Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Asa este Bee, sant frumoase foc sutienele si ieftine fata de preturile din Ro
Trebuie sa ma duc si eu zilele astea sa imi cumpar ca mai imi vine bine doar unul, restul ma strang
Alina eu am inteles ca trebuie sa ai dilatatie PANA in 4 cm maxim, daca depasesti nu mai poti face epidurala.Povestea o mamica cand a nascut ca a ajuns cu dilatatie peste 4 cm si nu a mai putut sa faca epidurala si asa am dedus![]()
Fetelor voi aveti arsuri? Eu am inceput sa le am mai pronuntat de vreo doua zile
Carcei am avut vreo doua tentative nereusite![]()
16+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Mexxa felicitari pt. bebelin
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios
16+
Monica
maraki spune:
Alina daca stau sa ma gandesc bine....nu vad cauza pt. care nu s-ar face epidurala peste 4 cm dilatare
Poate ca m-am incurcat eu in mesaje si a fost vorba de cezariana, motiv pt. care nu s-a mai facut ca bebelinul era coborat prea mult...cred...nu sant sigura ....fetele care stiu sa ne lamureasca si pe noi
16+
Monica
Denisam spune:
Monica-epidurala se face incepind cu dilatatie 4, si dc esti in continuare in dureri, se mai poate face inca o doza, dar nu peste dilatatie 8, ala e maximul, stiu 2 prietene, care intre dil 4 si 8 au avut 2 doze de epidurala, faza e ca nu e indicat sa se faca dupa 8 ca deja trebuie sa ai control sa impingi sa iasa bebele repede.
Haidetisa nu ne facem ganduri din astea acuma-e pea devreme, trebuie sa enjoy the pregnancy now![]()
Denisa
16
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mexxa spune:
Buna dimineata butici
Am citit ca si voi aveti dureri de burtica...si eu am avut ieri chiar erau ingrozitoare, dar in cateva minute mi-au trecut.
Sper ca sunteti bine...va pup
si aveti grija de burtici mai ales ca acum vremea sa mai racit!!
me&baby
toanca spune:
Neata fetele.
Se pare ca nu sunt singura cu dureri de burtica.
De cateva zile ma doare in stanga (sub coaste), cred ca pe acolo este splina si mi se intareste locul.
Dupa care durerea se duce in toata burta (cel putin eu asa simt); cateodata ma doare si cand respir.
Iau cate o NOSPA, ma asez in pat si parca mai trece cat de cat.
Or fi normale durerile astea?
Alina se pare ca suntem "colege de spital".
Tu le ce doctor esti?
POate ne intalnim pe acolo.....
Cand ma duc prima oara la control o sa vorbesc cu doctorita mea despre epidurala.
Asta se va intampla abia prin septembrie pentru ca acum este in concediu.
Toanca si bebe Matei 17+
mexxa spune:
Toanca si eu am aceleasi dureri care le-ai descris tu....nu au fost multe dar sunt destul de suparatoare...eu zic ca nu e nimic grav..
Eu zic sa nu fie de la pantaloni...ca am imbracat intr-o zi o pereche de blugi care ma cam strangeau si dupa cateva minute m-au luat durerile...Ai patit si tu asa?
11
me&baby
toanca spune:
Mexxa sa stii ca pna acum nu m-am gandit la chestia asta....
E posibil sa ai dreptate!
O sa urmaresc durerile in functie de imbracaminte.
Eu ma gandeam ca ar fi spina fie ca am destul de mult de munca la servici si o-i fi obosita, fie e bebe pozitionat prost si ma apasa pe partea aia...
Nu am ideea.
Chestia e ca daca stau intansa in pat si iau si o Nospa imi trece.
Toanca si bebe Matei 17+
mexxa spune:
Toanca fa bine si verifica ca sa fii sigura...eu nu am crezut pana nu am verificat.Daca este asa ia si te imbraca cu haine lejere..
sa imi spui si mie daca de la haine era toata durerea si poate nu este nevoie sa iei Nospa
11
me&baby
Giova spune:
neatza burtici!!!
Eu nu am nici un fel de durere. Azi ii ziceam lui clau, ca bebe e cam puturos ca nu a prea miscat, si de 10 min. a inceput.
Il simt, dar nu se vede inca.
Denisa ma bucur ca sunteti bine.
Ai pus pozele?
Bee esti o fericita ca ai sutiene.Caut de nebuna prin Timisoara. Am vorbit si cu sora-mea, dar in italia nu a gasit, sau n-a stiut unde sa caute. Numai din alea de firma, care costa...
poze
gio
si bb 17+