Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
irinadum spune:
J G pai mai bine mai pui 500 si nasti la spitalul nou infiintat unde conditiile sunt excelente, spaga nu exista , rezerva e rezerva si asa stii o treaba.
Si eu cred ca este foarte mult stiam ca se dau sume mari ar parca nici asa de mult. Pai cei care nu au ce fac ma intreb eu?
Irina 20+
J G spune:
Fetelor, scuze, nu am vrut sa isc o "disputa".
Eu nu zic ca atata costa, ci ca eu ma pregatesc cu banii astia. Imi aduc aminte ca atunci cand am auzit despre banii astia am zis ca nu poate fi adevarat, dar in timp, vorbind cu prietenii mei care au avut recent copil... nu mai stiu.
Sa stii ca asa m-am gandit si eu, sa nasc acolo,in spitalul nou dar problema e ca nasterea e 1500, dar cezariana e 3000. Si nu poti sti ce se intampla, nu?
Inca o data, scuze! Mie chiar nu-mi place sa ma contrazic.
Pup fetele!
J
paula2003 spune:
Eu dau 300 maxim...pt. toti. Faceti cum vreti dar sa stiti ca nu se uita la cat ii dai ca sa fie mai atenti. Apropo, sfatul meu este sa faceti cezariana, e gru un pic pt. voi dar foarte bine pt. bb. Cunosc n.... bebelusi "busiti" in termenul medicilor ginec. din cauza lor la nastere(a dr.). De clinicile private nu vorbim decat dac aveti bani multi si vreti sa fieti tratate regeste(de la 1000 in sus)
Sarcina usoaras si spor la strans de bani.
Paula
18+
Alexandra 
Giova spune:
Toanca la cele 2, maternitati din Timisoara asa se procedeaza.
4 mil. e pt. nastere normala si 6 mil. pt. cezariana. am scris gresit mai sus.
La portar de fiecare data cate 100.000 lei, infirmierele, asistentele, cate 100.000-200.000 depinde ce-ti face.
Cele care se ocupa de spalatul bebeilor, bani, ca sa-l spele mai bine si cu produse aduse de tine, etc, etc.
prietena mea, care a nascut sambata noaptea a zis ca da la dr. 200 euro, anestezist 50+ 50 epidurala (se cumpara din spital, aici).La o cezariana cresc preturile.
In Bucuresti, poate sunt spagile mai mari, habar n-am.
oricum, cert e ca, daca vrei sa fii bine ingrijita atat tu cat si bebele trebuie sa cotizezi.
Inca o chestie ce-mi zicea o tipa, e ca se iau si dupa florile primite (mai ales infirmierele). Daca vad ca ai primit buchete multe, frumoase si mai scumpe, atunci te jegmanesc pe fata.
poze
gio
si bb 17+
toanca spune:
Ca la noi la nimeni.......
Nu le mai satura "Dumnezeu".
Urat lucrurile astea!
De aceea, de multe ori am preferat sa merg la clinici particulare cand am avut vreo problema...
Da..... cum se zice: ASTA E!
Mergem inainte.
Noi sa fim sanatoase si bebeii la fel ca in rest, le-om scoate noi la capat, nu?
JG, nu ai riscat nici o disputa...dupa parerea mea.
Cred ca nu are importanta care, cine, cat da.
Conteaza sa fie bine.
Dar e bine cateodata sa te interesezi din timp ca sa nu fii prins cu pantalonii in vine (cum se spune).
Cred ca plec spre casa.
Va doresc o seara cat mai placuta.
Va pup si ne auzim maine.
Toanca si bebe Matei 17+
paula2003 spune:
Ce bine ca mai aud si prin alte parti cum se jecmanesc oamenii intre ei. Atuci nu mai este BUC. pe primul loc....m-ati facut sa rad cu jacmaneala pe fata. La buc. in functie de ce scrie in fisa(loc de munca, profesie....), ce lume vine in salon, si ce haine porti.... tot oameni sunt peste tot si sunt cam aceleasi priincipii.
Sa aveti noroc si suflet mare.
Paula
18+
Alexandra 
Bee spune:
Buna fetele.
Eu citesc ce scrietzi in reprize, asha ca pana sa apuc sa raspund uit ce-am vrut sa zic.
