Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
irina, aici se feresc ( cred ca si al voi) si de algocalmin si de paracetamol, cel mai indicat e sa iei tylenol normal, care ai voie 1 pastila la 4 h chiar, se recomanda si cand esti racita si ai febra chair.
Giova-concediu palcut, noi vom merge tot in sept, dar cred ca de pe 10- in St. Maartin cel mai probabil( d cnu cumv avien o suepr oferta la ANtigua)-stam 2 saptamini..speram sa fie super..e colonie frencezo-olandeza:)Numai bine!
PS eu am visat aseara o fetita, vom afla pe 30![]()
Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Buna, burtici frumoase !
Haideti sa va arat ce surpriza am pentru voi:
http://www.copilasi2006.3x.ro/
Va place ????
Doar la mamici se poate intra.
Astept idei, sugestii..
Va pup !
Daniela
(13+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
irinadum spune:
Buna faza Dana! M-am si speriat cand mi-am vazut numele ca nu realizasem initial ce este ba chiar ma minunam cat e de frumos .
Multumim frumos a fost super emotionant sa imi vad numele la baiat si o poza . Da ce reactie am avut si eu : auzi sa ma sperii.
Inca o data multumim.
Irina 20+
alina80 spune:
DANA, e superb, n-am cuvinte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai ce mi-a placut!
Felicitari si multumim!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
dana_ene spune:
Irina, Giova, Alina
.
M-am gandit sa facem o paginutza a bebeilor nostri, cu cele mai importante evenimente si eventual poze (burticile, apoi nasterea fiecarui puisor, primele luni de viata, botezul, primul Craciun...).
Asta daca sunteti de acord.
Astept sugestii !
Fiindca vorbeati de "cotizatii" sa va povestesc si eu cum e aici.
Eu voi face cezariana obligatoriu.
La prima nastere (tot cezariana) in septembrie 2003, am dat asa: 3 milioane doctorului care m-a operat, 1 milion doctorului care a fost "māna a doua", 1 milion anestezistului = Total 5 milioane.
In plus am avut pregatite dinainte multe bancnote de 100.000 lei (pentru montat/schimbat cateter), de 50.000 lei (pentru asistentele care fac toaleta = adica vin de 2 ori pe zi si curata operatia, pentru a spala bine bebelusii, pentru a aduce copilul la reanimare, pentru a schimba lenjeria in patul meu si al copilului, etc.).
Eu am avut marele noroc ca neonatoloaga care era de garda cand am nascut sa fie o prietena de-a mea, sper sa mai am si acum bafta asta.
Acum eu voi pregati ceva mai multi bani, dar voi avea mare grija sa am multe bancnote pregatite.
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
irinadum spune:
Dana eu gasesc super ideea .Daca putem sa te ajutam poti sa spui eu una stau aproape toata ziua acasa deci nu ar fi o problema daca as putea ajuta cu ceva. Chiar cred ca e o idee super .
Irina 20+
dana_ene spune:
Ma bucur mult ca va place !
Daca dati click pe fotografiile mamicilor, deschideti albumele voastre personale.
Daca dati click pe imaginea bebelusului, deschideti ecografiile lor (acolo unde ele exista).
Daca veti mai avea idei, le astept cu mare placere.
M-am gandit ca pe prima pagina, in partea dreapta sa mai adaug, cand va fi cazul, butoane pentru retete pentru bebelusi, pentru cantecele, povesti si poezioare. Acum m-am oprit doar la linkuri utile gravidutzelor.
Daca vreti sa mai completam cu ceva, spuneti-mi.
Irina, multumesc pentru oferta
.
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
toanca spune:
DANA e super!!!!
Felicitari!!!!
Chiar mi-a facut placere ce am vazut!!!!
Giova, chiar si o saptamana in Grecia sa stii ca e destul de scump....cel putin mie asa mi s-a parut.
Unde mergeti?
Noi am fost in Creta..
Daca vrei informatii, cu cea mai mare placere!
PS merge groaznic site-ul!
abia pot sa ma logez!
Toanca si bebe Matei 17+
maraki spune:
Buna fetelor,
Monica sa aveti concediu placut
sa ai grija de bebik si sa ne auzim cu bine cand va intoarceti
Alina cine stie cate capitole se scriu pana intri tu
Nu stiu daca o sa rezisti sa nu intri de la un netcafe macar sa citesti mesajele.Bafta la eco
Sa ne dai amanunte cand vii![]()
Dana e super site-ul care l-ai facut

Santem cele mai tari 
Mirela sa petreci cat mai bine acasa
Sper sa rezolvi repede problema danturii.Cand te duci la eco?
Fetelor despre mine nimic nou
Pe bebeu nu il simt cum spuneti voi,doar bule de aer, burta intarita uneori, simt si ca si cum m-ar impunge pe dinauntru ceva ( uneori ) miscarile care le stiu eu de la bebelin nu le-am simtit deocamdata.De paracetamol am citit ca se poate lua 1 pe zi.
Denisa sant tare curioasa ce ai,poate e chiar fetita
Eu sant programata martea viitoare la eco![]()
Fetelor eu de arsuri stiam ca le avem de la 7 luni nu asa devreme
Nu stiu de ce m-au luat atat de timpuriu![]()
Pe mine nu ma costa nimic nasterea pt ca sant pe asigurare.Oricum exagerati cu preturile din Ro...nu spun ca nu se dau atatia bani...pur si simplu mamicile fac preturile si sant exagerate...se da mai mult decat trebuie....Uitati asa, nu se mai termina coruptia din spitale in veci....
va pup pe toate
16+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

poze