Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

FELICITARI ALINA!!!!!!!!! mama ce m-am emotionat, am pus mana pe tel si l-am sunat pe sot sa il anunt .

Kristinuta hehehe ai 32 de saptamani s mai ai de fakut in casa cate ceva....eu am intrat in saptamana 34 si abia acum ma apuc de demolari , cred ca imi lipseste o doaga da asta e ... o sa stau la mama daca bebe se naste inainte de a termina prin casa.

Marlena esti in sapt 37 vai ce trece timpul.... acum realizez ce putin mai avem, iar eu din bagajul de spital doar pampers pt bebe am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Buna fetelor,
in primul rand sa va explic de ce intru asa de greu pe forum; chiar daca printesa mea adoarme, eu tot stau langa patutul ei si o urmaresc cum se stramba, cum se intinde. Parca mi-e frica sa plec de langa ea.
Despre cum ma simt eu, ce sa va spun, din punct de vedere al sanatatii, sunt ok, ma simt chiar bine. Rau e ca trec de la plans, atunci cand ma sperii de ceva, cum ar fi prima voma, la o fericire fara margini cand o vad cum zambeste si cauta sa suga, si asta in decurs de cateva minute.
Sotul meu nu stie ce sa mai faca sa fie de ajutor. Oricum a avut de alergat continuu cateva zile la rand.
O alta problema cu care ma confrunt sunt sfaturile contradictorii care le primesc. Si nu ma refer la cunostinte, ca pe acestea am inceput sa le ignor, ci ma refer la sfaturile primite de la cadre medicale. Acest lucru s-a intamplat inca de cand eram in spital. Am avut noroc totusi cu o asistenta, Rodica parca o chema, care m-a invatat sa-mi alaptez puiul corect, e foarte important acest lucru. Daca e alaptat corect, doarme bine si te ajuta sa ai laptic suficient.
Inca un lucru de care nu m-am ocupat inainte de nastere si e foarte important, este gasirea unui pediatru la care sa inscriu copilul dupa nastere. Eu acest lucru l-am rezolvat abia acum, dupa aproape o saptamana si nu e bine. Trebuie sa ai pe cineva pa care sa suni, oricand ai sau crezi ca ai vreo problema. Eu nu am mai avut contacte cu copilasi nou nascuti si m-au speriat foarte multe reactii ale fetitei, chiar daca acestea erau normale (ex. sughit mai puternic).
Maine o sa mergem la doctor, sa vada doamna daca ne dezvoltam normal.
As vrea sa va dau un sfat, odihniti-va cat mai mult. Sa nu conteze nimic mai mult decat sanatatea voastra si a copilului. Un copilas se dezvolta mult mai bine in burtica la mama lui, asa ca sa faceti bine sa-i aduceti pe lume la termen.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

tocmai am primit catalogul cu colectia de toamna iarna de la FORMES dar nu sunt modele prea grozave.....
Laura, bine ca ai aparut, chiar ma intrebam ce-i cu tine, zi-mi si mie pentru zymaflor ti-a dat dr. reteta? sau il iei de la farmacie pur si simplu? cine ti l-a recomandat? am citit si eu de zymaflor, dar nu mi-a recomandat nimeni sa iau....am auzit ca e bun pentru dantura!
Prietena lui Iantu a nascut la municipal, am citit eu, ca lauda de mama focului conditiile din municipal si dr. de acolo.....cred si eu ca a fost multumit....
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alinam, ai grija, prima data cand am citit de prima mamica din grupul nostru, m-am gandit la tine.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

