Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, elefantelelor!
La 4.30 m-am trezit, ceva mai bine decat la 3 dar tot aiurea. si ma plangeam ca sunt setata la 5.30...

Karmenutzo, ai o fetita perfecta! Are o greutate exact cum trebuie!(chiar cu o sapt mai mare) Si mie mi-e frica tare, trebuie sa merg la eco...Si tot la greutate ma gandesc, la IR-uri, placenta, col si altele...

Miflore, eu deschisesem mai demult un subiect pe tema vaccinului pt ca dr. meu imi recomandase (si acum crede ca o sa-l fac). Ei, multe facusera si au fost OK, cateva, mai putine avusesera ceva probleme. Eu una m-am speriat si am decis ca nu-l fac. Sper ca trusele alea sa fie sterile! Macar atat!

Chiar, Kid! Spune-ne si noua despre firma aia cu saltele! Un telefon ceva!

, 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, tarea aiurea mi-a fost astazi.. presiune mare in bazin, parca bebelusul impingea cu umerii in oasele bazinului, dificultati in a sta in pozitie verticala, la un moment dat o durere crancena cand m-am aplecat, dureri de spate care plecau din laterala si se intalneau in coloana; ce sa mai vorbim, distractie la maxim . Sotul inainte de a pleca la serviciu a si facut o gluma:"Ce zici, te astept in noaptea asta la spital? Hai ca maine nu stiu daca o sa fiu ocupat sau nu" si eu tot ii dateam inainte cu "Nu, eu nasc de Sf Maria!!!!" In orice caz, sper sa apuc sa intru sa va spun inainte de a pleca la spital, iar vesti despre ce fac pana venim inapoi o sa va dea Oana_C. Sper ca nu cobesc si bebelusul meu sa-si fi facut numai rezervarea, nu sa-si fi luat deja biletul(ca bagajele si le-a facut deja)
Samila, te asteptam mai des.
Bic-ule , si eu votez pentru pastrarea in lista a DPN-ului chiar daca nu o sa corespunda cu DN. Ne dam bine pe langa sefa noastra de trib sa faca ea o magie sa incapa in lista tot.
Ma duc sa fac un dus, poate mai apare cineva intre timp.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Oana, oare se apropie ceva? Tu de fapt esti in sapt 38, deci ne putem astepta la orice! Iti tin pumnii sa mai stea pana pe 15, dar oricum si daca ar fi acum, tot in preajma Sf. Marii se naste!

Mergi la inceput

Eee. Antonia ce matinala, buna dimineata. Fug repede sa fac un dus, mai repar din prostiile pe care le-am facut cand am scris mesajul cand ma intorc. Antonia, poate mai esti cand revin.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, alinuzza! deci bebe a vrut sa iasa la 35 de saptamini? laptic din plin si nopti cu somn!:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (27+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Heii, mai e careva pe aici?

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Mai intrebi?
Cum iti mai e?

Mergi la inceput

Auzi, Oana? De la ce firma e cadita aia a ta? Reductorul se vinde odata cu ea?

Mergi la inceput

binisor . Tocmai am pus rufele spalate la locul lor, operatiune facuta mai repejor ca sa nu se sifoneze si sa trebuiasca sa le calc. Tu?

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Ma doare capul de la nesomn! Am baut o cafea, azi ma duc la eco si mi-e frica! Cred ca de-aia nici nu mai am somn!
Nu mai face treaba, stai si tu potolita!

Mergi la inceput