Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor. Waw, prima nastere. FELICITARI ALINUZZA sa va traiasca printesa, sa se faca mare,cuminte, frumoasa si desteapta si sa va umple sufletul de bucurie.. Asa m-au cuprins niste emotii..
Ioana, raman interzisa cand aud de la voi ce preturi sunt in tara... DUBLU? Si cand ma gandesc ca Babies'R'US' e un magazin destul de scump pt bebelusi.. dar ce-i drept se poate si mai scump, am vazut cu ochii mei. Buna sa-ti fie inima, cum nu uiti tu de mine
Jadi, digestie fructuoasa.
Irina baftoaso, trezesti invidii. si tu Codruta lafel
Deea, nu face nimic ca nu sunt prima, oricum nu voiam sa fiu prima cu riscul de a avea un bebelus prematur. Aici daca tu esti ok si bebelusul inca unu, tu pleci din spital si bebelusul ramane... vii sa-l vezi in vizita.
Emma, multumim pentru incurajari, micuta Bibi este o dulceata.
Marlena, talpile nu ma dor, slava Domnului, dar obosesc fff repede si gafai ca un porcusor. Cum va fi oare cand va trebui sa imping bebelusul la nastere? Am sa pot face fata?
Sofia, eu chiar am nevoie de un umidificator pt camera bebelusului. Iarna dau astia asa o caldura ca ma trezesc de multe ori dimineata cu 28-29 grade si cu toate mucozitatile impietrite de abia mai pot eu respira dar bebelusul. Am incercat cu vase cu apa pe calorfer si nu fac fata.
Anca, da, nu dau nimic aici pt contractii, dar mi-am luat de acasa No-Spa din intamplare iar apoi m-au mai aprovozionat. Actioneaza ca un relaxant al musculaturii netede (vezi uterul). Am luat cand si cand in sarcinca, nici macar nu am terminat 1 folie. Mai am 2 folii, dar si o cumnatitca proaspat graviduta in 5 sapt. Ce ramane ale ei sunt!
Ete ca obosii, mai iau o pauza.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult,Tonnia si cu placere.Asemena si tie!
Oana D-cu placere!Mersic si eu pt complimente.
Daca mai aveti intrebari stiti unde ne gasiti

Pupici la burtici!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc pentru raspuns Codruta ....mie nu mi-a zis dr. nimic dar dupa saptamana asta(37) o sa intrerup si eu magneziu+b6.
No-spa nu am luat decat 6 toata sarcina fiindca nu am avut probleme...stiu cate fiindca mi-am luat 10 si mai am 4 pe aceeasi folie.
Buna dimineata Oana!
Ce bine si racoare e afara si in casa ..in sfarsit dorm si eu mai linistita cu 2-3 trasee la toaleta insa .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Emma, sa nu uit. LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE, Oana sa va umple sufletul de bucurie, sa fie sanatoasa si cuminte, iar tu cu sotul tau sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alinutzza, felicitari! M-am emotionat toata! Deja s-a schimbat lista de la inceputul paginii, avem o mamica! Sa fiti sanatoase si mancacioase si frumoase!
Ema, si tie la fel, multa sanatate si numai bucurii sa-ti aduca Bibi! Si multumim de incurajari!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Codruta, tare faza cu sforaitul. Ma mai acuza si pe mine sotul din cand in cand de infractiunea asta da nu-l credeam. Acum deja incep sa-l cred, asa putin .

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, m-am socat!! Cand am deschis prima pagina de la capitolul nostru ca sa va citesc, am crezut ca am gresit capitolul! Cum mamica pe prima pagina? Nu-mi venea sa cred...
Alina, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cumintica si mancacioasa.
Azi am fost la control la spital, mi-a luat secretia pentru stafilococ si nu a fost chiar asa de rau cu valvele. Nu a durut si nici nu a durat mult. Fata mea are 1,500 kg. O fi bine? La aproape 30 saptamani.
Cu zugraveala mea merge destul de incet, nu stiu cand terminam...

Mergi la inceput

Eu tot emotionata sunt!
Azi am fost la spital pt. culturile si secretiile acelea si am fost in inspectie pe langa sala de nasteri (acolo n-am putut intra, cartela la usa, mai multe usi) si m-am dus apoi si pe sectie la lauze; acolo intr-adevar frumusel si curat, nu ca in restul spitalului; sunt rezerve de cate 1,2,3, sau maxim 4 mamici, iar camerele sunt mari si aerisite si fiecare mamica cu BB langa ea; mai este si un loc - din acela ca-n filme - cu geam - unde stau bebelusii aliniati, pana vine mama din sala de nasteri sau de la reanimare; azi erau acolo vreo 7-8 si dormeau toti cuminti!; mai e si o sala cu scaune ca la cinema si cu TV unde cica exista casete cu povete pentru mamele internate; eu nu mai fusesem pana acum in aripa asta dar ma bucur c-am facut-o.
In rest mi-e bine, am rezolvat si cu recoltarile astea si dupa aceea am fost si la cardiolog, la Spitalul Militar si iarasi puricat, EKG, tensiune, eco de cord; sunt bine, doc. cardiolog mi-a scris din nou pe fisa insa ca recomanda interventie chirurgicala (data trecuta scrisese operatie cezariana, mai schimba si ei exprimarile); gata, de-acum cred ca raman doar cu ginecologul, poate doar daca ma mai pune sa fac vreo analiza; mie nu mi-a zis nimk de streptococulB, o sa-l intreb eu cand ma duc!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Karmenutza, si eu la fel! Cand am deschis pagina si am vazut modificarea cu o mamica am crezut c-am intrat in alta parte sau ca nu s-a incarcat bine si vad eu tot felul! E bine fetita ta cu 1500gr, a mea la 31 de saptamani avea 1714gr si mi-a spus doc la eco 4D ca totul e in regula!

Mihaela 32++

Mergi la inceput

Fetelor, intrebare intrebatoare:
am fost sa-mi iau concediu prenatal de la medicul de familie si cand am ajuns acolo, sarisera deja vampirii pe mine sa ma intepe, cica sa fac vaccin difetro-tetanic DT, 2 doze, una la 8 luni adica acum si una in luna 9; eu am zis ca nu fac nimic pana nu vb. cu doctorul; voi ati facut asa ceva? stiu ca unii medici agreeaza iar altii nu; oricum DT fac copiii la vaccinarea de 2 luni dar cica isi mai iau ceva imunitate si din burta noastra daca-l facem si noi; habar n-am ce sa fac; l-am intrebat pe doc. si mi-a zis ca ramane la alegerea mea, daca vreau sa-l fac, sa-l fac, daca nu, nu; cica daca lucrez cu sirme si cuie la servici atunci sa-l fac!
L-a facut cineva sau nu?

Mihaela 32++

Mergi la inceput