Impreuna, Timisoara! (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza Timisoara!!!
ce vreme urata!!
Pe unde sunteti gagici?nu mai dati nici un semn.
Acum, ca e si Clau acasa, parca nu mai e asa naspa ap., dar daca tot gasesc unul mai misto, ne mutam.Numai ca trebuie gasit pana sambata cand se intorc proprietarii din concediu, ca facem contractul si le dam banii.
ANA am mai bagat 3 voturi, dar se pare ca e unul in fata ei.
haideti sa o votam pe Luana!!!

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut fetele, intru scurt ca in 10 minute am direct dar am vazut ca suntem pe pagina 2 si m-am gandit sa remediez situatia. Da ce timp poate sa fie, mi'e un somn......

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Vad ca nu prea am mult de citit in urma desi am lipsit vreo 2 zile, tre sa plec dar nu puteam sa stau nepasatoare sa vad cum stam pe pag 2.
Am avut mult de lucru dar vad eu cand pot sa trag chiulul si mai vorbim!

Sanatate, distractie si sa auzim numai vesti bune
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Buna!

Desi ploua, suntem foarte active (eu si bebica din burtica ) Am plantat floricele si speram sa se prinda

Sper ca si voi sunteti ok!
Va pup !

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?
stiu ca va feriti de ploaie, dar ce aveti cu DC-ul?
si noi am fost tare activi azi, si fericiti, ca primim din Franta o lenjerie superba de patut. Abia astept sa ajunga, dar la sf. lui noiembrie.
Am mai primit de la alta prietena din Canada o pereche de pantaloni de gravi, super moderni si misto.
am primii pantaloni de toamna-iarna.
Va pupic si plecam si noi spre casa.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,
Dia,ti-am vazut fata:e pe locul I la categoria ei de varsta...Felicitari!
Am citit cu interes ce ai postat....Eu,in locul tau,m-as zapaci de tot...Sper sa ai timp vreodata ,cand o fi vreo intalneala,sa vi si tu...Va doresc tot binele din lume,sa fiti sanatosi si spor la munca!
Ioana,multam' de vot!Am impresia ca te plictisesti acasa!!!!!Si mie mi se pare cam slaba activitatea asta pe aici pe la noi....Pai gandeste-te si tu:Miro a plecat de urgenta ,cu o problema,Doris e in concediu,Gabi e cu bebita ocupata,Giuliatm renoveaza la greu sa termine apartamentul,Silvana e in concediu,Simina e la tara,Alexa e la Bailesti la parinti,iar celelalte fete....intra mai rar ca au treburi sau sunt prin concedii sau au treaba cu bebicii....ma refer aici la Oana si Amutza....
Ramanem noi pe pozitii...ducem stindardul spre noi culmi de glorie...iti place ce poezie am in mine?
Tu cum te mai simti?Ce mai face Marcolino?Va pup si sa auzim de bine!
Danitin,ce face spiridusu' Loriana?Cred ca ii ciuda ca ploua afara si nu poate iesi la joaca.....Vaaaaaiiii...ai mei sunt suparati foc ca nu pot merge afara,ne termina nervii.....cu cate prostii fac prin casa...Pupici printesucai!
Mihi,ce mai face Octavian?Cum mai este?
Fetele ,va pup si mai vorbim!Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Buna dimineatza Timisoara,
am cam kiulit in ultimul timp pe forum, am intrat sa uploadez pozele de la vizita in maternitate cand a nascut Gabi .... pacat ca nu l-am putut vedea pe micutzul lucas
asadar pozele sunt supeeer si sunt aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/slideshow?.dir=/4b09&.src=ph

pe sapt viitoare sper sa ma mut, si atunci oi fi mai calma si oi avea timp si de forum, mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Neatza !!!!
Misto pozele Iulia. Asa am vazut si eu putin din maternitatea Bega. Si dupa ce a mai povestit si gabi, cu groaza ma voi duce acolo. Dar sunt numai cateva zile si important e bebele.Nu ne mai uitam la peisaj si asternuturi.
Iulia mai ai mult la ap.? Unde stati? tot acolo sau v-ati mutat in altul cu chirie?

Ana eu nu sunt acasa, sunt la munca. si aici ma cam plictisesc.Dar de ieri a venit unul din sefi si pana maine,nu prea am timp de altele.
Incep sa ma acomodez cu noul ap.Hainele sunt tot in saci in mijlocul sufrageriei. Nu prea am chef sa le pun la loc in dulapuri.
Eu o votez pe Luana in fiecare zi, asa ca.... stiu ca am facut tot ce s-a putut.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

am pus pozici noi !!!!http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=27da
Giova am cumparat in primavara un apartament in Aradului, si abia acu il gat, dupa multe peripetii, nu mai am rabdare, vreau sa ma mut!
pupici

Mergi la inceput

apropo .... voi ce tot votati acolo?! .... e luana in ceva concurs? ... ca votam dar ziceti-mi si mie, ca io is in urma cu stirile ....

Mergi la inceput