Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina al meu la 16 sapt. avea 148 gr. si dupa tabelul asta ar trebui sa aiba 100. Si al meu e grasun.
tabelul e bun, si dr. mi-a zis ca la 28 sapt. va ajunge la 1 kg.
sa vedem ai nostri, la cate sapt. ajung la 1 kg.
avem bebei grasuni.
Mi-e groaza, ca al meu sot a avut la nastere 5.600 kg
a rupt-o pe soacra-mea.
de si al meu depaseste 4 kg, la cezariana, nu-l las sa ma rupa, sau sa ma taie dr.

MONICA te simti tu rau, dar kg. le-ai pus.
Eu tot 60 kg. am.
de o sapt. iau vitamine, mananc mai binisor, dar degeaba.
nu tre sa-mi fac probleme, ca le pun eu.
Mie imi place asa ca sunt silueta, ca o maimuta: burta si sanii mari.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, apropo de greutatea bebeilor.
La eco vineri mie mi-a zis ca bebe are 173 gr. si 11.2 cm.
Din tabelul prezentat e chiar mai grasut decat ar trebuie sa fie, nu?
Voi ce parere aveti?

Toanca si Matei 17+

Mergi la inceput

Si am mai uitat sa va intreb ceva.
Tot la eco am colul inchis si are 40mm.
Cum e?

Referitor la kg. eu luasem 4 kg, adica de la 55 la 59 kg.
Cand m-am cantarit aseara (ce-i drept pe alt cantar decat cel de la doctor) imi arata 58 kg, de unde rezulta ca as fi slabit....

Toanca si Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova 5.600??????? Am crezut ca am sa cad dupa scaun . Stiu o nepotica de a mea care aa vut 4.900 cam asa ceva insa prin cezariana. Cred ca sotzul tau a fost un mic sumo la nastere.
Eu nu sper la asa greutate ca aici nu merge cu cezariana la cerere.Inca sunt sub stare de soc: 5.600!!!!!!!!! Poate era stricat cantarul
Irina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Pozele Inei sunt de la o clinica privata si sunt 3D.Ti se da si DVD aici si poze cand mergi acolo.

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Salutare burtici,
Am revenit si eu din concediu si n-am apucat sa citesc tot ce ati scris in ultima vreme ...
Banuiesc ca bebicii incep sa miste si sa isi faca simtita prezenta. Eu am avut de cateva ori impresia ca a miscat, dar cum inca mai mi-e rau din cand in cand (nu asa des ca inainte) m-am gandit ca m-am inselat. Eu ma astept sa scap de greatza si de gustul asta ciudat din gura brusc si definitiv, dar am vazut ca si pe unele din voi va mai chinuie.
Am umblat o gramada in ultimele saptamani, am fost la munte in Apuseni, in Fagaras, in Piatra Craiului si in Ciucas. Am urcat cate putin pe fiecare munte si am uitat de greatza. Imi vine sa plec iara la munte, ca m-a apucat raul imediat cum am intrat in oras.
Am vazut ca ati aflat daca e baietel sau fetita ... si eu vreau sa aflu! Miercuri merg la doctor si poate vedem ce e
Va pup si ne mai auzim dupa ce imi revin dupa concediu ...
canda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da Irina, ai vazut bine.
dar dupa 2 zile a ajuns la 2.500 din cauza icterului.
Oricum se zice ca baieteii sunt si mai inalti si mai grasuti decat fetitele.
Sambata noaptea a nascut o prietena normal cu epidurala, cu dr. care-l am si eu, si cica nu a taiat-o, dar s-a rupt putin, din cauza ca Lucas a iesit cu o mana la capusor. Si avea 3.950kg.

ce faci Denisa? nu mai dai nici un semn. cum esti?
bebele?

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Epidurala se face automat sau la cerere?

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Automat nici vorba nicaieri nu cred ca se face "automat". Se face la cerere si asta in conditiile in care exista un anestezist liber, in cazul in care doctorul tau este de acord........Normal se discuta inainte de nastere despre cum vrei sa nasti insa stiu sigur ca nu s eface in toate spitalele sau daca se face se face si cu "mici" interventii.
Irina 20+

Mergi la inceput

Cam nasol momentul....
De ce oare trebuie sa existe aceste "mici interventiii" (intrebare retorica de altfel).
Le face placere medicilor sa ne lase sa ne chinuim dupa ce le "pompam" pe toata durata sarcinii.....
Ca la noi la nimeni.
Eu nu am discutat cu doctorita mea acest aspect inca, dar o sa incerc sa obtin acest mic favor din partea ei.
Mie mi-e foarte frica de nasterea propriu-zisa......

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput