Impreuna, Timisoara! (16)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
ne-au venit mamicile.
Le-am bagat in noul ap. la curatenie, asta dupa ce le-am dat sa manance.
eu cu sora-mea am mai trecut putin pe la birou si pe urma acasa la impachetat.
Nu-mi mai place ap., cand am vazut ce moaca a facut sora-mea si cum se stramba mama la mobila din bucatarie..., dar daca nu am gasit altceva mai bun cu centrala asta e.
Incerc sa ma consolez si sper ca dupa ce este curatat si cu lucrurile noastre sa arate mai bine.poze
gio si bb 18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihi spune:
Sfarsit de saptamana super va doresc la toate!
Maine ma duc la nunta si deja sunt nervoasa ca nu stiu in ce sa ma imbrac si n-am timp sa ma intolesc acum!
Va pup
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Intru scurt sa va salut si sa va pupacesc pentru urarile frumoase si vizite! Sunteti niste dulci toate
Suntem bine, papam, laptele din pacate inca nu ajunge ... dar sper sa progresam in directia asta.
Mi-e cam somn ca toata ziua am umblat azi, am fost pe la job cu praji si sampanie, dupa aia a mai venit lume pe la mine ... etc.
Nu mai apuc azi sa va pove despre nastere, dar mai intru in curand. Daca aveti intrebari fetele burtoase , voi incerca sa va lamuresc. Conditiile la Bega sunt naspa, dar cel mai mult ajuta o atitudine pozitiva si sa ignori ceea ce oricum nu poti evita sau schimba. Sunt alte lucruri mai importante decat cearsafurile rupte si peretii scorojiti.
Va pup pe toate!
Gabi, mamik de Eve
si Lucas
POZE
Ana68 spune:
Saluti fete,
Intru si io mai tarziu,ca azi am avut o zi tare plina...Dimineata m-am enervat cand am vazut cum toarna afara....In fine,am alimentat crestinutii astia doi ai mei si...s-a oprit ploaia si da-i bataie prin oras...Am platit UPCul,curentul,o factura Rom telecom,am facut piata...Am ajuns acasa termiata,cu nervii undeva sub nivelul marii...m-a terminat Luana:a urlat aproape tot timpul,vroia numai in brate sau in carca,pe jos vroia sa mearga numai pe unde ii venea ei cheful....ce sa va mai zic fetele?Teroarea!Bine ca si-a revenit din raceala,acum totul e in regula!
Am vazut de intalneala propusa de Doris:ce sa zic?As veni eu,dar nu prea pot...Asa ca ma gandesc ,cum zicea Doris,s-o amanam olecuta...vad ca multe nu pot veni....E rau?
Doris,te pup inca o data si ma bucur mult ca Ines si-a revenit...Spor la treaba in casa!Mai vorbim...
Gabi,ce mult ma bucur ca sunteti bine si ca Lucas e un papacios....Hehehehe.....de pe acum arata ca e barbatel,nu sta cuminte la schimbat pampers.....Dragul de el!Abia astept sa puteti iesi la o plimbarica,sa ne intalnim sa il vedem si noi...ca eu abia astept....Ce face Eva?Nu vrea sa aibe si ea grija de fratior?
Mihi,sa ai distractie placuta!
Ioana,ce esti mey suparata?las' ca iti trece...Ca doar nu e apartamentul vostru....La tine acasa,cand vei fi,poti sa-ti pui si oglinzi pe tavan sau faci cum o sa vrea muschii tai...No,te pup si spune la bunicute spor la treaba!
Strunfita,bun venit la noi.....Sanatate multa la bebe Bogdan si sa aveti parte numai de bine!Sper sa ne cunoastem curand.
Bea,buna treaba cu gandurile pozitive.....sa fie cum zici!
Dana(danitin),sa inteleg ca ati tras un chef pe cinste?!Ce misto!Mey,ce pofta mi-ai facut cu tortul ala al soacrei tale....De ce ai fost cu Lori la homeopat?Eu sunt in urma cu treaba asta sau am uitat....???Batranetea!Ii dai micutei preventiv sau numai asa,pentru ca o dor gingiutele?Pupam printesa mititica...
Dana(alexa),am terminat cartea.Tre' sa ne intalnim sa ti-o dau.Nu am citit-o,am devorat-o!Abia astept sa mi-o dai pe urmatoarea.Te pup si distractie faina cu prichindelul!
Simina,sa aveti parte de vreme super si sa va distrati cu Deianu'...Va pupic!
Miro....oho...mobilizare mare la tine,mey!Cum i-ai convins pe masculi?Na,spor la treaba,mama draga...Sa nu te agiti prea tare,ca mai am nevoie de tine,pricepit?Te pup !
Lili,ma bucur sa citesc ca sunteti bine....Cum sa n-o scoateti cu bine la capat?pai sigur ca o sa fie bine...
Mai fete,hai ca mai vorbim...Nu stiu cand am sa mai intru,sper sa reusesc maine...A venit la noi si Dunia,fata lui Marius !
