Rahova sau apropiere...(5)
Raspunsuri - Pagina 6
miag spune:
Buna fetelor,
astazi Roli mic a implinit 9 luni...am postat si la evenimente...
cand ma uit la el..parca nu mai este un bb asa mic ci un baietzel voinicel.. a crescut puiul mamei...
pupici
Mia
Anculina spune:
Vio eu nu am adr ta de mail.Da-mi un PM cu adresa ta de mail ca sa iti pun poza aia.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
aissa spune:
Andreea, Miag sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sanatosi!.
Viovio spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Vio eu nu am adr ta de mail.Da-mi un PM cu adresa ta de mail ca sa iti pun poza aia.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Adresa....pai credeam ca am spus-o!Sorryyyyyyyy!
Mami_de_bianca@yahoo.com.
Multumesc frumos!
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
monica-elizabet spune:
andrea-ea sa-ti traiasca bb-ul sa fie sanatos si cumintel
fetele noi suntem bine acum asa ca nu-mi mai este frica sa ne intalnim
va pup
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Viovio spune:
Anculina acum am vazut unde gresisem
Adresa e mami_de_bianca si nju Mami,cum am scris eu.
Daca poti,mai incearca odata.multumesc.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
miag spune:
aissa si anculina , multumim de urari.
plecam azi la munte (desi am inima cam stransa pt ca azi noapte nu a dormit prea bine si a facut 2 scaune proaste).
sper sa nu avem probleme.
Mia
andre_ea spune:
Fetele, multumesc pentru felicitari! Acum intram sa va spun de bb, dar vad ca ati fost deja instiintate.
Il cheama Tudor Andrei, a venit pe 10 august la ora 9.50, prin cezariana (dupa o zi de incercari inducere) si a avut 3850 g si 53 cm.
Acum cred ca avem colici, dar nu sunt sigura, pentru ca noaptea doarme. Doar ziua nu vrea sa o lase pe mami.
Maine speram sa il scoatem in parc. Depinde de vreme. Numai ca vom merge prin Tineretului, sa avem pe unde antrena caruciorul.
Va pupam!
A, si avem si poze. Cateva.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Anculina, superba fetita ta! Sa va traiasca! Si pentru amandoua!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
Florentina G spune:
Andre_ea, felicitari pentru Tudor Andrei! Sper sa fie mancacios si cuminte asa cum este si Maya mea, ieri a implinit 3 luni si pana acum nu am pierdut nici o noapte cu ea, doarme ca un om mare de la 11.00 la 8.00!
Garofita, ne-am intors in Romania unde si intentionam sa ramanem o buna perioada de timp. Ne era foarte dor de casa iar bunicii erau nerabdatori sa-si cunoasca nepotica.
Eu de marti sunt la munte, in Fagars, la socrii mei. Vremea nu prea tine cu noi dar e bine oricum, vad ca Mayei ii prieste, doarme si mananca foarte bine iar in perioadele cat sta treaza e de o veselie cum n-am mai vazut...rade in hohote, la socrul meu mai ales care nu-si mai incape in piele de bucurie!
Va pupic pe toate!
Tina si Maya
pozele noastre