Aspirante optimiste (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ASTERY, ma bucru ca esti bine si ca ai dat un semn.Sarcina usora in continuare si pupici lui bb.
aaaa si asteptam poze cu burtica

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Sunt sigura ca Lachi are bebe la purtator! Trebuie sa fie!
Sa spunem o pentru ea.

Maine trebuie sa taiem de pe lista aspirantelor pe Lachi si Floricika si sa le trecem la lista .

si pentru toate fetele!

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

asteraki burticoasa, ce bine-mi pare ca te aud! ce face bb din burtik? pupuika sa ai grija de tine si bb, pupe dulce mama pe voi! sunt cam ingrijorata cu lauriciu, e bine?

lachioneo nu mai fi panicata pui ca cel din urina nu e sensibil, ai rabdareishon, stii tu, rabdare si.. mentol! hai ca tre'sa fie acolo prins cu dintisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

ancule m-am bronzulit un pic ca eram alba alba stii tu neam de neamul meu... dar cel mai misto a fost apa, calda calda ca in cada! tu che fai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ardit, eu sunt , inca , intr-un fel. incerc sa-mi revin. Va pup ca plec acasa

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am intrat sa va salut fetele..nu-s intr-o stare f buna.
Vale, inca NIMIK. ma apuca disperarea.
Astery, in drum spre Bucuresti nu am mai fost buna de nimik. din toate pct de vedere .. asa k am ales drumul spre casa
Lachi...n-ai voie sa gandesti negativ!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Lachi, nu dispera! E inca devreme poate pentru un test simplu.... dupa analiza sangelui se va sti sigur care e treaba.... trebuie sa fie cu ochisori!

Pe Floricika cred ca deja o putem felicita...dar asteptam pana maine, pentru siguranta maxima. Dar sigur e burticoasa!

Fetelor, tocmai am primit raspunsul de la banca, ni s-a aprobat creditul, maine mergem sa facem actul de vanzare-cumparare.... inca nu indraznesc sa ma bucur. Am trecut prin niste chinuri zilele astea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

irina, felicitari,abia asteptam sa termini cu actele si sa venim sa inauguram casasi sa vezi apoi cum vine si bb

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

FETELOR EU ASTAZI INAINTE SA MERG LA SERVICI AM FOST LA BISERICA SI M-AM RUGAT PENTRU TOATE. SPER SA MA FI AUZIT DUMNEZEU SI SA NE DEA "ROADE" ASTEPT VESTI SI SPER SA SCADA LISTA DE ASPIRANTE SAU SA DISPARA N-AR FI RAU,NU? VA PUP PE TOATE

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoican valentina spune:

Buna fetelor. Eu sant noua ,pe acest sait.As vrea ca Dumnezeu sa arunce o privire asupra voastra,si sa va indeplineasca toate dorintele,si gandurile.eu am 2 copii,si am facut multe chirotaje,de aceea as vrea ca Dumnezeu sa ia de la cele care nu-si mai doresc copii,si sa dea la cele care sii doresc.Eu as vrea sa ajut pe cineva care are nevoie de o mama purtatoare.va doresc tot binele,si nu renuntati.

Mergi la inceput