Va pup si weekend frumos tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mirona spune:
Ia uitati ce am gasit eu la pagina 1 ....
quote:
Originally posted by nightloser
Buna seara Timisoara !
Buna seara si tie Marius, din pacate ... cam cu 4 zile si la 7 pagini dupa.
Ma bucur ca nu ai renuntat la a scie pe DC ... cu toate ca ai fost intampinat ... cum ai fost.
Bine ai venit pe la noi. Fug repede sa te trec in listutza noastra. Te mai asteptam .... cu mesaje mai lungi ...
![](icon_smile_wink.gif)
Gabi bine ai venit acasa. Ne bucuram ca BB Lucas e bine si papa bine. Abia asteptam sa-i faci inaugurarea la intalnelile noastre. Tu cum te simti? Sper ca bine ... cand ai tu timp mai intra si mai pove cate ceva.
Miro
My ticker
diana1971 spune:
Dragele mele ....buna dimineata !!!!
merci de INVITATIE in Toata Unirii ...eram curioasa sa va vad dar azi (sambata 13 aug)megem la "munte" ca sa zic asa..sunt mai mult dealuri.
Ieri un dobitoc mi-a lovit masina ...in lateral in partea mea ... norok ca eram jos; am vrut sa-l bat ..pe cuvant !! nu stiu ce mi=a venit dar asa tontzi sunt unii...si aveam prog la doc. Budau in 30 min...M-am calmat abea cand am ajuns la medic, noeoc ca a fost super simpatic. Bd a fost si el o figura- ne-a aratat 1 deget,aratatorul...
in rest e bine. Merg in concediu linistita.
Mirona - ce e cu gandurile astea .. stii legile lui murphy?... zambeste maine va fi mai rau !La sca si eu tot asa imi petrec ziua...alerg, rezolv, fac si seara ...parca nimik nu e iesit cum am vrut .
va doresc numai bine
va pup
sa aveti grija de voi si bb
diana 27s+2
bulina_buclucasa spune:
Ciao!
Azi sunt tare necajita...
M-am tirit sotul sa vedem de saltelute pentru patut si haine de bebici ,prin euro.
A venit dar nu a mers cu mine prin magazine, m-a asteptat afara citind zearul Apoi tre sa ma rog pentru un pic de atentie...
prefera sa faca orce altceva, decit sa-si petreaca timpul cu mine
Parca l-asi pedepsi cind zic sa stea cu mine sau sa mergem la plimbare....
Sunt mare si rounda,acuma, dar chiar asa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Un pupic maaare pentru Bulinuta noastra, sa nu mai fie suparata
Eu zic ca e panicat tare, de aia se comporta asa. Nu face fata emotional ... Bine, nu mi se pare corect ce face ..... ca ar trebui sa lase egoismul la o parte si sa treaca peste ce simte el, sa treci tu pe primul loc si Codruta.
Apropos, cat costa saltelele in Euro, ca nu mai stiu? ... si trebe si eu sa o schimb pe a mea ca asta de la Eva nu mai e buna.
Ana, Eva e tot timpul prezenta langa bebe, vrea sa ajute la tot ce se face, la schimbat, baita, papica (cand primeste completare la bibe). E tare dulce si agitata si pupacioasa. Chiar azi mi-a zis ca-l iubeste mult ca e asa dragut si pufos tot .
Eu sunt foarte bine si fericita ca mi-a venit laptele. Mai rar avem nevoie de completare la bibe. E tare papacios si destul de cumintel. O singura data ma trezeste noaptea, eu zic ca e super ptr. un bebe de 1 saptamana ...
Weekend placut tuturor!
Asa mult imi doresc sa ies si eu la plimbare in parc, dar mai asteptam putin. Momentan mai stam pe la fereastra sa ne acomodam cu aerul.
Gabi, mamik de Eve
si Lucas
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Buna, Timisoara!
Azi noapte am terminat si noi cu renovarile in bucatarie.
Azi ne odihnim ca e duminica.
Bulinuto, pacat ca nu ii place sotiorului sa te insoteasca, dar stii ceva, ia-ti tu ce-ti place, si data viitoare nu-l mai lua, mergi singura...asa sunt barbatii...eu la Ines i-am cumparat singura tot.
Ce era greu de carat, plateam, si el ridica produsul din magazin,intotdeauna i-a placut tot ce am luat.
Gabi, ma bucur ca Lucas e bine, mai ales ca doarme, esti o fericita.
Cu laptele, mai asteapta, sa traga el cu sete, si atunci poate vei avea mai mult.
Pe cand poze, ca eu abia astept sa-l vad...
Fetele, dati si la mine o sugestie, de unde pot sa-mi cumpar o perdeluta de bucatarie, mai moderna, scurta, gata facuta?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Cine vine azi dupa-masa afara cu copii?
Noi iesim cu Ines pe la 17, in Parcul Botanic.
Daca vrea cineva, sunati pe fata sa ne intalnim.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI