Aspirante optimiste (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna dimineata la fetele frumoase!

eu am fost la mare de vineri pana aseara, a fost superb vreme frumoasa apa supercalda, m-a uns pe suflet, am inotat ca disperata pana am facut pielea buretoasa, m-am tiganit la piele offf mai vreau, mai trag una sau doua ture in vara asta, tot in we-uri!

am tinut in brate o gramada de bb-ei, mi-e o pofta sa am si eu unul de mor, nu alta

tzuc, poate se intampla minunea fara sa vrea dansul, si atunci poate o sa fie mai usor de deturnat din hotararea lui, iti spun cunosc un tip care nici nu vroia sa auda anul trecut de copil, tot asa prea devreme, cariera, sa luam casa, texte, intelegi, si acum cine e cazut in limba dupa bb de 4 luni?!? chiar dansul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetelor,
Vreau si eu pe listuta.....deocamdata sunt la "Naturiste si homeopate" am inceput tratament pt si mult.
Bafta la toata lumea si sa trecem toate in grup la

Alexia (Mihaela)
......Mihaela este numele meu...Alexia(Alexandra)daca va fi fetita

si pentru fiecare cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari la toate fetele OPTIMISTE !!!
Numele meu este Andreea, va rog frumos sa mi-l treceti si mie in paranteza pe listuta !
Tare-as mai vrea si eu sa se mai micsoreze listoiul asta cu "aspirante" si sa creasca cel cu !
Eu mai am de asteptat,ca am amanat FIV-ul pana dupa Anul NOu (din motive financiar-personale, nu foarte grave)asa ca, sper de la voi sa aflu vesti bune !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Va pup fetelor!
Numai ganduri bune tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor, la mine tot nu a venit CM. Diseara cand ma duc acasa fac un test, sper sa apara 2 liniute. De cateva zile ma doare spatele, eu tot am crezut ca e din cauza ca trebuie sa vina, dar vad ca nimic...Am fost si balonata o saptamana intreaga, dar am zis ca la fel o fi din cauza ca trebuie sa vina....Si totusi eu nu am nici un sentiment, decat acela ca e o intarziereAzi este a 37-a zi...

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Floriciko fa draga un test ca ai sanse mari sa iasa +.Ne mai ridici si noua moralul daca mai apare o graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am vesti de la Lachioanea. Mai avetzi un dubiu ca e cu capu'? Va zic eu acum ca e clar cu capu'. A facut un test Clear Blue in ziua a 10-a si a iesit negativ.
Bineinteles ca e suparata. N-a mai avut rabdare!!!!
Maine face test din sange. Eu sper sa-i iasa POZITIV. Sper ca si voi. Sa-i tzinem pumnii.
Eu refuz sa cred ca poate sa nu-i iasa.

Flory76, e inca in Romania. Am vorit cu ea la telefon.
Ii este dor de voi si va saluta.

Floricika, maine sa vii neaparat cu vestea buna. Tinem pumnii si tie.

Ardit, ma bucur ca ai ajuns la mare. Te-ai bronzat vreun pic?

Laurici, scrie si la fete ceva. Am inteles ca ai venit acasa. Pup.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ancut, Lachi sigur e cu capu', nici sa nu-si fac griji, fiinca in burtica e deja bb.
Pup-o pe Flori din partea nostra.
Floricika, maine asteptam vestea cea mare

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Of, si Lachi nu are rabdare. Daca erau asa sigure testele din urina nu ne-ar mai pune dr. sa le facem din sange. Va fi bine pentru Lachi, trebuie. Ii tin pumnii si ma gandesc la ea. Sper sa ne anunte in curand ca e .
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele, va sarut pe toate! Mi-a fost tare dor de voi. Cu unele dintre voi am mai vb la tel.
Ancutz, inca o data condoleante. O sa treaca...
Lachi, in continuare tin pumnii!

Pentru toate celelalte fete frumoase: Ardit, Laurici, Sorina, Flori, Valentina, Tumpi, MirelaV, Gogosar, Aisha multi pupici. Iertare daca am uitat pe cineva, da?

Pt. prospaturi: sedere placuta si cat mai scurta!

Eu sunt bine, la fel si bb. Pe zi ce trece ma simt mai bine, mananc cate ceva... Intr-un cuvant e bine. Pe 13 august implinim 3 luni calendaristice. Ce-a trecut timpul...

Inca o data, va pup pe toate si NU RENUNTATI la visul vostru!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput