Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!Intrucat am intrat in prenatal de la inceputul lunii aug. nu v-am mai putut citi si nici nu stiti cat mi-au lipsit conversatiile voastre. Alinutzza, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de bucurie! M-am emotionat toata cand am vazut ca s-a spart gheata. Ce repede mai trece timpul asta!!Eu ma plictisesc rau acasa; toata ziua clocesc iar seara cand vine sotul sunt extrem de...obosita; nu pot pune masa, nu pot strange masa si-n plus vreau si masaj la picioare, ca doar se pot umfla si de la stat prea mult in pat,nu? Sarah este bine, saptamana viitoare mergem la nenea doctorul sa vedem cum a crescut si daca s-a intors; la 28 de sapt. nu era bine pozitionata; am remarcat ca in zilele ploioase nu prea este activa si nu prea mai "croseteaza"; seamana cu mami. In greutate am luat cam 10-11kg si merg ca o rata dar sunt tare mandra de burtica mea.Va pupic pe toate si vad ca tre' sa vin mai des pe la Int. caf., nu de alta dar multe fete urmeaza sa nasca si n-as vrea sa fiu ultima care vine cu felicitarileGabriela si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, ma bucur ca esti bine, chiar ieri m-am gindit la tine. Stiu ca tineai legatura cu LiaMia - mai stii ceva de ea? e bine? noua nu ne-a mai dat nici un semn de mai bine de o luna. Sa-i transmiti salutari din partea noastra, si nastere usoara, ca se apropie termenul si la ea!
Marlena, ai o bebelina dansatoare.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

In legatura cu medicul pediatru (de familie la care inscrii copilul) ..am inteles ca trebuie sa zici numele lui inca din maternitate pentru a trimite fisa copilului la el si a te programa la viitoarele vaccinari...eu m-am hotarat asupra medicului zilele trecute.

Jadi o sa trebuiasca sa fii pe faza in urmatoarele 3 saptamani ..asta daca nu se mai ofera cineva sa schimbe capitolul sau sa actualizeze listuta...in cazul in care pe mine si pe Ioana ne apuca nasterea in aceeasi perioada.
Da bblina mea e dansatoare de mica...cand nu mai misca ii puneam muzica si-si revenea imediat .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci IoanaDA, tin legatutra cu Liamia; am vorbit sapt. trecuta si era putin necajita din cauza fatului ca i s-a spus ca bebe e cu o sapt. mai mic. Zilele astea merge sa consulte si un alt echografist. In rest, starea ei era una foarte buna; chiar m-a intrebat daca v-am mai citit. O sa-i cer permisiunea sa va scriu mai multe despre ea;Gata, tre sa ma ridic de pe scaunul asta ca ma doare spatele.

Mergi la inceput

ce sa fac daca am tastarnitza azi ... Promit sa "vorbesc" mai putin de saptamina viitoare, de cind o sa vina maica-mea sa stea cu mine, ca sa nu ma plictisesc asteptind nasterea.

Pentru viitoarele mamici de fete, un link fain www.jurnalul.ro/articol.php?id=3694" target="_blank">aici. L-am gasit la alt subiect aici la Odiseea. Pot sa citeasca si mamicile de baietei.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ioana, ai dreptate, eu nasc ultima - in principiu!. Sper sa fie asa ca sa am timp sa le fac pe toate.
Daca tot veni vorba de responsabilitatea mea, te voi ruga sa imi mai zici odata la ce capitol ai dat explicatiile sa ma aventurez si eu sa schimb capitolul si cum sa adug in listuta informatii noi.
Eventual sa punem pe prima pagina numarul meu de telefon, cum am vazut ca au facut mamicile de la iulie-august?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, foarte dragutz articolul. Este luat din suplimentul din Jurnalul national de azi. E suplimentul de sanatate si numarul acesta este special "maternitate". E interesant, eu l-am cumparat, o sa il citesc diseara, in liniste.
Oricum deja ma obisnuisem cu ideea ca e fetitza, chiar daca la inceput imi doream nespus un baietzel. Oricum, din ce am observat, intr-adevar fetitzele sunt mai precoce, dar si baieteii sunt extrem de inteligenti. Sa nu le suparam pe mamicile de baietei.

Mergi la inceput

Alinutzza, multumim pentru detalii! Ai grija de tine si de bebelusha. Fetelor, Alinutzza e inca moderata, si mesajele ei apar un pic mai tirziu, dar peste 4 mesaje scapa de moderare.
sofia, daca iti pui mobilul pe net, orice psihopat te poate suna la orice ora - eu una nu m-as risca, doar daca insisti tu ... Fetele stiu ca mobilul tau este in adresa noastra comuna de mail, si oricine il poate lua de acolo - daca nu stiti parola sa-mi dati PM.

Despre cum se schimba capitolul cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50835&whichpage=1" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Alinuzza ! Sa cresteti maricele, frumoase, destepte si mai ales sanatoase!

Eu am avut ceva trebuiri si cind am vazut ca ati scris 8 pagini in 2 zile mi s-a parut ceva ceva si am intrat pe prima pagina... abia astept sa vina sotul din peregrinari ca sa il anunt!

Fetelor, stiu ca e un exemplu pozitiv dar va rog eu, mai stationati un pic... eventual o sa va trimit numarul meu de celular pe adresa septoct2005@yahoo.com ca sa imi puteti da sms-uri daca daca... Stiu ca parca si Sofia se oferise, numai sa ne anuntati!

Eu o sa mai vin pe la servici pina la 36 de sapt. se pare. Asa ca ma pregatesc sufleteste de munca... desi am exagerat zilele astea , ma simt super execelent, doar azi-noapte nu am putut dormi de la 3 la 4.30 ca ma gindeam la servici, ce mai am de facut , de aranjat, etc.

Codruta, zice sotul ca si eu sforai si sincer il cred , oricum am o respiratie mai grea. Il cred dar nu ii spun asta ca sa il enervez, i-am spus sa ma inregistreze cind sforai ca sa aud si eu dovada, hehe.

Miflore, nu te vaccina maica! Eu am tot auzit niste chestii cu vaccinarile ca nu m-as vaccina gravida nici de acum in 100 de ani! Cind o fi bb out, atunci pot sa ma vaccinez si impotriva nesimtirii, hehe!

Fetelor, sa nu rideti, dar azi sint un pic sensibila gindindu-ma ca mai avem atit de putin timp!

Rezistati, rezistati si iar rezistati!

Jadi
31+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticilor!
Mamaaaaa, ce emotii! Cand am intrat azi pe prima pagina, primul gand a fost ca am gresit subiectul, am zis ca oi fi nimerit la mamici de iulie august. dupa aceea m-am dezmeticit. Nu-mi vine sa cred!!!!!
Alina, felicitari!!!!!!!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o fetita sanatoasa, frumoasa si cu mult noroc!
Deci s-a spart gheata..........
Am fost si noi ieri la eco. Suntem bine, avem 1800 g, suntem in prezentatie craniana si totul e cum trebuie. Doamne ajuta! In sapt 36 cica tre sa fac cultura aia de col. O fi dureros? Voi ati facut?

Raluca, 31 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput