Impreuna, Timisoara! (16)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Doris, am vazut perdelute foarte dragute (din material din alea vaporos, ca mie ala imi place) la Materna si Casa Mosibel pe Aradului. Spor la cumparaturi.
Nu mai zi de plimbare ca eu abia astept sa ies ... si inca nu pot.
Gabi, mamik de Eva
si Lucas
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Saluti fetele,
Doris,in sfarsit ai terminat si tu cu renovatul....hai,incepe sa te bucuri de conced',meriti si tu oleaca de pauza!
Gabi,ce frumos scri de Eva!Mi-o si imaginez citindu-te...ce sa zic?Ca si Alex era tot in funduletul Luanei si chiar si acum,ca asta mica ii mai plesneste cate una si tot o pupaceste si o dragaleste pana o face sa tipe....Bravo ca ai copii sanatosi,ca de frumosi...nu mai zic!De Eva stiu ca-i frumoasa,asa ca,cum am mai scris,abia astept sa-l vad si pe flacau.....Va pup !
Lili,hai nu te mai supara....asa sunt viitorii tatici,olecuta mai stresati...Pai ce o sa faca cand o sa ii acorzi toata atentia bulintei Codruta?Mai bine mergi si ia ce iti place tie,ca am observat ca in general taticii nu prea le au cu shoppingul,vorbesc si din experienta...Sa fiti sanatoase!
Miro,hehehehehehe....i-am aratat lu Marius!A zambit !Il conving eu cumva sa mai intre si p-aici!Gata cu curatenia?
Mey gagici,va pup!Sa aveti o saptamana buna !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Tare rar apuc sa va citesc cu fetitele astea ale mele. Nu ma prea lasa 5 minute sa stau linistita in fata calculatorului.
Da cind prind un pic de timp citesc pe nerasuflate 7, 8 pagini!
Si imi faceti un dor de Timisoara! Sper sa apuc sa va scriu mai des si prin martie cind voi fi in Tim sa ma primiti si pe mine la vreo intilneala de-a voastra
Ana am inscris-o si eu pe Caroline pe Tiffany si cind am vazut cum primeste voturile primul bebelus am scris la administratorul site-ului si l-am rugat sa o transfere la copii si nu la bebelusi! (asa ca nu mai concureaza cu Loana care e asa de draguta si cel de pe primul loc ... ma abtin sa nu supar pe cineva!!
Mi-a raspuns administratorul ca vede si el ca e ceva necurat la mijloc dar ca nu are cum sa il opreasca! Ai vazut cite voturi are acum?? A obtinut cam 600 de voturi intr-o zi! Din pacate exista programe care schimba IP -ul calculatorului si care ii permite sa puna cite voturi doreste! Lasa ca tot ale noatre sunt mai frumoase , da stiu ca e suparator sa triseze cineva asa si mai ales pentru ce??? Ca daca ar fi vreo miza!
Fetelor astept sa puneti poze din Unirii sa mai vad si eu cum e pe acolo si sa va cunosc si eu macar numai din poze
Va pup
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
bulina_buclucasa spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari Ana Gabi Doris
sunteti niste dragute!
Nu am intrat ieri prntru ca am fost la tara. A fost dragut, m-au dus socrii, cu umbreluta, la pescuit, sa ma distrezi. Nu am prins nimic, decit niste pepeni....la umbra
si apoi am stat prin porumbi, ca imi tot trebuia ...
pepenii-s de vina...hi-hi-hi
Sper ca si voi ati avut o duminica frumoasa! Va pup si va doresc o saptamina cit se poate de usoara
Giova spune:
neatza gagici!!!
Gabi ma bucur ca Lucas e cuminte si mancacios si ca Eva il iubeste enorm. Asa si trebuie.
Eu as avea o multime de intrebari de pus, dar te las cu calm sa-mi povestesti totul. De la inceput- la sfarsit.
Mai ales ca avem acelasi ginecolog.
Niste poze cu pufuletul de Lucas cand pui?
Lili zic si eu ce-au zis fetele. da-i putin timp sa se obisnuiasca si sa se acomodeze cu noua situatie.
Asa ma asteptam de la al meu sa reactioneze, dar el intra cu mine peste tot, se intereseaza si vrea ca el sa-i cumpere anumite lucruri si jucarii.
Dana si eu vreau cartea.
Doris, Ana va pupic si abia astept sa ne vedem.
Doris i-a zi, cand o tunzi putin pe fata, ca-i pica tare parul. Zici ca eu alaptez.
Ne-am mutat. si prima noapte (adica ieri) am dormit-o singura in noua casa, care e urataaaaaaaaaaa.
Clau s-a dus la Alba cu mama si sora-mea sa-i faca pasaportul. Cica pana la sf. lui aug. e gata. Dar trebyuie sa mearga personal dupa el, asa ca neaparat pilele trebuie sa intre in functiune. Nu de alta, dar sa nu mai faca un drum asa, pt. o prostie.
Aseara am facut o criza de , incat Clau a vrut sa se intoarca de pe drum, ca sa ma ia cu ei. Nu-mi place deloc ap., mi-a zis ca ne mutam daca vrem, numai sa gasim altul. Sper sa vb. azi cu calm si sa vedem ce facem.
