Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova esti o norocoasa daca nu ai nic un fel de durere!
Bravo tie!
Despre ce sutiene vrobiti ca nu cred ca am fost atenta

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetele,
Eu mi-am luat de la Lotto un sutien "sport" si de la House of Art doua brasiere(ieftine)! Sutienul, chiar daca e de firma, a costat vreo 250.000 si este foarte bun. Singura problema e ca... deh, fara sarme si intarituri, asa ca, daca e posibil, sanii mei arata si mai mari decat sunt.
Si eu mai am dureri, intepaturi dar mult mai putin decat la inceputul sarcinii. Nu ma mai sperii, iau no-spa si stau linistita. Si da, la mine are legatura cu hainele stramte pe talie!

J 14fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Help la viitoarele mamici! In primul rind, poate cineva sa-mi spuna daca am avut UM la 12 mai care este DPN-UL? Please.Si legat de No-spa, cite pe zi pot sa iau?Nu am dureri mari, dar seara, sau cind mi-e frig ma mai inteapa putin burtica.Multumesc mult.
12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele,

Dori73, ai aceeasi data a UM cu mine - 12mai, deci cel putin teoretic avem acelasi DPN: 16.02.2006

Legat de No-Spa, nu stiu ce sa iti zic, aici nu se da. Eu am avut ceva contractii si doctoritza mi-a dat un produs numai cu Magneziu, a zis ca pot lua de la 3 pe zi pana la de 3 ori cate 2 pe zi, se merge pe auto-dozare in functie de necesitate.

Adriana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dori intra pe http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco si iti calculeaza DNP-ul
Nospa mie doctora mi-a spus ca pot sa iau intre 1-3 pastille pe zi, la nevoie

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA FETELOR!
MARAKI, eu am o prietena care tocmai a nascut de vreo luna si asa mi-a zis, ca i-a facut epidurala dupa ce a avut dilatatie 4 si ca a avut dureri mari pana sa-i faca. Dar vorba Denisei, mai avem mult pana atunci, sa nu ne ingrijoram de acum.
TOANCA, eu sunt la dr.Dana Oprescu. Am 2 prietene care au nascut cu ea, dintre care una dintre ele 2 copii. Ele au fost foarte multumite si asa am ajuns si eu la ea.
In legatura cu imbracamintea, eu nu suport nimic care sa ma stranga cat de putin la burta, nu mai pot purta nici o pereche de pantaloni sau fusta pe care le purtam inainte. Cred ca posibil sa va doara burtica daca o strangeti cu haine stramte.
DORI, mie mi-a zis dr. ca pot sa iau pana la 3 No-Spa pe zi, dar am luat aproape mereu numai una pe zi. Totusi nu cred ca e bine sa abuzam. Mie mi-a zis sa iau doar atunci cand durerea este insotita de intarirea abdomenului inferior. Durerea poate fi si de la intinderea ligamentelor si nu e cazul sa ne indopam cu pastile si pentru asta. Asa ca daca simti tu la mana ca ai si burtica tare, atunci poti sa iei. Sarcina usoara!
JG, sa porti sanatoasa sutienele! Si foarte bine ca se vad sanii mari, asa e frumos!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Iti multumesc multe de tot.Daca poti sa-mi explici chestia asta / Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
24-Nov-2005 .Eu am inteles ca incepind cu a 14-a sapt.riscul unui avort este mic.Mersi anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am sunat-o si eu pe sora-mea si fuge sa-mi ia un sutien, macar, deseara pleaca spre romania. abia astept.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Merisca mult adriana i.Imi pare bine ca nu sunt singurica la acea data...de pe acest site!Vreau sa te intreb ceva/ daca imi fac maine, adica la 12 sapt.si 6 zile o echografie, mai complexa, la C.M.U, pot vedea ceva mai mult la fat? Adica sex, probleme....Doamne fereste!, etc.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Alina te pup! Dar sa-ti explic cum e chestia: eu chiar si in viata "reala" adica inainte de sercina aveam un bust... cum sa zic.. impozantAcum imagineaza-ti ca acest bust s-a dublat in timp ce in rest am slabit.. adica am picioare subtiri, fundul mic, burta nu se prea vede, in schimb niste pepenoi... mama-mama!
Asa ca sunt cam alien!!! Daca vrei iti trimit niste poze pe e-mail!
Uite in timp ce scriam am simtit o miscare! Poate ma amagesc singura... sau o fi chiar el? Ce e drept, inainte nu prea aveam plimbari de gaze in regiunea aceea. Abia astept sa dea niste suturi serioase ca sa nu mai am dubii ca e chiar BB!

J 14 fix

Mergi la inceput