Janina, sincer si eu ma astept la orice! 800-1000 de euro, ca nu se shtie niciodata si nu nashti in fiecare luna. Plus ca noi vrem sa facem majoritatea cumparaturilor dupa ce nasc (adica mama mea + sotzul in Ajun de Revelion!!!
- daca asha vor ei).
Pana acum cheltuielile mele in sarcina asta, legate de doctor, medicamente, ecografii si analize, au fost pana in 3 milioane. Mai mult m-a costat stomatologul (MIRELA, eu am scapat azi!! BAFTA multa si tine-te tare!).
Maraki, tu pe langa greatza ai si arsuri? Mi se rupe inima de tine! Pe mine m-a ingrozit secretara care m-a amenintzat ca "Stai putzin ca n-au inceput arsurile!". Pai ce n-am avut arsuri cat
non-stop? Mai am nevoie de altele?
.
Cat despre nashtere, eu vreau sa ma asiste sotzul, pana aproape de final, apoi sa plece sa nu-l traumatizez. De nascut o sa nasc normal, daca nu apar probleme. De epidurala, am auzit ca se face abia cand eshti bine dilatata, altfel e posibil sa nu te dilatzi. Dar si daca tzi-o fac la dilatatzie 8 e cam degeaba. Nu datzi cu pietre, asta am auzit!
Aseara l-a simtzit si tati pe bebe! Dar a fost dezamagit ca nu dadea mai tare! Ce-ar fi vrut??
Voua va curge sange din nas? Ca mie de o vreme imi curge mereu si sper ca e normal. Am auzit ca la femeile gravide mai apar astfel de probleme.
Bee
19+
si BEBE
Maria28 spune:
M-ati imbolnavit cu preturile ,si eu stiam ca e scumpa o nastere ,dar fiecare da cum poate ,cine nu da poate pati cum au patit alti bebelusi ,sa nu fie ingrijiti cum trebuie ..off ,si la asistente degeaba dai ,in secunda doi uita ca le-ai dat .De la cumnata mea am auzit ca aceasi asistenta a luat bani si de la ea si de la sotul ei pentru aceleasi servicii, ceva cu iesirea din spital ...si aia nu a schitat nici un gest ,a luat bani si asta a fost .Ma bucur ca trecem doar o data ,de doua prin asa ceva .O data cu spitalul asta particular ,eu zic ca e cel mai bun lucru care putea sa fie facut ,acolo pentru aceeasi bani sau un pic mai multi ai servicii garantate iar dincoace lumea se va obisnui sa nu mai dea. Voi pentru ce optati nastere naturala sau cezariana ?
Maria
Maria28 spune:
Ce ma bucur cand va aud ca bebelusi vostri misca ,la mine nu se simte nimic inca ..mi-am procurat si un stetoscop doar doar oi auzi cate ceva dar am auzit doar matzele mele ,nici macar inimioara nu se aude ...si sincer parca am auzit ceva ca si cum isi sugea degetelu ..nu stiu sigur dar tare emotionata am mai fost .
Bee nu am auzit de astfel de simptome ,dar sarcina schimba mult organismu ,e posibil sa fie de la sarcina sau poate la schimbari de temperatura .Mai mult nu stiu
.Iar arsuri eu am de acum
,beau toata ziulica cate ceva ,nu alcool ![]()
11+
Maria
alina80 spune:
BEE, si mie imi mai curge sange din nas, de gingii ce sa mai zic...Dar stai linistita, am citit ca este normal. Arsuri am inceput sa am si eu iar, ca imi trecusera de ceva vreme. Felicitari pentru miscarile lui bebe!
Cu cheltuielile in spital si eu stiu ca se da cam 200-300 de euro la dr., 50 la anestezist si la asistente la greu. Nu m-am gandit la un total, cert este ca trebuie sa am bani la mine.
MARIA, la Polizu, unde nasc eu, din cate stiu nici nu se face cezariana la cerere, dar oricum eu imi doresc sa nasc natural. Chiar vreau sa traiesc experienta asta, cat ar fi ea de dureroasa. Si apoi refacerea dupa o cezariana e destul de grea, e operatie pana la urma. Eu vreau sa ma bucur de bebe, nu sa stau la pat si abia sa merg. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nasc natural.
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos