Rahova sau apropiere...(5)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
florentina si soacra mea tot din fagaras este, dar de 30 de anis ta in bucuresti...poate se cunosc soacrele intre ele
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Anculina spune:
Andrea, mersi de urari !
Ti-am tot scris pe messenger, dar nu mi-ai raspuns. Sa va traiasca baiatul !
Si eu sunt din Fagaras !
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
aissa spune:
Sa modificam deci titlul subiectului: din Fagaras in Rahova
Ce mai faceti fetelor? A venit toamna si pe Anculina tot nu am cunoscut-o personal. Sa vedem daca reusim sa ne vedem cu Florentina. Vio e raritate deja..... Azi pe vremea cea urata eu si cu Andreea tineam trena in parc.
andre_ea spune:
Eu nu am mai fost prin parc. N-am indraznit sa scot bb in prima lui plimbare pe o asemenea vreme. Si vad ca o tot tine asa. Off!
Anculina, ti-am scris de 2 ori. Nu stiu de ce n-ai vazut. Calculatoarele astea!
Pupici!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
Anculina spune:
He, he...
Aissa, ai dreptate !
La a mea ii dau 2 maselute simultan si e taaare mofturici si ziua si noaptea...plus ca au stat ai mei la mine mai mult ( cam 1 luna ) ca l-am avut pe frate-miu grav bolnav internat la Fundeni si asta mica s-a obisnuit cu ei prin casa si azi au plecat si e cam debusolata...
In rest...toate bunicele...pupici la mamici si bbei !
monica-elizabet spune:
chiar ca a fost o vreme ieri de kko...pe la 19 ii dadeam tf mamei mele sa-i zic sa nu mai stea afara ca incepe furtuna9cel putin asa se vedea din care four) si dupa aceea am stat afara pana tarziu cu alex cu bicicleta si nu a picurat deloc...dar era cam friguletz...de-aia pe ruxi am trimis-o mai repede in casa
va pup sa aveti o duminica placuta si linistita
monica
Anculina spune:
Gata !
Am terminat camera Mariei de amenajat absolut complet ! In sfarsit ! Arata acum exact ca in visul meu ! Ha ! Sper sa ii placa si ei cand o sa inceapa sa aiba propriile preferinte ! Am luat azi ultimele obiecte : scaunel de birou cu rotile colorate si tabla de scris.
La intoarcere din oras ne-am oprit prin Sebastian si cum nu aveam jucarii adecvate la noi pt ca plecaseram in oras la cumparaturi, nu in parc, s-a asezat in fundulet pe pitericelele alea de la locul cu leagane si a inceput sa cearna cu manutele pietricelele...in amintirea zilelor de la mare cand facea la fel cu nisipul...Dupa ce ne-am murdarit suficient si am luat si la pachet pietricele prin pantofi si prin pantaloni, am plecat acasuca...
Noi pe langa cuvintele deja consacrate : mama, tata, papa, pa!, bubu, ham, am invatat azi unul nou : BEBE si de cate ori vedem un copil in carucior, zicem : BE-BE ! ( ca noi suntem maaaare !... ) Ha !
Pupici la mamici si bebici !
monica-elizabet spune:
anculina ce frumos, v-ati facut mari...ruxi a mea inca nu zice decat mama, baba, si cand vrea ea mamaie...pe alex il striga A
haideti mai fetelor se face urat afara, vine iarna si noi nu ne-am vazut toate...hai sa facem o "intalneala" in care sa fim toate prezente...propuneti date si ore si sa vedem ce-o iesi.
eu pot aproape in fiecare zi de la ora 11 pana la 13(cu exceptia zilei de duminica) si dupa amiaza de la ora 18,30 pana la ora 20,30 dar sigur ma pot modela dupa voi daca aveti alt ptogram.
va pup, noapte buna
monica
Anculina spune:
Eu acum plec spre Sebastian. Daca mai vine cineva, am blu-jeans verzi rosi si tricou cu flori albastre si carucior portocaliu si 1 bucata fetita . Cine vine ?