Mamici de iulie-august (82)
Raspunsuri - Pagina 3
oriadam spune:
'Neata fetele! M-am trezit si eu am facu al enspelea dus si acum zac si ma bat cu bombonica pe pozitie(eu vreau la calculator, ea se simte inghesuita si nu-i place).
Andre ea, multumesc ca mi-ai trecut si mie numele, ai facut tare bine.
Irina, multumesc de incurajare, din pacate nu m-am mai vazut cu Simo, am vorbit doar la telefon, pentru ca ea e destul de legata de zona ei din lipsa de masina, iar eu nu prea ma mai avant in trafic in timpul zilei pe caldurile astea. Si asa, ieri m-am dus la manichiura si pedichiura si am plecat dupa primul picior pentru ca m-a luat cu lesin. Nu-mi dau seama de ce ca era a/c in interior iar eu stateam pe scaun... ma rog, cred ca bebelinei mele nu i-a placut fata manichiuristei :-)
Ce ziceti fetelor de racoarea asta? Eu am deschis larg toate geamurile. Abia astept sa ies la plimbarica.
Mada & Daria 36+
codruta_grg spune:
Vreau sa le intreb pe mamicile cu fetite ceva: le-ati facut in spital gauri in urechiuse pentru cercei la fetitele voastre? Daca da, se comporta bine urechiusele la baita? Sau e mai bine sa le facem gauri mai incolo?
Multumesc!!!
Codruta & 36 saptamani
poze
MONAI spune:
Salutare, gagicutzele mele.
Codruta, noi am primit cercelushi foarte frumosi pentru Sara de la sora mea, pe care o cheama tot Codruta, dar prefer sa mai creasca putin sa-i fac gaurile. Poate dupa botez.
Ieri am avut musafiri si Sara a fost extrem de cuminte. Am stat cu ea in brate si intorcea capul in functie de cum auzea glasurile. Apoi a supt vreo 40 min si a lasat-o pe mami sa se socializeze, ea adormind tun. Ieri am baut mult ceai de chimen, fenicul, anason si parca nu a mai durut-o asa rau burtica. Dar imi cere tzitzi cam la 2 ore. Sper ca nu am probleme cu cantitatea de lapte.
In rest, toate bune, cu exceptia faptului ca suntem tzintuite in casa din cauza vremii. Ploua si doctora a zis sa nu iesim pe vreme rea. Abia apuc sa se faca frumos.
Va pupam si sa aveti un weekend frumos!
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Delia spune:
Felicitari Katink!
Sa-ti traiasca printesa si sa va refaceti cat mai curand!
Delia, Codrin si Iris
Delia spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Vreau sa le intreb pe mamicile cu fetite ceva: le-ati facut in spital gauri in urechiuse pentru cercei la fetitele voastre? Daca da, se comporta bine urechiusele la baita? Sau e mai bine sa le facem gauri mai incolo?
Multumesc!!!
Codruta & 36 saptamani
poze
Noi am facut gaurici la spital.Am avut cercelusii la noi si nu a durat decat cateva minute intreaga operatiune.Am ales asa din doua motive: simetria gaurilor pe care la pistol nu stiu daca se da si faptul ca sufera mai putin acum - asa spune neonatologul.
Oricum se face toaleta urechiuselor cu alcool 70 de grade circa o saptamana si ai o " maimutica cu cercei".
Delia, Codrin si Iris
anis spune:
KATINK...super..a venit si fetita ta....sper sa te simti bine si sa ai putere sa induri oboseala.Sa va traiasca Emma..am sa-ti dau un sms!
*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Codruta si eu i-am facut gauri la spital, si nu sunt probleme, trebuie sa-i dau cu alcool alb la gauri sa nu se prinda..pana se vindeca..de durut nu a durut-o,pt ca nu a carait.
In schimb cand i-a luat sange din calcaie am plans de m-am rupt de mila ei...mama ce sensibila am devenit...
