Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu vreau cu saptamani! Mi-e greu sa calculez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, n-ai plecat inca? Ma gandeam ca deja te intorci si ne povestesti si noua ce si cum e pe la tine prin burtica. Bafta si sa vi cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata, mamici si viitoare mamici!

Alina, felicitari pentru fetitza, sa-tzi traiasca si sa creasca mare, frumoasa si norocoasa!
Antonia, succes la ecograf!
Oana_2004, somn usor!
Spor la treaba/internet celor care inca mai merg la serviciu!
Multa rabdare in ultimele saptamani si sanatate tuturor!

Asa, acum dupa salutari, sa dau si eu vesti: dupa kum se vede in listutza avem DPN pe 9 septembrie, adik fix intr-o luna, dar de cateva saptamani tragem de timp sa ajungem pana pe 26 august, cand se intoarce doctorul din concediu si s-a pregatit de nastere. Intre timp ne-a lasat in monitorizarea saptamanala a colegului lui si ne-am pregatit rezultatele tuturor analizelor si am facut rezervarea la maternitate.
Maternitate care ofera conditiile unui hotel de 5*+, la pretzuri pe masura. Noroc ca 80% din costuri sunt suportate de asigurare. V-as spune care sunt conditiile (mai ales existenta salilor individuale de travaliu), dar nu vreau sa pun sare pe rana deschisa a conditiilor in care se ofera asistenta medicala in Romania, pe care nu le-am uitat, chiar daca nu am avut experienta unei nasteri acolo...
Trusoul Mariei Ilinca - ca pana la urma am ales aceste prenume - e aproape complet, am profitat soldurile din luna iulie; mai asteptam patutzul comandat ca sa incepem reorganizarea spatiului de locuit. Si ar mai fi de cumparat maruntzishurile: forfecutza, pompitza pt nasuc, scutece, cosmetice pt baitza etc Dar astea le poate cumpara si tati dupa nastere.
Deocamdata nu am cumparat pompa pt san, biberoane si tetine, fiindca nu stiu daca voi avea lapte sau vom papa formula, si cum se gasesc in orice farmacie la aceleasi preturi peste tot.
Domnisoara pare tot mai inghesuita in burtica si protesteaza prin niste suturi, cand in stomac, cand in alte cele; inca ma mai ia prin surprindere cu cate o directa in ficat care ma lasa fara suflare. Dar simt asa, un regret, ca dupa ce se naste, n-am sa mai simt miscarile astea cu care m-am obisnuit si care imi vor lipsi...
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara cat ne-a mai ramas si sa inceapa sa curga vestile bune cum ne-a dat Alina.

sapt.36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bine, bine, o sa las si DPN si saptamini.

Ina, sanatate si sa ne scrii mai des.
miflore, chiar nu pot sa ma pling ca nu m-a tinut in puf (v-am "desenat" cum stau ca gaina la clocit pe canapea si sotul face tot ce-i zic), dar ieri cred ca si-au facut simtita prezenta si hormonii mei (ca prea au fost cuminti pina acum).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana, as fi scris mai des, da' abia de lunea viitoare sunt in concediu... Pana atunci mai am si un examen de dat si in loc sa recapitulez, stau pe net
De altfel profesoara se cam teme sa nu-i nasc in sala de examen...
Cred ca va fi mai interesant sa va povestesc dupa, cum a fost nasterea. Ca ma simtzeam cand am vizitat maternitatea ca la NASA, te moseste o echipa intreaga: moasha, moasha de ajutor, infirmiere, doctor, antestezist, kinetoterapeut, neonatolog si taticul - motz!
Si ca sa va fac cu adevarat invidioase va spun doar ca una din moashe e de fapt un mosh, ashaaa la vreo treij de ani, cu alura de basketbalist si niste oki albashtrii.... de eram toate gravidele gata-gata sa nashtem acolo pe loc. Kum ne-o fi noroku' daca-l prindem in tura au ba cand ne-o veni randul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, eu sint fan USA, dar daca imi mai povestesti despre asa "mosh", ma convertesc rapid in fan Belgia. Super fain la tine la spital, asteptam sa ne povestesti detalii.
karmenutza, in curind o sa ne "intilnim" pe forum la cele mai ciudate ore, dupa cum n-o sa doarma bebe. Eu am observat ca de citeva zile bb e mai activ noaptea - sper sa-si dea seama repede ca noaptea e pentru dormit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza...asta e pentru mine ora de intrat pe net, pentru ca mai devreme nu prea ajung la serviciu :( Stiu sunt cam lenesha, dar nu prea am chef.

Nadina si Tonnia, intrati pe www.salteleprevi.ro si gasiti acolo si contact si adresa, este pe soseaua Pipera, inspre viloantzele alea, cum treci de sensul giratoriu (venind dinspre Bucuresti), intri pe Pipera si e pe stanga, imediat, inainte de cartierele Impact. Sunt niste porti, o curte si sediul e o vila cu un etaj, scrie saltele Previ la intrare.
Ce mi-a placut la ei este ca fac saltele de f buna calitate la preturi chiar acceptabile. Putin mai incolo este si Domus Flex unde am fost sa ne interesam si ne-a cazut fata cand am auzit cat cer pe o saltea. Saltelele sunt de mai multe feluri: mai moi, mai tari, cu arcuri sau fara, toate au fata de iarna si de vara si le lucreaza si pe comanda, dupa dimensiunile tale. Pretul e super ok si calitatea e mai buna decat alte saltele gasite pe la Mobexpert sau Elvila (gen Relaxa), faceti o vizita sa le vedeti...cred ca au si un sortiment antialergen, asa imi amintesc. O fi mai bun pentru bebe, cine stie?

Alinutzza nu a mai intrat sa ne povesteasca de fata ei. Abia asteptam sa citesc astazi mai multe...

Miflore, nu, nu fac vaccinul ala, si nici unul dintre ele. Mi-e frica sa nu aiba vreo reactie ciudata si sa patesc ceva...lasa ca nu lucrez cu sarme si alte chestii ruginite...Cat despre DT, asta e chiar ciudat. Oricum il face bebe, doar nu ne gandim ca facem noi difterie in 2 luni (ca doar n-am facut o viata si nici n-am auzit de cineva care sa faca in jurul nostru...) Ai mai trecut pe la libraria de la gara?

Ioana, si eu ma ratzoiesc si fac in toate felurile...sper ca barbatzii nostri sa mai reziste...nu mai e mult. Stai si cloceste pe canapea si da-i lui indicatzii. Nu vei mai avea mult timp de clocit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
in sfarsit am reusit sa dorm si eu mai bine, m-am trezit doar de vreo 3 ori la baie si am adormit repede la loc! ce bine! si ce bine ma simt la temperaturile astea! zau ca nu as mai vrea sa vina iar caldura!
aseara am facut o plimbare de vreo 2 ore pe jos si m-am simtit f. bine, doar ca ma dor f. tare talpile, ( nu esti singura marlena)
mie nu mi-a zis nimeni de nici un vaccin.....
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Despre vaccine, ca sa zic si eu? Prima data nu am facut nici un vaccin. Si nici acum nu mi-a recomandat nimeni de nici un fel. Oricum bebeii o sa faca vaccine la greu. Decat reactii aiurite de la ele, mai bine nu.
Despre hormonii nostri certareti, e cam nashpa pentru sotii nostri, pentru ca si dupa nastere o sa avem perioada de lauzie care e destul de "hormonista", ca sa zic asa. Poate chiar mai rau decat acuma, ca se cumuleaza si cu nopti nedormite...din experienta zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,am avut si eu de ceva zile probleme cu netul,plus ca la mine in casa se pune centrala si e dezastru general,drept care am absentat la greu..insa gata,acum sunt la curent cu tot!
M-a emotionat prima nastere,felicitari Alinutzza,,sa-ti traiasca ingerasul de fetita,deja mi-ai facut curaj!!!

Sofia,si eu iau Zymaflor din luna a saptea,unul sub limbuta seara,se dizolva rapid si cica e foarte bun ptr dantura!

Simodina,se pare ca Eliasul si-a reinceput activitatea,a nascut Roxana lui Iantu acolo saptamana trecuta parca;

Ieri am fost la servici cu prenatalul si nici vorba de salariul acela la nastere..cica nu stiu nimik..Are cineva legea sa mi-o trimita si mie?

In rest,de dormit dormim bine,bebe e activ,insa ma socheaza ca nu m-am mai ingrasat deloc..am 13 kg+ de o luna..nici burtica n-a evoulat prea tare,doar ca s-a totunjit un pic spre stern..Ca simptome,mi se intareste destul de des burta si ma jeneaza ca se lasa ca un pietroi la baza ei,si de-aici,am rarit-o zdravan cu iesirile..pe langa casa,cumitica..
Pupici,aveti grija de voi !
Moki,
33+

Mergi la inceput