Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

De la Safety 1st, daca reductor zici la ratusca, da, sunt impreuna. A costat vreo 14 sau 16$. Stai ca o sa caut link-ul.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata! Azis si eu m-am trezit pe la 4, ca eram dezvelita si-mi era frig. Am dat drumul la TV si in 5 minute am adormit din nou. Deja ma gandeam ca iti calc pe urme, Tonnia.
Oana, ai grija de tine si stai mai mult in pat, nu mai face atata treaba, ca sa stea bebe pana la 15 August, cum vrei tu. Mai ai cateva zile.

Mergi la inceput

Ahh..nu ma omor cu treaba. Azi am facut un compot de fructe,niste cartofi prajiti ca nu mai mancasem de 1 luna si am pus rufele laloc. De spalat le-a dus la spalat cumnata mea, sora sotului, tot ea mi le-a adus acasa.Nu stiu ce m-as face fara ea . In rest tolaneala la greu.
Uite si link-ul cu rata (intamplator si prosopul pt baie are o ratusca ) http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2403123&cat=136296&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A132943%3A136296

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Ma duc la culcare (sunt cu 8 ore in urma voastra), eu zic ca-mi ajunge pe ziua de azi.
O zi buna in continuare matinalelor noastre Antonia si Karmenutza, iar celor mai putin matinale, un calduros "Buna dimineata". Buna dimineata Ioana

ps: Antonia, bafta la control, asteptam vesti bune.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor!

Somn usor oana. Foarte faina ratza aia pentru baie. Noi nu am luat cadita inca, ieri am mai fost o tura si ne-am uitat, nu ne-am hotarit pentru model.
Nadina, e impropriu spus ca "muncesc" la servici; de fapt, vin la servici, dau drumul la AC, mai dau rapoarte din cind in cind, si mai particip la sedinte. Zau ca nu ma stresez deloc. Au fost niste draguti astia de la firma, de citeva luni mi-au luat proiectele.

OK fetele, o sa pun si DPN-ul pe lista. Ma gindeam sa scriem la cite saptamini s-a nascut bb, dar daca voi vreti DPN, va dau DPN.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burticoaselor!
Cred ca nu mai fac nici un vaccin, se pare ca nu trebuie neaparat...si decat sa am vreo reactie naspha, mai bine nu...pentru ce sa ma complic de una singura...
Antonnia, bafta la eco! Sa ne zici ce-ai facut si cat de mare e bebelusul! iti tinem pumnii!
Oana, somn usor! Foarte frumoasa ratusca! Si eu am luat tot de la walmart, de la Safety 1st, statia de monitorizare!
Va dati seama, Alinutzza e mamica de aproape o saptamana!
Cine se mai inscrie?

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Miflore, mie dr gineco mi-a zis sa nu fac nici un vaccin (dr de familie mormaise ceva de prin luna a 6-a parca).
Marlena, am +14.5 kg, dar cind ma uit in oglinda mi se pare ca am mai slabit la fata si pe picioare si s-a depus pe burta.

Fetelor, eu ieri m-am enervat rau tare pe sotz (nu ma mai enervasem de muuult), si dupa o ora de la nervi m-a apucat o durere in zona inghinala de am zis ca nasc. Am halit un NoSpa forte de 80 mg, si in 20 de minute m-a lasat. Nu e de glumit cu supararile in ultima luna.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, parca e frumos sa scrii acolo si numarul de saptamani la care a nascut fiecare; dar nu stiu daca intra si nr. si DPN! Daca ai numarul de saptamani poti calcula instant DPN-ul; doar adaugi pana la 40; si invers se poate, e-adevarat.
Ideea e ca fiecare sa spuna la cate saptamani implinite a nascut. Sau daca esti la jumate o mai pui si pe-aia?

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Ioana, nu te mai supara! Cred ca toate mai avem cate-un meci cu sotii dar in perioada asta mai bine sa evitam certurile (cu toate ca ei ar trebui sa lase de la ei si sa ne tina in puf, ca noi ducem greul)!
Clar, nu mai fac vaccinul!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata,
de vreo 2 zile mi-e asa somn seara, ma simt tare obosita si adorm imediat insa ma trezesc noaptea si beau apa sau mananc si ma cam foiesc.
Si eu am aceeasi senzatie cand ma uit in oglinda..parca nu am mancat de 3 zile..adica am slabit dar burta isi continua expansiunea iar bb e din ce in ce mai obraznic in loc sa se cuminteasca din lipsa de spatiu.
Azi dimineata am vorbit cu ea sa mai stea 14 zile ca sa iasa zodia fecioara chiar daca peste cateva zile este considerata deja la termen nasterea.
Eu zic ca nu mai e nevoie de DPN in lista daca scriem la cate saptamani am nascut ..se poate calcula imediat si nu are sens.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput