Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor, am intrat sa va salut, imi va fi dor de voi vreo saptamana!Maine dimineata plec la prima ora din Arad, intai la Oradea (si prin Felix la o balaceala), apoi in zona Beiusului, la tara, la neamuri.Abia astept sa stau la umbra sub un mar si sa umblu desculta prin iarba...Si sa mananc fructe (cu gust!) direct din pomi si sa beau laptele ala bun!!!
Si pe mine m-a cam durut burta in ultimele zile, mai ales dupa ce am stat mult timp pe scaun, iar de cateva ori cred ca era de la constipatie\gaze.Dar in sfarsit am terminat "urgentele contabile" si cel putin o saptamana vreau sa vad doar cerul si livezile, dealurile, padurile si sa nu mai aud de hartoage!!!
Cat despre discutia cu prezenta sotului, la cat e de stresat si cand vede sange sau cand nu ma simt bine, e ultimul lucru pe care i l-as cere!!!Si parca nici nu mi-ar placea...Oricum fac cezariana obligatoriu din cauza miopiei.Dar am o prietena la care sotul a stat cu ea la nastere normala, aici in Arad, deci e voie.Nu stiu la cezariene cum e.
In rest ma simt destul de bine, mananc toata ziua dar n-am depasit inca 55 kg (la 1.69), burtica creste dar prea incet pentru cei neavizati ca azi iar mi-a zis una ca nu se vede nimic!!!Si tocmai am intrat in luna a cincea!Ma mai cuprind doar blugii cu talie joasa si vreo doua perechi de pantaloni 3/4 care erau mai lejeri si care se mai intind.In rest, mi-am cumparat o pereche de pantaloni eleganti, gri, cu sireturi si "burtica" care-s buni si acum si pana la iarna - daca n-ar fi prea subtiri.M-am uitat peste tot prin Arad si n-am vazut nicaieri salopete din blugi pentru gravide, voi de unde va luati? Ca la iarna ce o sa port altceva mai comod?
Inca ceva: sunt in saptamana 19 si nu prea simt nici o miscare concreta! De doua ori cand stateam intinsa parca mi-a "tresarit' burta si am pus repede mana dar n-am mai simtit nimic.Gazele de care vorbiti le simt dar chiar cred ca sunt gaze nu altceva.Mami mi-a spus ca doar la 4 luni si jumatate misca si atunci se simte ca lumea nu "gazele" cu pricina.Dar la majoritatea vad ca misca mai repede,mai e cineva in situatia mea?Sau sa fi fost "tresaririle" ?
de subiectul cu preturile nu mai zic nimic sa nu-mi stric buna dispozitie!
Ma bucur ca a mai scris si DENISA, sper ca MARAKI se va simti perfect pana ma voi intoarce, MIRELA nu-ti fie frica cu dentistul, mai mult e frica decat durerea.Eu mi-am scos odata nervul pe viu, intr-o vara, pe canicula, ca n-am mai avut chef sa fac anestezie si n-am murit!Si acum am avut niste carii si n-am facut deloc anestezie, a fost suportabil.CATA cred ca se distreaza super la mare, ce-i pasa!Tu GIOVA nu pleci nicaieri, sau tot cu apartamentul...?
Va pup si pe restul,aveti grija de voi si sunt curioasa cate FETITE voi gasi pe lista peste o saptamana!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Molisa sa ia o saptamina faina si relaxanta si ai grija de tine si bebe, restul se rezolva, stii tu!

Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maria la 11 saptamani e cam devreme sa-l simti pe bebe.
Nu te ingrijora......ai tot timpul.

Aseara bebita era foarte neastamparat.
Pe la 10 seara nu avea somn
L-am simtit de cateva ori chiar bine....

Cu cursul sangelui din nas, am citit si eu ca ar fi normal datorita afluxului de sange din organismul nostru.
Asa ca nu cred ca e cazul sa ne facem probleme.
Eu una nu am patit-o inca, dar ma astept la asa ceva.

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata fetelor!
Azi ma cam doare burtica si e tare. Am luat un no-spa... astept sa-mi treaca.
Voi ce mai ziceti?

J 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica concediu placut si mult, multa odihna.
mergem in concediu, in Grecia in 3 sept. sa speram ca ii face la Clau pasaportul pana atunci, ca ieri am descoperit ca a expirat in 25 aprilie.
Vineri ne vin mamele si ne ajuta la curat, adica numai ele fac, pe mine nu ma lasa, duminica mergem in Alba, ca luni sa fie la pasapoarte.
Maine vine sora mea. Abia astept ca mi-a luat pt. marco tenisi si adidasi, pantaloni, o camasa cu vesta de iarna (pt. o luna). mi-a zis ca sunt asa haioase, ca sunt foarte mici.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova ce frumos ca pleci in Grecia. Distractie placuta de pe acum.
Azi fetele noastre sunt somnoroase nu intra nici una . Nu mai avem noutati sa vedem cine ce are , care a mai fost la eco, care a mai miscat.
Fetelor care imi spune si mie daca avem voie sa luam cate un paracetamol din cand in cand cand ne doare mai tare cerebelul?
Irina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Ma tot chinui de ceva vreme sa postez mesajul ca nu mergea site-ul.
MONICA, distractie placuta, sa te relaxezi! Salopete de blugi n-am vazut nici in Bucuresti, dar cred ca baga acum toamna.
Eu n-am sa mai scriu 2 saptamani incepand de maine, ca vine matusa lui Gabi din Israel cu baietelul ei si o sa stea la soacra-mea si ducem calculatorul acolo ca sa se joace copilasul, ca se plictiseste. Eu am sa tot stau pe acolo, dar problema e ca nu este net la soacra-mea, deci n-am sa mai pot comunica cu voi. O sa-mi lipsiti foarte mult si o sa am de citit la greu cand pleaca ei.
Sa-mi tineti pumnii la echo morfologica pe 24 August, GIOVA eu o sa ma gandesc la tine ca stiu ca si tu faci tot atunci. O sa intru pe 25, a doua zi, cand pleaca ei si am sa va spun cum a fost. Sunt curioasa care o sa mai fie scorul fetite-baietei pana atunci.
Ma duc sa continui curatenia, scriu mai incolo.
Pupici!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

irinadum
mie doctorita mi-a dat voie sa iau din cand in cand (atunci cand am dureri mari de cap) cate un algocalmin pastila.
Cica, zicea ea, paracetamolul nu e indicat.
Asa ca eu am luat algocalmin.

Giova bravo tie!
3 saptamani in Grecia?
Stai ceva, nu gluma.
Eu nu am stat decat o saptamana si mi-a golit buzunarele.....
Oricum, distractie placuta!

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Giova, scuze tu ai scris 3 sept. si eu am inteles 3 saptamani....
Cred ca mi-e cam somn!

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si-a revenit forumul.

Irina
, nu am vb. cu dr. de medicamnete, dar la fel ca Toanca, am auzit fete care luau algocalmin.

Toanca, as vrea eu 3 sapt., dar de unde bani.Si asa s-au adunat cam multe, eu sunt la negru, nu voi lua indemnizatie, dar sa speram ca face taticul ceva proiecte si scoate si salariul meu.
Abia asteptam sa plecam.

Alina imi pare rau ca nu ne auzim 2 sapt., multa bafta la eco, si ma voi gandi si eu la tine pe 24.Sper sa nu intervina nimic si sa merg atunci.Spor la curatenie.

Bebeul meu toata ziua a miscat, si inca tare, dar tot nu se vede.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput