Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:

Ha, ha, Sofia, chiar! a umidificator m-am gandit si eu azi, iar in final mi-am spus ca merge si un vas cu apa!
Emaaimee, multumim mult! Am citit de mult povestea nasterii, mi-a placut tare, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Ioana, am luat sterilizator electric de la Avent, incap 6 biberoane, poti sa bagi si pompa si tetine etc. Se vinde cu 2 biberoane. Aveau si pt microunde dar m-am gandit ca asta e bun si pt voiaj. Atentie, nu cumparati chestii din astea din farmacii, ci din Carrefour ori din alt supermarket sau de pe internet. Sunt diferente mari de pret!
S-ar putea sa inghit multi "l", nu-mi merge tasta!
, 29++
ancadm spune:
Alinutzza felicitari! Sa fiti sanatoase amandoua, iar fetitza sa fie mincacioasa si sa faca nani repede
.
Povesteste-ne si noua cum va descurcati! Andreea mea s-a nascut la 34 saptamani (azi am intrat in saptamana 34!!!) si am cam avut probleme cu papatul. Facea nani tot timpul si nu reuseam sa o trezesc sa ii dau sa pape. Dar dupa aia s-au intors lucrurile si de atunci incoace avem probleme sa o punem sa doarma
.
Anca 33+
Ioana75 spune:
Alina, te intelegem daca ne scrii mai rar
. Dar neaparat sa ne povestesti ce mai faci, ne pui si pe noi, cele care urmam saptaminile viitoare, in garda.
Marlena, ma cintaresc si eu miine, dar cred ca am lejer +15
.
mamica scumpei Bibi, multumim mult de incurajari si de poveste
(link-ul are un / dupa ?, de aia nu merge).
sofia, eu am avut shocul asta acum ceva luni, cind m-am apucat de liste ... dar umidificator chiar nu-mi cumpar.
Ioana
emaaimee spune:
Ioana-mersic,eram cu urechea la fetitz
Am editat mesajul anterior.
Nasteri usoare tuturor si pupici pe burticei!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mary ilie spune:
multumesc de raspunsuri! deci nu sunt singura care inghite pastile ! mie nu mi-a zis inca dr. ca trebuie sa le iau si dupa nastere, dar am citit la materna ca asa trebuie! si asa la cate nu o sa avem voie sa mancam......slabim urgent. Cumnata mea a slabit saraca in 2 saptamani de la nastere, mai rau ca inainte...intra lejer in hainele vechi
ma gandeam la Alina.... trebuie sa ne terminam si noi bagajul de spital ca nu se stie ce surprize ne pregateste bebe....
mary 33+
cge spune:
Fetele, si mie mi se pare ca cel mai important eveniment: nasterea primului pui din grupul nostru.Se adevereste zicala ca fetitele sunt mai grabite.
Si eu stau si ma gandesc, ca nu mi-am terminat bagajul de spital, acum sunt in focuri cu bagajul de tabara al lui Victor.
Cristina, 33+
codruta_grg spune:
Marlena, pana nasc a zis sa nu mai i-au nimic (nici magneziu si nici no-spa). Dupa ce nasc vom reveni la Materna. Dar pana atunci mi-a zis ca e bine sa nu mai i-au nimic, ca bebelusha e deja maricica si daca e sa se intample sa nasc, nasc!
Chiar Sofia, noi am crescut foarte bine si cu anticorpi buni. Oare ne stresam prea mult pentru bebelushii nostri?
Si noi vrem sa luam sterilizator pentru microunde, dar am vorbit cu o vara de a mea si se descurca super bine cu fiertul in apa..... fara sterilizatoare sofisticate!!!
Codruta &
37 saptamani
poze
Ioana75 spune:
Codruta, am mai citit si la alte mamici ca dr au zis sa opreasca NoSpa-ul de prin saptamina 38, ca sa nasca
. Cik daca tot luam NoSpa (am uitat sa va zic ca iau si de-asta, cam 1-2 pe zi), se relaxeaza contractiile si intirziem nasterea.
Si sa nu uit, sa o intimpin pe oana cu buna dimineata
, ca acusica apare.
Ioana
codruta_grg spune:
Ati inceput sa sforaiti????
Azi mi-a zis sotul meu ca azi-noapte am sforait de vreo 3 ori, ca l-am trezit (el nu sforaie).
Azi dupamasa am adormit putin si m-am trezit de la sforaitul meu.
Am auzit ca unele gravidute sforaie, mai ales in ultima perioada de sarcina ca apasa burtica pe .... nu stiu ce.
Codruta &
37 saptamani
poze
ancadm spune:
Luminati-ma si pe mine ce e cu NoSpa-ul asta pe care il luati cu atita sirguinta? Mie pe aici nu mi-a recomandat nimeni nimic pentru contractii...
Anca 33+