Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor!
irinadum sigur sunt 4D; stiu pentru ca si eu vineri tot 4D am facut si tot cam asa se vedea.
Si eu am poze cu bebe dar nu am cum sa le afisez...
Alina80 bafta la eco.
Asteptam sa ne comunici vestea cea mare: FETITA sau BAIETEL.
Anul asta se pare ca e anul baieteilor!

Toanca si Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, felicitari pentru bebe MATEI !

Maraki, si eu am acelasi gust neplacut in gura aproape non-stop. Doar cand mananc ceva imi trece, dar apoi revine repede.
Mi-am cumparat dropsuri ca sa schimb gustul din gura.
Singura solutie este sa mananc ceva mereu, dar aseara am gasit curajul sa ma cantaresc, of, of, of !!!, am luat vreo 7 kilograme... DEJA !!!!!!!!!!
La Oana am luat 18 kg toata sarcina si eram oricum uriasa... acum ce-o sa ma fac ????

Mira, felicitari pentru noua sarcina. O sa fii o mamica fericita !

Fetelor, si eu am 34 ani, cand o sa nasc deja o sa am 35 impliniti, dar nici medicul nu mi-a spus de triplu test, nici eu nu ma inghesui sa-l fac.
Nici in cazul Oanei nu l-am facut si atunci aveam 32 ani (33 impliniti in luna in care am nascut-o).

Daniela (13+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza burtici!!!

Bine ai venit pe MIRA!!!!

Si bebeul meu a miscat cam putin weekendul asta. dar in rest e ok.

se vad foarte bine pozele la eco in 4D.
daca-r fi si in Timisoara, m-as duce si eu.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor,
Merci Florinini pentru raspuns, la mine fibromul este in interior si are 2,4cm. Doctoritele nu pareau ingrijorate cand l-au vazut. Si eu sper ca totul va fi bine.
J 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

M-am intors de la echo. Mi-a confirmat dr. ca e baietel, oricum eram sigura de data trecuta. Totul e ok, am colul inchis si de 46mm. Din cate stiu eu e foarte bine. I-am ascultat inimioara lui Ayan, dar nu mi-a dat poza cu el pentru ca nu aveam vezica destul de plina si nu ar fi fost clara poza. Sa mai ingrasat baiatul, are 153g. acum. Abia astept sa merg la echo morfologica pe 24 August!
DANA, deci mai avem o mancacioasa printre noi! Bebelusii sa fie sanatosi, ca slabim noi dupa aia! Eu zic ca faci bine ca nu faci triplu test. Mi se pare inutil daca da erori asa mari, te stresezi degeaba.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost la cumparaturi si i-am luat la bebe marco o caciulita super de la Miniblu si un prosop de baie de la un alt magazin. dar am vazut unul dragut si la miniblu, mai mare, dar dublu ca pret.

Azi i-a tatii banii si mergem sa-i luat o jucarie care canta. Sa facem si noi experimentul cu jucaria pe burtica.

Bravo Alina, ai un baietel mare!! doamne ajuta in continuare.
Prin 24 aug. si eu merg la eco morfologica.Abia astept!!

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetelor m-ati lasat un pic cu gura cascata deoarece eu cand am fost la eco la 17+ mi-a zis ca bebe are 260 de grame . E adevarat ca pe hartie spunea ca are 18+6 zile insa vazand la voi masuratorile tind sa cred ca a gresit mister doctorul .Aveti vreo idee de vreun tabel cu masuratori ? Eu oricum pe 17 am ecografia morfologica si poate aflu mai multe.
IRINA20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, uite aici un tabel din cel care te intereseaza: http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea

Se pare ca bebele tau e un grasutz.

Daniela (13+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna burtici,

Tatiana ma bucur ca ne-ai scris despre voi si santeti bine toti 3Sper sa faci o pereche( fetita si baiat )Sa ne anunti cand afli ce sex au bebelinii
Alina felicitari pt. vestile buneSarcina usoara in continuare!
Fetelor eu m-am cantarit ieri si am ajuns la 77 kg de la 67Rau mi-a fost si imi este in continuare dar kg tot am luatCred ca din cauza gustului neplacut care il am sant nevoita sa mananc cam des si asta e cauza...
Florinini e bine sa gandesti pozitiv ( ceea ce si faci )cu ajutorul lui Dumnezeu o sa duci sarcina cu bine pana la capat si o sa faci bebelinul sanatos, frumos si mancacios
Irina poate chiar nu a gresit dr. cand ai fost la eco, poate bebeul tau creste mai repede in perioada asta, poate o sa fie mare la nastere, greutatea difera de la un bebe la altul
Ma duc sa imi fac un ceai de sunatoare cu multa lamaie ca ma cam deranjeaza gatul
Pupici burticilor

16+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Merci Dana pentru tabel chiar am fost si am citit din nou ecografia ca era scris pe ea si asa e 258gr. Cine stie acum chiar sunt curioasa sa vad daca astia imi vor zice aici la morfologica. M-as bucura sa fie mai grasunel ca si asa sunt cam speriata de bombe ca am mai tras o tigara doua si toti imi sareau in cap ca o sa fie bebe slabutz.
Maraki vroiam sa iti spun ce am mai facut cu satelitul si sa te anunt ca acum chiar am toate canalele romanesti.
Irina 20+

Mergi la inceput