Aspirante optimiste (148)
Raspunsuri - Pagina 2
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor, spuneti-mi si mie ce face Lachi? Nu mai stiu cum e dupa FIV. A reusit?
Laura7+
Puiutul meu
Lachi e bine. Marti afla rezultatul. Sta cumintica in patutz.
Pis, multumesc frumos!
anca...SIGUR intr-o zi

inapopescu spune:
Fetele, eu v-am zis sa ma scoateti de pe listuta pt ca acum sint mamica de baietzel adoptat.Pupici
O zi buna va doresc,
martha78 spune:
Eu sper sa se intample luna asta, cum de fapt in fiecare luna sper, desi al meu sotz nu prea mai are chef de
, e tare pasiv si simt cum trece timpul printre atatea asteptari si stari de apatie...parca ma simt depasita de situatie
If hope were not, heart would break.
irinacodrina spune:
Buna fetele.....
Bun venit fetelor noi, si sa plecati repejor la gravidutze!
E lunga lista, intr-adevar, trist dar adevarat. In ultima vreme (1 an si jumatate aproximativ) am cunoscut o multime de familii cu probleme de fertilitate, unii chiar cunoscuti de-ai mei. Pana sa ne izbim si noi de problema asta, mi se parea ca partea grea e sa te feresti de a ramane insarcinata, nicidecum ca e greu sa ramai gravida. Of ce trista e viata....
Pe de alta parte, raspunsul de la banca, cu creditul, se lasa asteptat, si moralul nostru e din ce in ce mai jos..... deja e pe la subsol. Au trecut mai bine de 2 saptamani de cand a plecat dosarul de la Suceava, a trecut cu bine de Bacau, si e la Bucuresti, si nu mai vine.... Si proprietara garsonierei isi pierde deja rabdarea. Daca nu ne va mai astepta, si va vinde garsoniera, degeaba mai vine creditul dupa aia.... ca nu-l pot folosi pentru o alta garsoniera (oricum nu ajung banii pentru o alta garsoniera, preturile nu scad deloc).
Hai ca va pup..... nu vreau sa va demoralizez pe toate.
asi spune:
Mi-a intarziat ciclul o zi si iar mi-am facut sperante desarte
.De azi am inceput tratamentul cu branca ursului amamdoi.Nici nu stiu de ce dar speranta moare ultima, nu?
Pis spune:
Asi, fara speranta nici nu stiu daca am putea trai...
Era o vorba a cuiva (daca nu ma-nsel Marin Preda???)...Inainte de ati fi mai bine trebuie sa-ti fie mai rau.
Poate acum a fost rau
dar trebuie sa speram ca data viitoare va fi bine
.
O
pentru tine.
Pis 
crinuta71 spune:
Asi e normal sa speri. Si eu fac la fel intotdeauna, desi imi promit ca data viitoare nu imi mai fac sperante. Acum incepi tratamentul. Poate ca totusi ai sa reusesti cu branca ursului. Iti tin pumnii! 

Si sotul meu a inceput sa ia de ieri branca ursului si de la a doua doza a inceput sa-l doara capul. Oare e de la branca ursului?
Va rog mult sa treceti si numele meu pe lista (Ioana).![]()
Va pup pe toate 

tzuc spune:
Va rog sa ma scoateti de pe lista de aspirante la statutul de
, nu are sens sa ocup locul degeaba. Imi doresc doar eu bb, el nu, asa ca nu are sens sa sper....curand..
pentru fiecare
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Anca Wish spune:
Tzuc, ce trist. El nu-ti impartaseste dorintza???
Nu stiu ce sa spun. Gaseste o modalitate sa-l faci sa intzeleaga ca asta iti doresti, ca asta te va implini. Acum 4 ani si eu m-am confruntat cu problema asta, dar am avut-o pe soacra-mea de partea mea.
Bafta multa.
anca...SIGUR intr-o zi