Sambata in Selgros ne-am dus sa ne uitam de saltea si am ajuns acasa cu un leu enor pt. Marco (2 mil.), din plus. E gen saltea, pui bebele pe burta leului si il tine cu labele sa nu pice. Doamne ce super e!!!
Pupici si la celelalte fete din Banat.poze
gio si bb 18+
danitin spune:
Salutari la toate fetele! Am avut un week-end minunat, am fost plecati din oras, vineri seara am facut peste pe gratar si am baut un vin super fain, samabata am facut frigarui si galuste cu prune iar Lori s-a jucat in nisip, duminica am fost la Timis intr-o adevarata aventura. Am luat-o pe un drum vechi, pe care il steam de pe vremea in care mergem cu parintii. Dupa aprox. 1 km de mers pe fagasuri inguste, ziceai ca acum-acum pica masina intre ele, am ajuns langa padure, intr-un loc unde nu mai se putea inainta. Am luat bagajele si copilul in spinare si prin noroaie, urzici, balti si lastaris am ajuns la dig. Am traversat digul cu copilul in brate, am gasit un loc super salcii, umbra, liniste, flori iar Lori, obosita de atata drum a adormit instantaneu si a tot dormit pana s-a facut ora de plecare
Giova, nu fi suparata, nici mie nu mi-a placut cu arata casa dupa ce am renovat-o dar, in timp, poate mai reusesti sa schimbi cate ceva. Ce zici de feng shui?
Mihi, sper ca te-ai simtit bine la nunta. A cui a fost?
Gabi, inca o data sanatate si fericire...si putere.
Ana, am dus-o pe Lori la homeopat preventive, poate tratamentul prescris sa ne fereasca de alte belele.
Bulinuta, nu fi suparata pe sot, al meu venea cu mine peste tot dar mai rau ma enerva ca-I ceream parerea si el raspundea la toate DA. Abia pe urma mi-a spus ca ii era asa de frica san u ma scoata din sarite de, toane de graviduta ca nu avea curajul sa-si spuna parerea.
Doris, eu mi-am luat perdea de bucatarie un vis, alba, creponata, vaporoasa, cu niste flori bordo mari din Practiker. O taie si croieste pe loc.
Revin cu intrebarea: stiti cat costa sa bag gaz la casa si o firma buna pentru asta?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
dia_codat spune:
Ai vazut Ana ca a fost descalificat primul clasat pe Tiffany pentru voturi primite in mod frauduros!!
In sfirsit au facut ceva!
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
Ana68 spune:
Saluti fete,
Dia,esti o scumpa!Saru-mana de incurajari!
Cum am mai scris....concursul acela e o mare farsa!Degeaba se strofoaca administratorul sa faca ceva....e vax albina!Am vazut ca acel copilas,care n-are nici o vina saracutu' ca taticul sau mamica lui nu judeca limpede,a fost descalificat,azi in jurul orei 12.00....Am intrat acum 10 minute iar acolo,ca sa vad cate voturi a mai primit Luana,iar -surpriza -copilasul descalificat era bine merci pe primul loc,ca si cand nimic nu s-a intamplat....Am mai scris; nu tricoul ala de doi bani m-a determinat s-o inscriu pe Luana in concurs ,ci bucuria de a o vedea si pe ea intr-o galerie alaturi de alti copiluti,curiozitatea de a vedea daca exista posibilitatea de a concura si a castiga si,de ce nu?,de a testa senzatia bucuriei ca Luana ar putea fi "copilul lunii".Iti multumesc mult pentru simpatie si sa aveti parte numai de bucurii!
Fetelor,care sunteti Mariute,sa fiti iubite,sanatoase si sa aveti parte de tot binele din lume!LA MULTI ANI!Sa traiti cu numele!
Va pup pe toate ....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
bulina_buclucasa spune:
Buna!
Va multumesc si ma bucur ca mi-ati scris si voi despre experientele cu sotii. E clar, sunt de neschimbat, doar ca eu imi faceam iluzii ca o sa fie putin altfel
O sa incerc sa ma acomodezi si cu asta si sa privesc partea buna a lucrurilor
: in curind o sa am un bebic,
Asta trebuie sa fie ceva extraordinar!
Giova, Dianatin, va multumesc!
Ciao!
dia_codat spune:
Ana68 hai ca iti raspund direct aici la ce m-ai intrebat pe mesaje
Noi suntem la studii in Franta de 4 ani deci nu suntem plecati de tot.
Intre timp in Romania sunt in concediu de cresterea copilului (m-am aranjat cu concediu la doi copii) dar va trebui sa ma intorc la post in martie cind Stephanie va avea 2 ani.
Din pacate de cind suntem aici nu mai avem concediu adevarat (anul trecut doar am fost o saptamina in Spania cu sora mea) pentur noi vara este ca sa muncim sa putem sa ne intretinem aici si sa ne stringem ceva banuti pe cind ne intoarcem acasa fiindca sin doua salarii de profesor nu prea o sa reusim sa intretinem cum trebuie doi copii!
De trei veri a venit mama mea sa stea cu copii ca sa putem muncii amindoi iar acum vine doar in septembrie ca sa pot sa imi finalizez teza de doctorat.
Cam asta despre mine, sper cind ma voi intoarce sa putem sa ne intilnim sa va cunosc si eu !