Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
karmenutza spune:
Mi-a zis si mie doctorita ca e normala greutatea bebinei dar eu vroiam sa verific
. Sa fiu sigura.
nicole74 spune:
Felicitari Alinuzza pentru printesa!
Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa!
Pupici
Nicole 36 saptamani
mysweetest spune:
Miflore eu am facut antitetanic (AT)in saptamana 30 o singura doza dar nu mi s-a zis nimic de diftero-tetanic (dT).
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.
AMALIA.U spune:
Alinutzza felicitari pentru nasterea printesei si sa aveti o viata numai cu bucurii alaturi de frumoasa voastra fetita.
Si eu continui sa iau materna cu seleniu,dar nici mie nu mi/aspus nimeni nimic de No spa.Se poate lua si fara prescriptie medicala?Mai nou l/a sunat o ruda pe sotul meu si i/a spus sa imi schimb doctorul, ca a nascut nora ei cu el si a avut unele probleme la nastere,chiar a stat la reanimare.Va dati seama ce incurajari primesc,nu destul sunt eu fricoasa caci sunt la prima nastere.Dar eu sunt optimista si cred ca ceea ce s/a intamplat nu e vina doctorului,caci fiecare nastere e unica,apar si situatii neprevazute.
Si cu cine sa/l schimb,caci am ales directorul maternitatii tocmai plecand de la premisa ca nu degeaba e director,ca e competent.![]()
Uff!va invidiez bucurestencelor voi aveti mai multe
oportunitati,nu ca cele din provincie.
Amalia 30 sapt
simodina spune:
Felicitari Alinutza!

Sa va traiasca printzesa, sa fie fericita si sanatoasa!Te asteptam cu povestea nasterii!
Eu ca de obicei, mai rar cu scrisul dar zau ca sunt cuminte si citesc tot! Serban a inceput sa fie tare jucaus de cand a incetat canicula. Imi da niste suturi de mama, mama! Mai nashpa este ca si noaptea face la fel, asa ca dormim vreo 3 ore! Sunt varza! In weekend-ul acesta am reusit insa sa dam comanda pentru draperie si perdelutza in camera lui bb. Sunt foarte incantata de draperie care este cu berze si cu bebelushi! De abia astept sa o punem la geam. Am primit si noi patutzul de la nasi - este de lemn dar tre' sa-i comandam saltea. Kid, unde este mai exact firma la care spuneai tu ca ati facut-o pe a voastra? Ca am vrut din iarba de mare initzial, dar n-am gasit unde s-o comandam...
Codrutza, si mie mi-a spus sotzul ca am inceput sa sforai de pe la 27 sapt.Iar de vreo cateva zile saracul se trezeste noaptea si se muta in alta camera, cica asa urat fac
! Pe de o parte ma simt aiurea, pe de alta ma bucur - lasa, sa vada si el cum este
!
Ioana, cum rezisti mami cu programul asta? Ca eu de pe la 31 sapt am inceput sa cedez si de abia astept sa intru in concediu!Si tu la 36 sapt inca muncesti pana la ora 10 seara? Care este secretul - mai tre' sa rezist 3 sapt si am nevoie de un pont...
Fetele care nasc la Elias, ati mai auzit ceva de renovare? Ca mie tare mi-e teama ca nu se termina pana apuc eu sa nasc.Si tare mi-e urat sa nasc la alt spital...
Va pup,
Nadina 33s+
karmenutza spune:
Amalia.U, eu cred ca in primul rand un director (chiar si de spital) trebuie sa fie in primul rand un bun manager, bun organizator. Nu neaparat un medic bun. Poate asa au gandit si ei, ca mine, cand l-au ales.
simodina spune:
quote:
Originally posted by miflore
Fetelor, intrebare intrebatoare:
am fost sa-mi iau concediu prenatal de la medicul de familie si cand am ajuns acolo, sarisera deja vampirii pe mine sa ma intepe, cica sa fac vaccin difetro-tetanic DT, 2 doze, una la 8 luni adica acum si una in luna 9; eu am zis ca nu fac nimic pana nu vb. cu doctorul; voi ati facut asa ceva? stiu ca unii medici agreeaza iar altii nu; oricum DT fac copiii la vaccinarea de 2 luni dar cica isi mai iau ceva imunitate si din burta noastra daca-l facem si noi; habar n-am ce sa fac; l-am intrebat pe doc. si mi-a zis ca ramane la alegerea mea, daca vreau sa-l fac, sa-l fac, daca nu, nu; cica daca lucrez cu sirme si cuie la servici atunci sa-l fac!
L-a facut cineva sau nu?
Mihaela 32++
Miflore, medicul meu interzice pacientelor sale sa-l faca, nu pentru ca ar avea efect asupra lui bb ci pentru ca organismul tau poate reactiona nasol la vaccin. Eu am vazut cand am fost in spital o gravidutza in vreo 28 sapt careia de la vaccin ( nu stiu daca DT sau AT ) i se umflase toata mana. Nu stiu daca din cauza asta sau ca s-a speriat, dar a inceput sa aiba contractii nasoale, in urma carora a si pierdut dopul a doua zi de la internare.In plus si bb le-a dat ceva emotii la prima monitorizare, a avut tulburari de ritm. Au sedat-o vreo 2 zile si apoi si-a revenit, dar a avut ceva emotzii.
Nu vreau sa te sperii, nu toata lumea reactioneaza la fel Dar eu vazand-o am jurat ca nu voi risca si nu voi face nici un vaccin in sarcina.
NADINA
b_irina_c spune:
Miflore eu am facut AT acum vreo 3 saptamani. Fara nici un fel de reactie adversa... De DT nu stiu nimic...
Somn usor fetele, si mai ales lung...
Irina 37 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
samila spune:
Alina felicitari pentru minunata fiinta adusa pe lume! Sa creasca mare si sanatoasa.
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste acest hop pe care cu toate il asteptam.
Multa sanatate si sa ai grija de tine si de bebelina. Esti deja o mama minunata.
Cand am deschis azi subiectul nu imi venea sa cred ca deja avem o maimica printre noi. M-a luat cu emotii mari.
De azi sunt in concediu, cred ca la 37 de saptamani e vremea si imi era greu la job, asa ca am hotarat pauza.
Sper ca de azi inainte sa fiu mai prezinta printre voi.
Si eu am cam terminat cu pregatirile pt. bebe, acum o sa am timp sa le aranjez si sa pun niste imagini pe pereti.
Aici se obisnuieste a se face acel baby shower si am primit lucruri folositoare si foarte dulcici pt bebic.
De sterilizator va spun ca Avent- de micro e foarte util si aici e considerat printre cele mai bune si practice.
De dormit, eu dorm destul de prost de vreo 2-3 saptamani si cu mersul la baie nu va povestesc.
Cred ca bebe meu coboara si am niste dureri sub burta destul de neplacute. Vineri ne-a vazut tanti doctor si zice ca mai repede de 3 saptamani probabil nu venim pe lume.
Vineri mergem din nou.
va pupic
Bic spune:
u-huuuuu! Felicitari Alinutza

S-a zvonit la noi, la mamicile de noiembrie-decembrie, ca a aparut prima mamica aici la voi si cum intrat repede-repede sa vaz despre ce-i vorba.
Sa-ti traiasca fetita!
Fetelor, asa ca de la vecini la vecini, mai ales pentru astia ca mine aflate la granita, nu lasati si voi data initala a nasterii, sa vedem si noi, cele din urma, cam cind s-a petrecut evenimentul fata de data prevazuta? Merci.
DPN 31.10.05