Irina, multumesc pt cuvintele tale..asta e purul adevar...ma uit la ea...si imi vine sa plang..in sfarsit dupa mult timp imi tin si eu copilasul meu in brate..Multumesc Doamne atat pot spune!
*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acum ma adresez mamicilor.
Am niste probleme , nu am avut lapte de ajuns, pt ca Ingrid e o mare fomista....si i-am dat si la biberon Humana, pt ca nu stiam ce sa mai fac..suge de ma omoara..vad ca azi sunt semne ca colostrul se transforma in laptic si cantitatea e mai mare decat zilele trecute.
De atat supt , mi-a facut niste super rani, de mi-a dat sangele..trec si indur si asta, problema e ca la un san nu prea am sfarc si ma chinui si ea si eu sa il bag in gura....azi m-am chinuit vreo 40 de min ,fara reusita insa...nu stiu cum sa formez sfarcul, CE SA INCERC? Cu aparatorile alea de la AVent nu a mers,,sunt disperata..ma doare sanul ala de mor , e f tare, semn ca e f plin.Nereusind sa-il bag in gura deloc azi, i-am dat numai de la celalalt.CE SA FAC?????????????N-am reusit nici macar sa-l mulg, si la palpare simt ca niste ganglioni..sa ma frectionez??Garmastan folosesc la greu.imi vine sa urlu, ca nu stiu ce sa ma fac cu sanul asta..
Altceva, plang din orice..am citit printre picaturi ce ati scris..si m-am umflat de plans...
*** AniS si Ingrid ***
Delia spune:
Anis, din pacate problema cu sanii este una din marile pietre de incercare.
La spital noua ne spunea: in primele zile NON-STOP la san ca am venit cu sanii varza acasa si apoi cand apare furia laptelui stai cu comprese reci intre alaptat ca sa mai treaca din durere.
Sfarcurile se "tabacesc" in timp din pacate, eu acum la 10 zile mai sufar la un san si sunt la a doua nastere deci se presupune ca sfarcurile mele au ceva antrenament...da de unde.
Dai cu pompa, incearca sa-l mulgi...care e problema de nu reusesti - nu face pompa suctiune, nu curge laptic?
Oricat te doare din pacate laptele intr-un fel sau altul trebuie evacuat..asa ca nervi de otel si tine-ne la curent.
Pupici printesei!
Delia, Codrin si Iris
acusor spune:
Neata mai pe la pranz!
Bravooo Katink! In sfarsit a venit si mandra ta pe lume! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Azi-noapte am reusit si eu sa dorm! Noroc cu vremea asta mai racoroasa! Am dormit pana la 10.30 cu 1 pauza de WC. O singura data m-am mai trezit pentru ca am simtit o durere ascutita jos ca si cum mi-a dat un pumn bebe. Cred ca incepe sa-si deschida drumul sper iesire. Au inceput si la mine contractiile dar rare. Cam 4 pe zi. Cine stie, poate iese Leu totusi.
Irina, tin minte ca si tu ai avut probleme cu masuratorile. Doctorita care mi-a facut eco n-a fost foarte speriata de faptul ca, capul e mai mic decat varsta gestationala. Ea a zis ca de obicei capul e mai mic decat restul. Spre surprinderea mea nu ma mai stresez. Sunt convinsa ca o sa iasa un flacau sanatos. Si sunt convinsa ca si bebelina ta e la fel. Distractie placuta alaturi de Radu pana vine stapana casei .
Aseara a venit unchiul meu din State cu lucrusoare trimise de vara-mea. Sunt nemaipomenite! Iti vine sa le mananci. Cu tot felul de mesaje pe ele. Am primit si un costumas de baseball! E tare haios. Poate o sa le fac niste poze sa le vedeti si voi!
Spuneti-mi si mie ce sa mananc pentru constipatie! De 2 zile n-am iesit si nu vreau sa ma fortez.
Andre_ea, Gabirus, asteptam noutati de la voi. Probabil ca Gabi e deja e cu puiul in brate!
Pupici
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos