Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
jadi spune:
Am uitat sa va spun , bb a inceput sa lucreze la instalatia de alimentare... doar pe titi sting unde am inceput sa murdaresc un pic sutienele plus ca ma doare un pic.
La titi drept, nesemnificativ, hehe!
Jadi
31+
PS: Uite minunea blonda!
iaca_poze
mysweetest spune:
Eu nu stiu ce am ca de vreo 2 zile de cand s-a racit afara mi-e somn continuu si ma simt ca in primul trimestru obosita si mi-e si foame mereu.
Mai am si o jena undeva sub sani, pe mijloc..nici nu stiu cum sa explic...parca ma doare stomacul dar nici arsuri nu sunt, cred ca e de fapt foarte inghesuit si respir tare greu.
Interesant articol Ioana!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.
mary ilie spune:
ioana, dr. pediatra de care iti vorbeam tocmai a plecat in concediu, si mi-a transmis prin cumnata mea, sa merg la ea la cabinet dupa 1 septembrie, cand se intoarce....pentru mine e bine, dar Miruna ta nu cred ca mai asteapta pana atunci.....oricum , daca nu gasesti pe altcineva, te tin la curent!
fetelor eu tocmai am observat ca nu prea mai sunt in stare sa ma spal pe cap, mare chin pe capul meu....cred ca o sa iau masuri, ma tund ca nu mai tine....
mary 33+
jadi spune:
Marlena,
daca e sa ma iau dupa o matusa de-a mea din Braila, citez la intimplare: ei, cind o sa simti ca ti s-a eliberat stomacul adica a coborit sarcina mai ai exact 3 zile si nasti... noi tare rideam de ea cu alea 3 zile dar ar fi interesant de stiut daca chiar asa este!
Jadi
31+
iaca_poze
mysweetest spune:
Da intr-adevar interesant de stiut Jadi chestia cu cele 3 zile...o sa tin cont
.
Da Sofia cred ca poti incerca numai sa mai ai putina rabdare sa ajungem la pagina 10.
Marlena &
poze.
mysweetest spune:
Fetelor ce ma sperie pe mine la nasterea normala este ca nu stiu pe unde ma apuca si durata ei...de dureri nu mi-e f teama.
Eu de ex. vreau sa ma duc la spital si in maxim o ora sa nasc nu sa stau cateva ore in contractii pana sa nasc.
Stiu de la mama ca au apucat-o contractiile dimineata la 6 si la 9 eu deja scosesem nasul afara.
Marlena &
poze.
Ioana75 spune:
Bravo sofia, ne-ai mutat cu bine
.
Raluca, felicitari pentru eco. Eu am facut cultura de col, nu e placut, dar dureaza mai putin de 1 minut
.
Ioana
sofia_misicu spune:
Ups!!!
Hai ca o sa va spun o povestire luuuuuuuuuuunga ca sa ajungem si la pagina 10 pentru ca eu sunt complet cu capul in nori si credeam ca suntem deja la pagina 10 asa ca
am schimbat capitolul. Sorry
SI nu numai ca l-am schimbat, dar m-am si stresat ca iesiti din pagina 10!!!
Oricum sunt foarte mandra de mine...Ca eu deobicei pricep greu daca citesc de pe hartie si nu imi explica face a face cineva.
Faza cu coboratul burtii stiu ca nu e o regula. Colegei mele de munca care a nascut in aprilie i-a coborat burta cu mai bine de 2 saptamani inainte sa nasca.
Mary eu nu am probleme cu ridicatul bratelor ci cu coboratul lor. Cand vreau sa imi leg sireturile parca sunt un balon si ma rostogolesc pe toate partile, mai putin in jos...Odata m-am chinuit cateva minute bine pana sa reusesc iar cand m-am ridicat eram toata rosie si plina de draci. Ma atentioneaza lumea pe strada ca am siretul desfacut iar eu le multumesc si trec mai departe...
Hai ca poate am trecut la pg 10.