vedeti ca maine pe National Geographic iar dau in reluare documentarul " in pantec" la ora 16.00- pentru cine nu l-a vazut inca. Eu ma uit iar, cred ca a cincea oara, dar imi place la nebunie, mai putin scenele cu nasterea, care imi dau fiori......
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Moki, Roxana lui Iantu a nascut cu Vladareanu (medic de la Elias) la Municipal...din pacate.
Sa speram ca se tin de cuvant si dau drumul la nasteri pe 15 august...dar vedeti si voi, cele cu santier, cum sunt muncitorii astia.
Sunteti norocoase ca v-ati apucat...eu am 32 de saptamani, astept sa plece musafirii (o sa am 35) si ma apuc sa schimb centrala, sa maresc caloriferele si sa refac holul :(( colac peste pupaza, tre' sa ma apuc si de camera lui bebe. sunt sigura ca nu termin pana la nastere, chit ca o sa stau cu gura pe muncitori non-stop, dar sunt asa indolenti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetele care sunteti cu renovarile acuma... Zau ca nu stiu cum rezistati. Eu am renovat tot apartamnetul in februari-martie si am crezut ca o iua razna de tot. Imi venea sa plec in lumea larga fara sa ma uit inapoi... Si pe atunci abia incepea sa se vada o burtica mica mica... si eu eram mult mai vioaie... Oricum va tin pumnii.

Ieri mi-am facut curaj si am spalt o parte din lucrusoarele lui bb. Azi le-am calcat si am pus la spalat partea a doua. Dupa ce is gata si astea poate bb sa vina linistit. Pt spital doar pampersi mai am de cumparat.

Alinutzza vrem si poze .

la burtici

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ce coincidenta!
SI eu azi separe ca am probleme cu hormonii. De cand am auzit de Alina am intrat in panica. Nu am nici casa in care sa aduc copilul. Casa din care ma mut e in santier, viitoarea mea casa e in santier, casa mamei mele e in santier...raman socrii unde sunt 4 catei...balosi si din pacate cam bolnavi. Asa ca drept urmare azi am sarit cu gura pe sot: vorbeste, rezolava, tocmeste, plateste...
Dupa-masa, la birou a trebuit sa ma cert cu un nene cu care nu aveam nici o treaba si au iesit scantei. Drept urmare m-am pus pe un plans isteric fara nici un motiv: nu eram suparata, cearta era una banala, la munca nu sunt stresata. Pur si simplu plangeam si oftam de mama focului si incercam sa rad printre lacrimi. Se uita tot biroul la mine ca la televizor. Drept urmare am rezolvat cearta fff ingenios insa m-am ales cu o reputatie nu prea placuta pentru o persoana serioasa cum incerc eu sa fiu.
Asta e robinet mi se spunea si in copilarie. Roteai un pic si izbucneam...

De fapt mi-e groaza ca nu o sa termin totul la timp iar sotul nu intelege lucurul acesta. Pana la urma si noi suntem niste biete animale si simtim nevoia sa ne facem culcus inainte de nastere.

Si eu tot cu centrala ma zbat acum...aprobari, muncitori, calorifere...ale naibii, nu vor sa se rezolve singure.
Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu incerc sa -mi linistesc bb-lina care se tot misca zi si noapte de cand a auzit ca mai are putin si e la termen. Nu stiu ce se tot agita...stiam ca acum nu mai au loc si mai si dorm dar se pare ca nu .
Ieri eram intr-un microbuz si se auzea muzica de la radio si mi se misca burta stanga -dreapta de ziceai ca vrea sa iasa afara .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alinutzza, zi-ne daca alaptezi, daca ti-a trebuit pompa, daca te dor sinii ... nu ne lasa sa fierbem acilea.
sofia, lasa, ca tu nasti ultima, nu mai stii ca asa ne-ai zis cind te-ai oferit sa fii mesagerul mamicilor?
Fetelor, numai jadi si Marlena au umblat pina acum la listuta; poate mai vrea sa incerce cineva, sa se anunte pentru capitolul asta; sa ma treceti pe lista imediat ce va anunta sofia, OK? (observati ce griji mari am, ca n-o sa ma scrieti pe lista)

Eu sint in sapaturi pe net dupa dr pediatru; fetele de pe calea Vitan, daca aflati de un dr bun la policlinica Vitan, dati si la mine un mesaj, ca as vrea sa vad dr dinainte, nu sa umblu cu bb pe la 3-4 dr pina sa gasesc pe cineva care imi place.

Ioana

Mergi la inceput