite ca de ciclu, desi acum erau f dureroase..da tot nu-mi venea sa cred.Si oricum pastilele nu au avut nici cel mai mic efect.![]()
*** AniS siingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Multumesc pentru sfat. Voi incerca si asa.
Sanatate si sa aveti nopti linistite.
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
emaaimee spune:
Anis-caca e normal asa galben si molicel si cu scame mai inchise un pic.Durerile de spate,bazin,genunchi le am si eu.Ai mare grija sa te protejezi ca atunci cand erai
.Nu aspira,nu cara greutati,nu te apleci fara sa indoi intai genunchii,nu spatele.mai dureaza pana se apropie la loc oasele bazinului si pana ne refacem.Inot-2 luni de la nastere,sport(aerobic,etc)-3 luni dupa nastere.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
noi am iesit la restaurant, cum voiam, a fost frumos si papa bun si am venit fuga acasa ca nu mai puteam de spate. miine la spital si dupa prinz nu mai am voie sa pap sau sa beau apa, asa ca era ultima ocazie...miine seara cred ca vin acasa, asa ca ne "auzim".
ma duc sa stau cu iubi
, noapte buna!
M
anis spune:
Emaimee..asa greu trec???Si nu poti lua nimik??
*** AniS si
ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Oana C, am avut si eu o zi in care am crezut ca Sara va fi o constipata. A fost ziua in care mi-a trecut de la 7-8 scaune pe zi la 3-4. Atunci am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca e bun impotriva constipatiei ceaiul de musetel. Poti sa i-l dai ei sau poti sa bei tu, pentru ca va trece in lapte. Eu am preferat ultima varianta.
Irina , foarte frumos numele Mara.
Anis, cu kk te-au lamurit fetele, eu dupa epidurala nu am avut dureri, in schimb ma doare acum locul in care mi-a pus cateterul in coloana. Si m-a durut tare burtica, aveam contractii(nici dupa n-am scapat
), cum se retragea uterul cred. Eu nu am ramas aproape deloc cu burta, dar mai am 9 kg de dat jos
. Va dati seama ca alea sunt pe picioare, dos si maini. Cel mai tare ma enerveaza mainile, cu restul sunt obisnuita
.
Katink, bine ati ajuns acasa.
Mamini , am acu niste picioare care merita sa fie pupate
. Sara a fost o doamna si nu m-a deranjat, dar eu am fost stresata ca poate se trezeste, poate plange... De, mama incepatoare.
Am vazut ca au inceput reducerile in magazine si asa ma mananca palmele. Trebuie sa-mi iau musai o fusta din aceea gipsy si niste bluzite sa am pentru la anul si niste incaltari mi-ar trebui...
Am facut azi poze, maine le punem. Ma duc sa calc hainutele fetii ca s-au adunat din weekend o groaza.
Va pupam si noapte buna.
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
MONAI spune:
Anis, am uitat sa-ti spun ca poti lua algocalmin.
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Katink spune:
De o ora doarme gaza mea si de atunci stau si va citesc... multe s-au mai intamplat in ultimile zile...
Mamini, tin sa iti spun - chiar daca cu intarziere -
La multi ani mamei tale si fratelui tau, multa sanatate si noroc!!!
Sa stii ca m-am gandit la tine pe 5 aug. ca e si ziua lor si acuma e si ziua dulcineei mele 
Din cate am intelse din ce s-a scris aici, Andre_ea urma sa nasca azi?! Stiti ceva de ea?
Anis, si Emma tot caca galben face si mai moale, asistentele au zis ca a venit laptele si asa trebuie sa arate..
Pe mine altceva ma nelinisteste, cu toate ca mi s-a spus ca e normal - eu tot Toma necredinciosul
- va intreb si pe voi.
Emma dupa ce bea laptic mai da si afara, uneori mai mult, alteori mai putin.. o ridic si o bat pe spate sa iasa aerul pe care il mai inghite la supt... dar de multe ori cand sta pur si simplu culcata mai scoate cu limbuta laptic sau iese pur si simplu laptele inapoi...
Puii vostri la fel fac?
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 aug. 2005
Katink spune:
Si sa ma laud putin, ca nu m-am laudat suficient pana acuma 
La capitolul kg stau cam asa.
Sarcina am terminat-o cu un plus de 11,400kg, Emma a avut la nastere 3510g + placenta+apa+marirea uterului.... acuma mai am in plus 4,500kg
, nu-i rau, nu?!
Oricum de mancat mananc bine, orice, ma abtin ca si pana acuma de la alcool si cafea, iar la capitolul legume le mananc fierte, nu crude...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
anis spune:
Monai sigur pot lua algolcalmin?
Katink si Ingrid face la fel, eu chiar ma chinuie sa o fac sa ragaie ,uneori imi iese alteori nu.Cu regurgitatul laptei e normal si chiar uneori poate sa si verse...si iarasi e normal.
Cum te descurci cu suptul, cu sfarcurile etc..curioasa ca eu tare am plans pe tema asta..
*** AniS si
anis spune:
Am uitat sa va spun, deja Ingrid a inceput sa ia in greutate, la cat de fomista e
, si sunt foarte fericita ,ca ,am reusit sa-i fac cat de cat un program asa nu ma mai simt si eu stresata si ingrijorata...aoleu ce ma fac daca se trezeste si n-am laptic, fiindca il papase tot cu 2 ore in urma.Asa ziua o trezesc din 3 in 3 ore ii dau papa si noaptea o las sa ceara ea.
A ajuns sa pape si cate 75-100 de ml la o masa..e ok?
*** AniS si