Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Deja am inteles ca e o practica din ce in ce mai folosita iar tu cum esti din Bucuresti ai toate sansele sa poti face .In ceea ce priveste frica nu spun ca nu ar trebui sa te gandesti de pe acum ci gandestete mai degraba la rezultat. Merita toata durerea.Ai sa vezi ca peste cateva luni o sa uitam totul o sa stergem cu buretele totul si o sa avem alte probleme : alaptat, nesomn,.....
Giova spune:
Dr. meu si al prietenei care tocmai a nascut i-a zis urmatoarele: epidurala costa 50 euro, se procura din spital si spaga la anestezist inca 50 euro.
Acum sa vb. si cu ea, cum a decusr, cat a dat etc.
Stiu doar ca dr. meu este impotriva cezarianei, nu face decat daca e nevoie, nu la cerere.
Stiu ca epidurala trebuie facuta pe la inceputul travaliului, parca, si eu in Timisoara as face-o pt. ca sunt anestezisti specializati.
poze
gio
si bb 17+
Denisam spune:
Giova, asa cum am promis, raspund cand sunt intrebata!
Suntem bine, am mai simtit a 2-a oara pe bebe, sper sa dea mai multe semne de acum incolo, noi pe 30 augst mergem la morfologica si sper sa aflam si sexul, o sa luam si caseta, asa ni s-a spus, sanatos/a sa fie ca oricum asta conteaza pt noi cel mai mult.AM fost iarasi pelcati in weekend, diseara sa pun niste poze, ne-am balacit si relaxat fain.\AM vazut ca si voi sunteti ok, deci numai bine la tizul nostru, dc vom avea baietzel![]()
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa ai pierdut din vedere mesajul meu
Cred ca sambata spuneam ca banuiesc ca esti pe lac la pescuit si te intrebam cum te mai simti
Intru ma tarziu sa vad pozele noi
Irina esti o fericita

Eu tot cu TVRI ma chinuiesc
16+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica=maraki- scuze ca nu am vazut mesajul, am citit doar capitolul nou, sa stii ca acuma a fost mai subtire cu pescuitul, mai mult balaceala-sper ca iti revii si tu trepat la o stare normala
Denisa
16
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
GIOVA, merci, sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate si la toti bebelusii!!! Sa poarte sanatos Marco caciulita! Vad ca mergem amandoua in aceeasi zi la echo morfologica. Ce experiment zici tu cu jucaria pe burtica?
MARAKI, merci de urari! Sper ca si tu sa te simti bine de acum incolo! Eu am luat pana acum 6,5 kg.
IRINA,TOANCA, sa va traiasca grasunii!
TOANCA, eu am colul 46mm, dar al CATALINEI este de 37mm si i-a zis dr. ca e ok, nu e scurt, deci si al tau e ok. Eu nasc la Polizu ca si tine si stiu ca aici se face epidurala la cerere. A nascut o prietena de-a mea tot aici si mi-a zis ca trebuie sa ti-o cumperi tu dinainte.
Pe mine m-a cam durut burtica azi dimineata si s-a cam intarit si am luat un No-Spa, am stat in pat si totul e ok acum. Voua vi se intampla sa va mai doara sau sa se intareasca burta?
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Alina si mie mi se intampla uneori sa simt burta mai tare si usoare dureri, ca si tine i-au no-spa si stau in pat
Mie mi-a trecut repede cand am avut simptomele astea.
16+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mexxa spune:
Ciao burtici...nu am mai intrat de cateva zile dar am stat cu scumpul meu ca a avut cateva zile libere si am profitat din plin...![]()
![]()
Eu am fost azi la spital si l-am vazut pe bebe....uhhh ce frumos a fost. Mi-am facut si analizele si au iesit bine...deci astazi sunt fericitaa!!!
Va pup si aveti grija de voi

me&baby
Bee spune:
Buna fetele.
Sa va traiasca grasunii (ca asa sunt dupa masuratori). Noi inca nu avem idee cat de mari suntem! Dar mama mea nu mai gateshte pentru mine! Ea zice ca gateshte pentru Teodora! Cand fac mofturi la mancare: "Lasa ca nu vrei tu, dar poate pofteshte Teodora"! Dupa al meu prieten, fata noastra o sa fie la fel de mofturoasa si de alintata ca shi mine! Cand imi e lumea mai draga
, din senin! Mai nou, ma loveshte frecvent! De o saptamana o simt silnic si de cateva zile o simt si la mana! M-am suparat aseara, ca a venit tati din Germania si l-am pus sa stea cu mana pe burtica, iar ea ca sa ne faca in ciuda, nimic! Alintata!
Alina, mie burta nu mi se intareshte decat dupa
. Dar de durut, ma doare rau de cateva zile in dreapta! Dar ma doare de abia ma ridic de jos. Eu am o suspiciune de infectzie urinara si ma duc sa-mi fac o urocultura maine ca vad ca nu mai tzine.
Maraki, tot n-ai scapat de gustul rau? Shtiu prin ce treci, pt ca sincer nu am crezut ca voi mai scapa de gustul ala si de gretzuri! Si eu zic ca am scapat desi mai
ocazional. Si abia de cand m-au lasat gretzurile am pus si eu vreo 2 kg!Eu zic ca e bine, doar atat! Burta e mare, sanii la fel! Sa-tzi traiasca tzara adoptiva ca ma aprovizioneaza cu sutiene bune! Ce-am luat cu 8-9 euro, nu gaseam in Romania, in veci!
.Si nu va mai facetzi griji, ca nu e bine pt cei mici!
Bee
19+
si Bebe
alina80 spune:
De epidurala mai stiu ca nu se face decat dupa ce ai dilatatie 3-4, asa ca tot ne chinuim, dar mai putin.
Vad ca va mai doare si pe voi burtica. Deci nu-mi mai fac griji.
Va pup pe toate, noapte buna!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos