Rahova sau apropiere...(5)
Raspunsuri - Pagina 6
miag spune:
Buna fetelor,
astazi Roli mic a implinit 9 luni...am postat si la evenimente...
cand ma uit la el..parca nu mai este un bb asa mic ci un baietzel voinicel.. a crescut puiul mamei...
pupici
Mia
Anculina spune:
Vio eu nu am adr ta de mail.Da-mi un PM cu adresa ta de mail ca sa iti pun poza aia.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
aissa spune:
Andreea, Miag sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sanatosi!.
Alexandra (30.09.2004)
Viovio spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Vio eu nu am adr ta de mail.Da-mi un PM cu adresa ta de mail ca sa iti pun poza aia.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Adresa....pai credeam ca am spus-o!Sorryyyyyyyy!
Mami_de_bianca@yahoo.com.
Multumesc frumos!
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
monica-elizabet spune:
andrea-ea sa-ti traiasca bb-ul sa fie sanatos si cumintel
fetele noi suntem bine acum asa ca nu-mi mai este frica sa ne intalnim
va pup
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Viovio spune:
Anculina acum am vazut unde gresisem
Adresa e mami_de_bianca si nju Mami,cum am scris eu.
Daca poti,mai incearca odata.multumesc.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
miag spune:
aissa si anculina , multumim de urari.
plecam azi la munte (desi am inima cam stransa pt ca azi noapte nu a dormit prea bine si a facut 2 scaune proaste).
sper sa nu avem probleme.
Mia
andre_ea spune:
Fetele, multumesc pentru felicitari! Acum intram sa va spun de bb, dar vad ca ati fost deja instiintate.
Il cheama Tudor Andrei, a venit pe 10 august la ora 9.50, prin cezariana (dupa o zi de incercari inducere) si a avut 3850 g si 53 cm.
Acum cred ca avem colici, dar nu sunt sigura, pentru ca noaptea doarme. Doar ziua nu vrea sa o lase pe mami.
Maine speram sa il scoatem in parc. Depinde de vreme. Numai ca vom merge prin Tineretului, sa avem pe unde antrena caruciorul. ![]()
Va pupam!
A, si avem si poze. Cateva.
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Anculina, superba fetita ta! Sa va traiasca! Si
pentru amandoua!
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
Florentina G spune:
Andre_ea, felicitari pentru Tudor Andrei! Sper sa fie mancacios si cuminte asa cum este si Maya mea, ieri a implinit 3 luni si pana acum nu am pierdut nici o noapte cu ea, doarme ca un om mare de la 11.00 la 8.00!
Garofita, ne-am intors in Romania unde si intentionam sa ramanem o buna perioada de timp. Ne era foarte dor de casa iar bunicii erau nerabdatori sa-si cunoasca nepotica.
Eu de marti sunt la munte, in Fagars, la socrii mei. Vremea nu prea tine cu noi dar e bine oricum, vad ca Mayei ii prieste, doarme si mananca foarte bine iar in perioadele cat sta treaza e de o veselie cum n-am mai vazut...rade in hohote, la socrul meu mai ales care nu-si mai incape in piele de bucurie!
Va pupic pe toate!
Tina si
Maya
pozele noastre