Aspirante optimiste (148)
Raspunsuri - Pagina 3
tumpi spune:
Tzuc, daca intr-adevar iti doresti sa te scot de pe lista , te scot, dar daca tu inca speri eu zic sa-ti patrezi locul intre aspirante.Decizia iti apartine.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
tzuc spune:
Trist dar adevarat, toti imi spun sa-l pacalesc, dar eu nu pot face asta daca el nu-si doreste bb acum, m-as simti vinovata intr-un fel...
Desi nu iau anticonceptionale, tinem doar calendarul, de fapt el il tine, in 6 ani nu am ramas insarcinata niciodata..oricum am un semn de intrebare, dar nu pot incepe investigatiile medicale pana nu incercam sa fecem un bb...cine stie cum si ce va fi..eu inca sper si imi doresc din suflet un bb, am deja 31 de ani si el 40...
Este greu, nu accepata sa disctam deloc subiectul sau zice ca facem dar sa mai asteptam...ca nu-i momentul...
in fine...tumpi, scoate-ma de pe lista pentru ca intru des si citesc aici si cand ma vad pe lista ma apuca depresia...te rogggg
va doresc sa deveniti mamici cat mai curand, Doamne ajuta..
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Mirga spune:
Buna fetelor!
Vreau si eu pe listuta.
Eu am scris o perioada la "naturiste si homeopate" iar acum la FIV. Nu prea sint constiincioasa la scris
dar de citit va citesc aproape in fiecare zi si sint la curent cu ce vi se intimpla. Va doresc la toate sa vi se indeplineasca visul cit mai repede iar cele ce asteapta raspunsuri bafta multa.
Mirga - Mirela+Gabriel
Anca Wish spune:
Mirga, bine ai venit! Din Israel zici??? E tzara mea de suflet. Iti zic Shalom!
Sedere scurta la aspirante.
anca...SIGUR intr-o zi

martha78 spune:
Tzuc, imi pare rau, poate sotul se va convinge pana la urma si va vrea si el bb...metoda calendarului am tinut-o si noi o perioada destul de mare si a fost eficace.
Mirga, bine ai venit!
If hope were not, heart would break.
zamfir.mel spune:
Numele meu de botez este Mihaela. Va doresc multa sanatate si toate visele sa vi se implineasca. Va pup.
mel
valentinag spune:
Salutare la fete frumoase.
Bun venit noilor aspirante,sedere placuta dar cat mai scurta aici!
Brrrr,pina acum ma plingeam de caldura,acum imi este un friiiig,mi-au inghetat picioarele dimineata in statie la masina.
Mie mi-a venit,ieri in ziua 21,inca nu valuri,asa cate putin,cate putin,ma astept zilele astea la inundatie,da nu inteleg de ce asa devreme,io sunt culmea
cind la 35 cand la 21,stiu ca am lipsa de progesteron dar ma gandeam ca de la homeopate o sa rezolv....sau este prea devreme,abia de 3 saptamini am inceput trat...Intr-un fel ma bucur ca nu ma pocnit la mare,imi stricam si vacanta![]()
Sunt foarte trista pentru varul meu,a carui sotie a nascut un copil mort acum 2 saptamini la maternitatea din Ploiesti,cind imi aduc aminte de spitalele de la Ploiesti
hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi...
ma'c la treaba ,mai vb.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
floricika spune:
Fetelor, luna trecuta a venit pe data de 2. Luna asta suntem in data de 8 si nimic, nu a venit. Acum o saptamana am facut un test care a iesit negativ. Nici nu stiu ce sa fac, sa mai astept sau sa imi iau un test iar? Intre timp am fost si la mare, am baut si niste vin rosu la o cina romantica, si stiam ca de la astea vine, dar deocamdata nimic. Mi-e si frica sa imi iau testul pt ca daca arata iar negativ, ma supar....
Voi ce ziceti?Ar putea fi bb?
http://photos.yahoo.com/flory1008
Anca Wish spune:
Floricika, atata timp cat nu vine, exista o sperantza. Cina romantica, relaxarea..marea...poate e bebe. Nu stiu cum rezisti sa nu-ti faci test.
anca...SIGUR intr-o zi